Her kadın özünde kötüdür ve ahlaka aykırı şeyler yapmak içinde hep vardır. Fakat iyi gizler. Peki bunun nedeni nedir?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence karakter meselesi
ahlak bekciliginizi kendinize de yatin her gun birinin altindasiniz ya çok kötüsün
ahlak bekciliginizi kendinize yapin*
Kadın daha fazla dedikodu yapar, erkek kadınla olan anlaşmaya aşık olur kadın paraya aşık olur para bitince gider, kendi hemcinsini cekememe daha çoktur, erkek yalnızlığa alışık olduğu için bir kadına baglanabilir kadın yalnızlığa alışık olmadığı için her zaman yedekte birden fazla erkek vardır dolayısıyla tek başına kalıp erkek gibi yalnız kalıp yas tutamaz, olgunlaşamaz.
Kadın daha fazla kötü olanı tercih eder, s. refsizlik sever erkek trip gördüğü kadına fazla tahammül edemez çünkü kadın yerli yersiz de trip atabilir asla bir erkeği sevemez erkek nefretiyle doğar ve ölür. Çocuk yapmak için erkeği kullanır sadece.
kardesim duzgun biriyle olmayıp sorununu sadece tum kadinlara sallayarak mi cozuyorsun trip falan atiyorsa sorumlusu sensin durduk yere kimse de atmaz.. dedikodu yapıyorsa yapsin sana batan ne gunahi ona.. hepiniz kızları paranızla etkilemek derdindesiniz zaten sonra da bu benim parami yedi diyip aglamaya başlıyorsunuz
Paramı yedirmedim hiç, bir şeyler ismarladiysam da kadına olan merhametim yüzünden yaptım, pişmanım çok.
ilk buluşmada giydikleri kıyafetlere kadar aklımda tutan biri olmama rağmen kadının ruhu sevgiyi alacak kapasitede değildir, bunu anladım.
Trip atmıyorum, sadece kadın erkek nefretinde olan bir varlıktır. Yıllar süren birliktelikte bile kadın mutlaka erkekten nefret edecek yanlar bulur. Olmasa da bulur. Bastırılmış öfke vardır çocukluktan.
Mesela ben iyi davrandım ama kadın iyilik görünce mutlu olmuyor. Seni yedek listesine alıyor
kardesim kendi ap*al secimlerin yuzunden başka kadinlara sallayip durma senin anan da bir kadin onu dusunerek bir saygi duy once
Neye dayanarak bunu söylüyorsun
Kadın daha fazla dedikodu yapar, erkek kadınla olan anlaşmaya aşık olur kadın paraya aşık olur para bitince gider, kendi hemcinsini cekememe daha çoktur, erkek yalnızlığa alışık olduğu için bir kadına baglanabilir kadın yalnızlığa alışık olmadığı için her zaman yedekte birden fazla erkek vardır dolayısıyla tek başına kalıp erkek gibi yalnız kalıp yas tutamaz, olgunlaşamaz.
Kadın daha fazla kötü olanı tercih eder, s. refsizlik sever erkek trip gördüğü kadına fazla tahammül edemez çünkü kadın yerli yersiz de trip atabilir asla bir erkeği sevemez erkek nefretiyle doğar ve ölür. Çocuk yapmak için erkeği kullanır sadece.
Bu dediklerinin hepsini erkekler de yapıyor
erkek nefretiyle doğar ölür hariç biraz haklısın gibi ama genellleme yapmamak lazım bu söylediğin tarzda olan çok kız var haklısın ama ben onlara kalitesiz ve özgüveni düşük insanlar olarak bakıyorum bu şekilde olan erkekler de var kadınları cinsel araç olarak gören asla saygı duymayan ağzına geleni söyleyen ama bir erkek karşısına çıktığı zaman abim paşam diyip kediye dönen karısını tesettüre sokup dışarda açık giyinen kızları süzen vs vs daha ben de uzatırım yani kötülük cinsiyetle alakalı değildir karakterle alakalıdır bu kadar basit bir şeyi kavrayabilecek kadar bile sosyal deneyiminiz olmamış sanırım ama bir gün o düzeye ulaşırsanız tekrar tartışırız
Evet ama sayıca daha az. Çünkü kadın uyanik bir varlıktır. Çok kadından duymussundur erkeklerin arkadaşlığı daha iyi diye.
Bir de kadınların hemen hemen hepsi paraya bakar. Bizi manipüle ederler. Hani ben çocuk yapacagim falan ayağına derler bunu. Amaç kendi g. tunu rahat ettirmektir.
Kadın çocuğu bile "benim çocuğum" düşüncesiyle yapar diye düşünüyorum. Baktığın zaman sorunlu tiplerle evlenirler genelde, normal evliliklerinde bile çocuklarına olan nefretlerini aktarirlar.
Sonra o çocuklar büyüdükleri zaman sirketlerin başlarına geçerler ve insanlara eziyet ederler. Sevgi görmemiş erkek çocukları hitler, Mussolini gibi bir faşist olur, kadınlar da yine anne düşmanlığı ile kendine s. refsiz bir erkek seçer
sen erkek olduğun için kadınların kötülüklerini görüyorsun ben de kadın olduğum için erkeklerin kötülüklerini görüyorum ben de burada paragraf yazarım ama inan boş bir tartışma sen istediğini düşünebilirsin iyi günler
@tatliamakaotik erkeğin maddiyata bakmadan sevmesi bütün kötülükleri hafifletir. Kadınlar açıkça bize "seni paran varsa güçlü bulurum, senin yüreğin paran kadardır" diyerek bizi manipüle ederler.
@tatliamakaotik harika bir yorum
Düzgün karaktere sahip olmak önemli olan bunun kadını erkeği yok
Her kadın aynı değildir, ayrıca 250 gr deyip aşağıladıkları ve küçük gördükleri et parçasını elde etmek için kırk takla atan erkekler yüzünden kadınlar da erkekleri hepsini aynı kefeye koyuyorlar tabii ki bütün kadınları kast etmiyorum
Ego rekabet yapmaciklik