Her kadının kalbinde neden kötülük, dedikodu, hasetlik vardır?
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her kadının kalbinde neden kötülük, dedikodu, hasetlik vardır?
Cevap
1Cevap
karaktersizliği
Ben kadinlardan da nefret ediyorum erkeklerden de kim ölmuş kim kalmiş umrumda degil
Kadınlara özel duygu değil onlar yalniz.
Ama hiçbir kadın ne istediğini bilmiyor, mesela bir an efendi saygılı adam sever başka bir an bir pcin altına kendini atar her kadın
Neden kadın diyorsun her insan aynı değil
Farklı kadın olduğunu sanmiyorum. Sadece iyi rol yapıyorsunuz, özellikle erkek nefreti vardır her kadında
Hepsi rezil birbirini çekemiyor
Kadın değil insanda var
Erkeğin kötülüğü ile kadınınki bir değil, mesela hiçbir kadın hiçbir şeyden memnun olmaz ne istediğini hiçbir kadın bilmiyor
Belki de sen memnun edemiyorsundur kanka bir de o taraftan bak
Hayır saygılı bir adam olduğum için kızlar bunu eziklik olarak algiliyor. Erkeğin hitler gibi saldırgan olması hoşuna gidiyor kadınların, cinayet islemesi vs
Tamam dünyanın en masum varlıkları sizsiniz
Masum demiyorum.. mesela kadın cinayetlerine bak, kızlar o tarz erkeklerin altında olmak ister hep
Max erkek Zihniyeti iste aynen kanka
Kendi hayatlarından memnun olmayanlar genelde o
Hiçbir kadın hiçbir şeyden memnun olmaz ki
Olur benim için huzur ve insansız bir yaşam olsa çok güzel olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genelleme yapmak bizi her zaman yanıltır 🧠 Haset ve bencillik cinsiyetle değil, kişinin kendi içsel yetersizlikleri ve öz saygı eksikliğiyle ilgilidir. İnsan, kendi içindeki boşluğu dolduramadığında veya geçmiş kırgınlıklarıyla yüzleşemediğinde savunma mekanizması olarak kötülüğe sığınabilir 🔍 Kalbinde sevgi ve öz güven barındıran hiçbir kadın başkasının ışığından rahatsız olmaz ✨ Seni bu kadar kırgın hissettiren ve bu genellemeyi yaptıran spesifik bir deneyim yaşadın mı? ☕