Hiçbir kadında sevgi verme kapasitesi yok. Kadınlar sadece paraya gelen para bitince de giden, senden ilgi isteyen ama ilgi verince de sıkılıp giden varlıklar.
Kadın erkeğin kalbi dışındaki her şeyi seviyor maalesef.
Hiçbir kadında sevgi verme kapasitesi yok. Kadınlar sadece paraya gelen para bitince de giden, senden ilgi isteyen ama ilgi verince de sıkılıp giden varlıklar.
Kadın erkeğin kalbi dışındaki her şeyi seviyor maalesef.
Peki senin karşına çıkan bi kac karaktersiz para göz ne istediğini bilmeyen hemcinslerim yüzünden neden bütün kadınları karaladın ilişkide saygı sevgi olmadıktan sonra heryerin altında olsa hiç bir değeri kalmıyor gerçek aşk çok farklı bisey öyle parayla falan alınamaz denk gelmemişsin sen
İlk aşklar neden unutulmaz?
Cevap
3Cevap
Çünkü aşk değil para ve tip isterler sadece
Yani ne biçim insanlar buluyonuz...
Ama sizde hata. En güzelini arıyorsunuz. Ortalama hoş bi tip elektrik alsanız da istemiyorsunuz. İlla miranda kerr olsun ben elektriği hallederim..
Kusura bakma o iyi insanlar o güzel atlara binip gidiyo siz mirandaya bakarken.
Kendin doğru insan olup ondan sonra kızları eleştirmen daha doğru olur.
Ben paraya önem vermem ama karakter sahibi erkek de az kaldı.
@MaviSever1108 sevilen hiç kimse unutulmaz ki, bunun ilki sonu yok. Tabi gerçek sevgiyse.
@ampaciii kızı rahat bırakır mısın yoksa KS hesabını kapattırırız
@MaviSever1108 Teşekkürler 🌸
Evi geçindirecek parası yoksa hiç kusura bakma yani tabiki istemem.
Evet sorumu tasdiklemis oldun.
Nedenini söyleyeyim. Her kadın anne olmak ister ve çocuğunun iyi koşullarda büyümesini ister. Ya da çocuk yapmaz. Kendisi çalışıyorsa sorun etmeyebilir ama, emzirmek için 6 ay ücretsiz izne çıkıyor kadın ki 6 aydan fazla emzirmek isteyebilir. Bu durumda nasıl geçinmeyi düşünüyorsun? Yaptığın sadece fakir edebiyatı. Biraz gerçekçi ol
Boş. Garanti gibi gördüğün adamin da parası biter ortada kalırsın inşallah.
Kadın sevmiyor işte. Menfaat varsa seviyor. Çocuğu da kendi için istiyor. Erkeği kullanıyorsunuz sadece. Ama erkek kadını da seviyor ondan çocuk yapmak istiyor.
Parasının bitmesi imkansız gibi bir şey. En kötü Allah korusun sakat kalır vs işten ayrılmak zorunda kalır. O zaman tabiki destek olunulur. İşe gidersin vs. Beniim 3 senedir ilişkim var. İlk yılımızda garsondu ama gelecek düşündüm çünkü hedefi belliydi, çabası belliydi, bir iç şekilde eve para getirebilecek birisiydi. Güven veriyordu yani. Şimdi devlette çalışıyor. Bilmem anlatabildim mi
Anladım, hayırlı olsun reis. Ama midemi bulandırıyorsunuz samimi olmadığını kendi içinde kendin de biliyorsun onu kendine söyle
İnsan kendinden bilirmiş. Ön yargılarınla hayatta başarılar.
Size de baba travmaları ile başarılar
Canım artık erkekler de paralı kız peşinde merak etme çulsuz kızla da kimse evlenmez bunun erkeği kadını yok
Biz culsuz kızları severiz. Halide Edip Adıvar ne güzel demiş "kadınlar onları sevenler için değil onlara hukmedenler için can verirler"
Halidenin yaşadığı dönem ile senin şu an yaşadığın dönem aynı değil canım, döneme ayak uydurman gerek bak benim Zengin erkek tanıtım yok ama ekonomik düzeyi kesinlikle belirli bir seviyenin üzerinde olmalı çünkü benimkisi öyle. Yani kusura bakma davul dengi dengine demişler
Kadın cinayetleri arttığına göre demek ki kızlar daha çok acı çekmeyi sever hale gelmis.
O çocuğa üzüldüm. O çocuğun duygusal zekası yüksek olsaydı senin gibi biriyle olmazdi.
