Bir kadın bir erkeği sevemez. Yedekte erkek tutar. Nefret edeceği adamı seviyordur. Aslında onu da sevmiyor sadece baba travması var.
Peki kadının doğasında neden erkeği sevmek yoktur?
Örneğin, problemi konuşarak çözemezler, sevgiyi alacak kapasiteleri yoktur, her zaman kendi cinsinin arkasından da konuşur dedikodu yapar. Yedekte erkek tutar ve erkeği sadece ilgi almak için rahatlıkla kullanıp atabilir.
Şiddet gördüğü yeri benimser, kadına şiddet içeren dizileri izler. Aslında toplum ahlakını çökerten başta kadındır.
Freud kadının sevgi nesnesinin çocuklukta kaybolduğunu söyler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet geneli cidden bu hâlde içler acısı travmalar sebep oluyor işte başka bir yaşantı düşünemiyor ve hak etmediğini düşünüyor çünkü büyürken hep değersiz hissettiriliyor bunu da genellikle kadınlar yapıyor yani anneler hele evde erkek çocuk varsa ona verilen ilgiyi ve kendine verilen ilgiyi kıyaslıyor bu durum düzelir fakat biz göremeyiz yani
Bu arada bence bu kadına özgü de değil yani
Kadınların yüzde 95 i böyledir
Çok akıl dışı tespitler
Gerçek bu maalesef. Psikolojide savunma mekanizması vardır. Mesela bir kadınla konuşurken efendi istediğini söyler ancak kadın doğası gereği onda travma yaratacak erkeğe çekilir.
Kadın kompleks bir yapıdadır ve sevgi nesnesi çocuklukta babaya yatırılmıştır tamamen.
Sanılanın aksine kadın duygusal zekası yüksek varlık değildir. Duygusal zeka travmayı tanıyıp ona uygun davranır. Ancak kadında mutlaka bir pürüz çıkar.
Kadının cümleleri ve çelişkili tavırları onu ele verir. Manipülasyon ustası erkek kadını anlar ve uzaklaşır. Tanımayan erkekler ise kadına ilgi ihtiyacını verdikten sonra kadının davranışının değiştiğini söyler
Freudu severim psikoloji okumayı da ama bazı yerler çok keskin en azından ilk okumada böyle
Doğru maalesef. Mesela bir kursa gittiğimde veya sokağa ciktigimda benim olgun ve sevgiyi kabul edecek, paraya önem vermeyecek, "onu ben elde ettim" gibi çocukça hırsları olmayan kadın bulma ihtimalim yüzde 5 falandır.
Ben kadın düşmanı biri değilim ama genelleme bu yönde.
Çünkü her kadın çocuklukta annesi tarafından travma yaşar ileriki yaşlarda da her zaman bu travmayı tetikleyecek erkeğe bağlanır. Bağlanır diyorum çünkü onu da sadece travma bağı olduğu için, hormonlar devreye girdiği için ister.
Freud bu erkekten intikam için birlikte olduğunu söyler kadının.
Ama kadın nefretinden ve travmasından arinsa da erkeği koşullu sevecektir. Her zaman talep en üst düzey erkegedir. Mesela ben asgari ücret alan kadına dengeli şekilde yaklasabilen bir erkeğim ama kadının istediği ilgi şefkat değildir.
Evet çünkü kadın her zaman gücün peşindedir kimine göre bu güç para kimine göre fiziksel özellikleridir. Bir de şöyle bir şey okumuştum ve emin olamamıştım ama bu doğrulanıyor. Kadın erkeği ebeveyni yerine koyar, erkek kadını çocuğu yerine koyar benzeri bir çıkarım vardı. Hatta bu olay kayıpla alakalıydı çocuğunu kaybetmek bütün canlılar için en ağır duygu diye bahsediyordu. Ama erkeklerde o yas sürecini vs çok nadir görmüşümdür
Evet. Mesela kadının önünde dayak yerse erkek isterse çok çok zengin olsun aynı kulvarda başka bir erkek varsa direkt kafası ona kayacaktır.
O yüzden kadının sadakati anlıktır. Kadınlar şimdiki zamanda yaşarlar. İstersen üç senelik iyi birlikteligin olsun, bir cafeye bir adam girse arkasinda korumaları olsa kadın o anda düşüncede sevgilisini aldatır.
Ama erkek için bu böyle değildir. Erkek sevdiği zaman tek kadın olarak hayatindaki kadını gorebilir. Kadın emek verdiği ilişkiden de vazgeçer her şey yolunda olsa da. Ama erkek emek verince o kadın için yaşar.
Ama kadının doğasında bu yoktur maalesef.
Kadının güç algısı tektir aslında. Bir mafya babası her kadını etkiler. Ama kadın o erkeğe ulasamayacaginin farkinda olduğu için sıradan erkeklere yönelir, o erkeği de sevemez.
Bence tamamen kadına yüklenmesi de adaletsizce bu erkekler için de geçerli
Erkek için daha azdır emin ol. Her toplumu bitiren ana unsur kadının ahlaken düşük şeylere meyilli olmasıdır.
Erkeğin bile şiddet eğilimi çocukken anne ile kuramadıgi şefkat eksikliğinden ileri gelir.