Kadının yüreği neden sevemez hiçbir erkeği?
Sevdiğini söylediği paralı, ortamcı adamı da sevmiyor aslında. Onun da ortamı, parası bitene kadar kadın erkeğin yanında olur.
"Sana sevmeyen denk gelmiş" diyen kızlar da aşık olunca dini imanı para olur maalesef. Kadınlara asla inanmayın.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bizim ülkede böyle bu , sebebi her türlü eciş bücüş pislik tiplere karaktersizlere bir iki güzel söz iltifat etmeye tenezzül etmeyen erkeklere gidiyolar onlar erkeksi geliyor yakışıklı geliyor bizimkilere sonra da terk ediliyolar ve erkekler kötü erkekler sevemez diyorlar
Kesinlikle öyle. Kadına şiddet içeren dizilere bakarsan en çok kadınlar izliyor zaten.
Pardon sevince değer vermiyorlar
İt eden hoşlarına gidiyor tüm erkeklerin
Kızlar inanmayın bu manipülasyonlara
Üzen kadın sevilir benden demesi
Az önce bana geç cevap veren kızı engelledim ne yasiyon sen? Daha buluşma yok konuşma yok engeli bastim kıza, beni üzecek kızın alnini karislarim
Sevgiyi haketmryenelere gitmeyin o zaman kanı bozuk ruh hastaları sizi
Senin şans verdiğin tipler belli
Ruh hastası
Pislikleri yakışıklı buluyosunuz onlara şans veriyorsunuz biz ne yapalım lan ruh hastası
Bu erkeklerin en ufak bir eleştiri kaldıramayacak kadar egoist olup kendilerini sevgiye değer görmeleri çok komik
Lan ne elstirisi
Üzücek kız niye istisihim canım
Benim tek gördüğüm fedakar ve iyi kadınların yok sayılması ezilmesi hor görülmesi çantada keklik görülmesi
Bencil şımarık uyanık kızların ise inatla mutlu olması ve değer görmesi
Erkekler her nekadar cici bici iyi kız istiyoruz deseler de o kızın kıymetini bilmeyip bencil uyanık kızları el üstünde tutuyor
Aynı şekilde erkeklerin de
Hatta siz ek olarak eli yüzü düzgünse sert mizaclı değilse , tehditkar tipe sahip değilse bakmıyosunuz
Acımasızsınız
Duygusuz ruhsuz köpekleri el üstünfe tutuyosunuz
Hatta yeri geliyor altlarında yatıyodunuz
Ya hadi parası olmayana bakmıyorsunuz deseniz anlarım ama eli yüzü düzgünse bakanı olur ya heleki söz konusu evlilik ise eli yüzü düzgün aranır aslında
Aranmıyor
Yemin ediyorum aranmıyor
İlk önce dediğim tiplerle eğleniyosunuz 20 li yaşlar bitince eli yüzü düzgün tatlı erkeklere sıra geliyor
Evet sizde haklisiniz kadınlarında ahlakı çok bozuldu maalesef
Yani mantık kurnzaten hayatta her şey zor bu ülkede her şey zor bir de zor kız mı seçicem aşko kuşko tiplerin canı cehenneme
Parası olmayana da bakmıyosunuz gerçi bunda haklısınız ama zengin omayana da bakm8yosunuz
Bak sende aynısın gelmişsin zor kız seviyosunuz diyosun zor kız sevenlerin yanındasınız ben ne yapim
Mesela kendi adımdan daha eminim sende beni çirkin buluyosun
Neyse kaba davrandım biliyorum ama delirtiyosunuz çünkü
Kardeş sana bir tavsiye vereyim ablan olarak git daha gözü açılmamış yani yanlış yola sapmamış 17 18 yaşımda bir kız ile 2 3 sene konuş birbirinizi tanıyın sonra evlenin başka türlü temiz ahlaklı bir kız bulup mutlu olman zor devir kötü çünkü
Niye ben yasıtlarımı haketmiyo muyum yani
Ulan canın cehenneme kan
Senin derdin temiz kız değil bence işiniz gücünüz çakallık olmuş sonra kızlara laf atmayın
boş ver git lan
İşiniz gücünüz pislik tiplerle
Ulan düzgün ol evlen dedik bünyeye ters geldi değil mi
Zımparalar sizi
Ne dedim hani
Niye erkekler yasıtlarımla takolıcak ben niye 17 18 lan
Sen her türlü davarla sevgili ol yasıtlarımla sevgili ol bana grlince 17 18 hee
Ya sana tavsiye veren de kabahat zampara ergen
DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN şu an İLK YAZDIĞIM CEVABI KANITLAMIŞ BULUNYYORUM YORUM YAPAN ŞAHIS BAŞTA TEMİZ KIZ İSTEDİ AMA ŞİMDİ 17 18 KÖTÜYE BULAŞMAMIŞ KIZ ARA DEYİNCE ÖNCE ÇİRKEFLEŞTİ SONRA ÖFKE İLE BEN TAŞ GİBİ SEKSİ KIZ İSTİYORUM DEDİ YANİ SAKIN ERKEKLERE İYİ KIZ OLMAYIN BAYANLAR KÖTÜ KIZ OLUN BENCİL OLUN KÖPEK EDİN BUNLARI KÖPEKK
Lan 17 18 niye olsun niye yaşıtım olmuyor
Sen dedin 20 li yaş bitince eli yüzü düzgün sıra geliyor o yaşa gelmemiş birini bul dedim yok istemem diye çemkirdin
Ben kabul ediyorum kadınlarda biraz mazoşizm vardır ve sadist ruhlu erkekler hoşlarına gider
Ama şu da gerçek ki erkeklerde zaten melek gibi saf kızlardan hoşlanıyor gibi görünüp mantıklı geldiği için onu tercih etsede
O kıza değil bencil kızlara değer verirler hatta yeri gelir o bencil kız için tercih ettiği melek kızı yok sayar ve aldatır
Yani buraya gelip ağlamayın beyler sizde sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz
Yo hayır benim için geçerli değil beni yakışıklı bulan yok hep kötü erkek pesindeler
Sütten çıkmış ak kasık değilim ama amacım yasıtım olan ya da benden 3 yaş büyük zoru oynamayan seksi güzel kızlar sevecen kızlar
Dediğini en çok siz yapıyosunuz
Bana senin niyetin ciddi bir evlilik değil de eğlenmek gezip tozmak gibi geldi
En tehlikelisi bu işte
Sevecen kız istiyorsun ne için eğlenmek için
Yanı sevecen kızlar sen evlilik düşünmediğin için seni tercih etmiyor bence sevecen dediğin o kızın derdi eğlenmek olmaz genelde yuva kurmak olur
Günaydın. Yeni mi farkettin.
Farketmistim de neden böyle acaba