Ben de benzer şeyleri erkekler için diyorum ilişki deyince kaçıyor hepsi. Şimdi beni yargılarsın ama
İnterntten evin var mı diye soran gördüm bakmıyor demesin kimse
İşte. Kadın sevmiyor maalesef. Paran varsa kiymetlisin paran yoksa degerin yok. Gerçi erkeğin hiçbir sekilee değeri yok ki kadının gözünde 😂
S. refsiz olunca köpek olursunuz ama nefret edersiniz sevmezsiniz, değer görünce de sevmezsiniz gidersiniz iki türlü de
Kibar kibar yazdım senden hakaret yemek için düzgün yazmayı bilmiyorsan yorum yazma . Ancak hakaret edersiniz sonra ağlayın
😂 kadın olduğun için hakaret ettim. Hakettiginiz muamele
Bende sana erkek olduğun için edeyim hoşuna gider
Et nasıl olsa bos
Senin gibi aynı
😂
Öyle düşünme ben dünyanın en güzel seven kadınına sahibim ama bende karaktersizlik had safhada öyle bir kadını aldatacak kadar adi biriyim
Ben de öyleyim. Kadınlar güzel sevmezler. Aksine şüpheye düşüren erkeği seven varlıklar.
Seninki de güzel sevmiyor
@durusehr aldatmaya meyilli olanı seviyor kızlar.
Aq kendi hemcinsinin yorumuna bir de kendi yorumuna bak siz adam olun kimse sizin cebinize bakmaz ee hem adam değilsiniz hem de varoşsunuz kim ne yapsın sizi, hemcinslerim zeki.
@durusehr boşanmak istiyorum kabul etmiyor kendine zarar vermekle tehdit ediyor
Ki aldatmamak için baya direndim daha yeni bugün aldattm oda aldatmak saylrsa ama vicdanım rahat değil
@gölgedeyürüyenkız bu tarz şeyler cinsiyetle alakalı değil kişilikle alakalı adamlığı senden öğrenecek değiliz herkes hayatını yaşar senin özgürlüğünü kısıtlamıyor sana müdahale etmiyorsam seninde aynı şekilde etmeye hakkın yok
@gölgedeyürüyenkız hemcinslerin mi zeki 😂 katillere yazılan aşk mektuplarıni aç oku. Ted bundy e yazılan aşk mektuplarına bak googledan sen 😂
Neyin ne olduğunu bilmiyorsun ki bugün sabah oldu kadn müşterim idi ve aklımın ucundan geçemezdi birşeylerin yaşanacağı kadın ayrıca evli biri yanaştı ve birşeyler yaşandı
@künefeayran Ben farkındaysan "zekilerden" söz ettim, aptallardan değil. Senin sorduğun soruya göre, yoksa o anlattığın kızlar onlar zaten aptal. Ayrıca gizli sen de karaktersizin teki olduğunu kabul ettiğin için bir şey demiyorum seni sadece örnek verdim soru sahibine.
@gölgedeyürüyenkız sen fazla gölgede yürüyorsun arada d vitamini al güneşe cik
Ha ha ha
Haa geldi konuştu erkek. Sen önce bir kendi hemcinslerine bak
Düzgün erkekler kızlar tarafından sevilmeyince onlar da s. kip atan erkek moduna geçiyorlar bunda problem yok. Sizin de beyniniz olmadığı için taktik ve sevilmemeye direkt düşüyorsunuz 😂
Düzgün ve sevilmeyen erkek mi?
Zaten bu kafada olan biri de bir zahmet sevilmesin
Para olmayan ilişki temelinde zayıf bir ilişkidir.
Sürekli ilgi verilen karşı taraf çok çabuk soğur bu dünyanın her tarafında geçerli bir şey ilişkide yavaş ama emin adımlar önemlidir zamanla birbirini tanımak önemlidir.
Neye dayanarak söylüyorsun bunu
Tecrübe
İstisna olanlar da çocuk için kullanır. Kadınlar özünde erkek nefreti ile doğar erkek nefreti ile ölür. Bir kadın çocuk yapmayacağı bir varlığı asla ama asla tercih etmez. Mutlaka menfaat var. Erkek mutlu olmak için evlenir kadın kız arkadaşlarına hava atmak için evlenir
Hiçbir mi 🙁
maalesef öyle
Yukarıdaki yorumunu gördüm konuşma aw güzel seven seni nie sevsin
@golgedeyuruyenkiz çünkü bir kız canını acıtma potansiyeli olan erkeği sever.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?