Kadın serseri, s. refsiz erkek sever. Yazdıkları gibi onlara iyi olan erkekleri ise pasif görürler bilinçaltında biliyoruz ki.
Peki kadın beyninin sevgi gördüğü erkeği pasif, güçsüz görme nedeni ne olabilir?
Bir de çevresinde kız olmayan erkek her kadına itici gelir. Acaba kadınların bu kadar düşük zekalı olma nedeni nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Belkide aksine çok zekiler. Kiminle olması gerektiğini iyi biliyor.
Şiddet gördüğü, manipüle edildiği ilişkide durması zekice mi?
Yani tabii öyle insanlar var bu sadece kadınlar da değil bu arada.
Erkek sevgi verebilir ama hiçbir kadın hiçbir erkeği sevemez ait olamaz bu doğru maalesef
İşte bu senin görüş açın benim ise tam tersi. Dediğim gibi insanları cinsiyet olarak ayıramıyız din veya ırka da değil
iyi veya kötüye ayırabiliriz.
Genelleyebiliriz. Kadınlar karmaşıktır, duyguları sürekli değişir, kavga eder erkekle, ertesi gün gider başka biriyle flortlesir, 10 sene bir erkekle kalır, çevresinde çok kız olan başka bir adam görür dikkat direkt ona kayar..
Yani seven kadın yüzde 5 falandır
Seven insan yüzde 5 falandır bence de
Düşük zekalı olduklarını düşünmüyorum. Ama aşktan sevgiden anlamadıkları kesin. Kızların hepsi aynı. Bazısı daha çok kötü. Bazısı daha az kötü. Ama hepsi aynı. Önlerinde şeytanlık var.
Pardon özlerinde şeytanlık var olacaktı *
Kadınlar derken her kadın aynı olarak mı kastediyorsun sen
E yani. Hiçbir kadın sadece sevgi aldığı ilişkide kalamaz ki. Asgari ücret alan iyi bir adama hiçbir kız bakmaz.
kadının duvara toslama makalesi var onu oku anlarsın
Peki ne yapacagiz? Hep bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama değişim olmuyor.
40 yaşında milyoner olamayiz ki
dostum yurtdışına çık bak cidden diyorum burada olmaz buradaki en zor türk kızı bile yurtdışında en kolay tav olan kızlar grubuna giriyor bir anda ne hikmetse bununla ilgili redditte tonla yorum var turkish girl on the erasmus diye. Bu sınırlar içerisinde ilginç bir sorun var çözemediğim. Yurtdışına çık orada insanlarla tanış çok iyi anlıcan demek istediğimi
Para yok.. üç beş kuruşa yurtdışına çıkamazsin ki
almanca öğren internette ücretsiz kaynaklar var bir sürü youtube'da bile var, B1 ol sonra almayada iş arama vizesine başvur
Her kadın oyle değil reis.
İyi kadın anlayisimiz aynı mı bilmiyorum ama geç cevap veren, sürekli erkek takip eden, konuşmak yerine trip atan cocuksu kadınlardan uzak duruyorum normal oturup konusamadigim, sürekli negatif enerji ile. seni demoralize eden ksdinlardan bahsettim.. bazı erkek trip atan kadini da iyi görür ama bana göre o kadın iyi değil
O konuda haklısın onlardan ben de tiksiniyorum.
İyi olanı buluruz umarım.
Aramıyorum kral aramayı bırakalı çok oldu😃
Paranın kokusunu alınca geliyor zaten kezolar haklısın.
Aynen kanka