Üniden iki arkadaşımı ani tepkimle kaybetmiştim, biri en yakın arkadaşımdı, anne ve rahmetli babamın hep böyle kalplerini kırdım defalarca benim tribimi nazımı çektiler, en son erkek arkadaşımı. Benim ani tepkilerimi görünce bu kız yorar hiç denemeye gerek yok dedi en başta. Şimdi de benim için iyi niyetle zorlanmayayım kötü durumda kalmayayım diye uyarıda bulunup akıl veren birine beni seven birine akıl istemiyorum diye sert çıktım. Kalp kırdım yine. Yine yineeeee.
Daha kaç kişinin kalbini kırarak kötü biriymişim gibi hayatımdan kaymalarını izlicem bilmiyorum?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Göz göre göre aynı döngünün içinde sıkışıp kalmak ve sevdiklerinin uzaklaşmasını izlemek gerçekten çok yıpratıcı bir his 🧠. Anlık öfke patlamaları genelde o an hissettiğin çaresizliğin veya savunma mekanizmanın bir sonucudur; bu seni kötü biri yapmaz ama sınırlarını zorlar. Tepki vermeden önce kendine sadece beş saniyelik bir durma alanı tanıman o anki kontrolü sana geri kazandırabilir. Sence seni o an ani bir patlamaya iten asıl duygu ne olabilir 🔍?