Hiçbir kadın bir erkeği sevemez, ona ait olamaz, ona güzel sözler söyleyip anlayışla yaklaşamaz.
Kadının ruhunda erkek nefreti olma nedeni nedir veya her erkeğe mavi boncuk dağıtma nedeni?
Hiçbir kadın bir erkeği sevemez, ona ait olamaz, ona güzel sözler söyleyip anlayışla yaklaşamaz.
Kadının ruhunda erkek nefreti olma nedeni nedir veya her erkeğe mavi boncuk dağıtma nedeni?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kadınlar paraya ve tipe bakması
Nasıl kadınlarla karşılaştınızki sizi böyle düşünmeye itti... Ben tam aksi olduğunu düşünüyorum.
Kadın sevmez, sen de bir erkekle konuştuğunda nefretini kusacaksın ve seviyormuş gibi yapacaksın 😂
Niye böyle bir şey yapayım?)
Kadın olduğun için, çoğu kadın böyle der ama sevemez, sevme potansiyeli yoktur kadında
Çokta güzel sever) siz yanlış kadınlarla çok karşılaşmışsınız anlaşılan.
Ok 👍
Kirilmasi
Yok özünüzde sevmek yok
Sevmek var da sevene değil verene gidiyorsunuz beyler
İlahi adalet sasmiyor o yüzden uzuluyosunuz
Hayır. Vermeyen demedim ben , hiçbir kadın bağlı kalıp sevemez kadının doğasında yok
Çıkarcı sevgiler
Niye böyle bozuk ruhunuz
Bozuk olan bir şey yok herkes aradığını buluyor
Kadın para seviyor erkek kadını aradaki fark uçurum
Para yedirene sormak lazım
Para yiyen kadın melek dimi 😂
İkisi de melek değil , ben bir sorun görmedim. İkisinin de çıkarı var
Çıkara göre değişir, kalp seven adam ömür boyu sever ama kadın huzurlu ilişki sevmez para da yoksa o adam eziktir kadın için 😂 isterse çok ince düşünsün
canım herkesi aynı kefeye koyma. Para isteyen kadın nıye istemiş olabilir belkı erkekler çirkin kadınlara kaba iğrenç davrandığı içindir
Her kadın aynıdır. Ben bütün kadınları aynı görüyorum şüpheye düşürüyorum kadınların hoşuna gidiyor
Tm hadı öyle olsun senı mı kırcam
Cevap belli sapıklar 🤔
Normal erkeği de sevemez kadın