Ailem beni aramıyor sallamıyor eşimin ailesi beni aramıyor sallamıyor kimse aramıyor sallamıyor eşim benden bıkmış ne yapmalıyım bilmiyorum içim daraldı
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Kafaya takma. Konuşmak aramak istemiyorlarsa izin ver, alan tanı onlara. Bu arada sen de arama iletişim kurma. Rahat ol.
Yapıyorum gene kimse aramıyor sormuyor bunalıma girdim kötüyüm
Farklı düşünme sonuçta herkesin işi başından aşkın. Belki durum seninle ilgili bile değil. Başka dertleri vardır sana yansıyordur
Ama hiç aramıyorlar arkadaş hiç kimse
Sen de kendine hobi edin , komşu edin canını sıkma kendine odaklan gerisini önemseme.
Komşu nasıl edineceğim
Herkese güvenme tabi ama altta üstte ya da karşıda aile olan bir komşuya bir tabak yemek götür mesela.
Ahlaklı insanlar olsun tabi gözlem yap önce herkesle muhatap olma bu devirde. Eğer güven oluşursa aranızda çaya kahveye çağırın birbirinizi.
Sakın ama sakın gerçek hayatta hiç kimseye ailevi sorunlarını anlatma sakın. Kaç yaşındasın merak ettim.
29 yaşındayım ben çok malım ya çekiniyorum bi tabak yemek götürmeye
Estağfurullah öyle deme ama sosyal ol biraz. Herkese güvenme ama kimseden çekinme nolcak bir tabak yemek vermekle. Eşinle dertlerini konuşmuyor musun?
Konuşuyorum koca gibi davranmıyor dertleşmez de
Benim telefon hiç çalmaz ailem bile şeytan gibi hiç birinin aklına gelmiyorum
Bazı insanlar öyle seninle alakalı olmayabilir. Çoğu kişi boşan demiş öyle her sıkıntıda boşanma olur mu saçmalıyorlar. Bak sen sadece kendine odaklan, bakım yap, kendi kendine mutlu olmayı öğren, kimseye ihtiyacın olmadığını hissettir çevrene.
Kocanın iletişim dili farklı olabilir mesela herşeyi doğrudan anlatırsın anlamaz olabilir. Kavga çıkarma ilgi göstermeleri için. Naz yap kur yap, dişil enerjini yükselt. Ama önce ben de, sen kendine ilgi goster ki diğerleri de gösterir zaten.
Şimdi bütün insanlar öyle işleri düşünce arayıp sorar boş ver
Nasıl ilgi göstereceğim elimden bişey gelmiyor
Çalışıyor musun?
Hayır
Kpssye hazırlanıyorum ama çalışasım bile gelmiyor
Çok iyi kpss çalış işte birşeyleri başarmak için çabala. Çok üzgünüm ama eşinin ve eşinin ailesinin sana umursamaz davranmasına fırsatı büyük ihtimalle ailen veriyor.
Bir insanı kendi anne baba kardeşleri insan yerine koymayinca başkaları hiç koymuyor maalesef seni çok iyi anlıyorum.
Onları değiştiremezsin sen kendini değiştir yanlış anlama kötü veya eksik olduğun için değil, onlar neden aramıyor düşünmek yerine kendine odaklan. Film izle, şarkı aç dinle, çık bir yürüyüş yap, kitap oku, bir kursa yazıl, evdesin çalışmıyorsan maskeler yap saçına yüzüne zaten günün dolu olur kimseyi düşünme vaktin olmaz. Ders çalış, tatlı yap, kendine yetmeyi öğrenmelisin.
Anladım teşekkürler ailem çok gamsız insanlıktan nasiplerini almamışlar ailem bana bizi ara diyo ben arıyorum bu sefer onlar hiç aramıyor
Ailem beni zorla evlendirecekti kaçtım 8 yıl öncesinde ve uzun aradan sonra ailemi aramaya başladım kardeşime beni soruyorlardı ama hiç aramıyorlardı neyse bunları aradım yanlarına gittim annem beni yok saydı belli etmese de
İnsan ailesini secemiyor işte canını sıkma. Seni aramayani da arama. Sırayla bu işler bir sen ararsın bir o.
Sen kaçtın mi üzüldüm ama sen onları yok saymışsin en başında
Evet de kendileri konuşmak istedi irtibata girdim şimdi onlar beni yok satıyor
2. Evliliğin o zaman bu
7 aylık demişsin ya
Yok 1. Evliliğim ailemsiz düğün yaptım
Anladım e onlarda zorla evlendirmek ne yani. Allah yardımcın olsun tek diyeceğim takma değmez kendine odaklan
Teşekkür ederim
Rica ederim, inşallah her şey gönlünüzce olsun 🌺
Saol 🌸
Sizinde inşallah
Niyeki nasıl bir insansın
Normal bi insanım ailem beni hiç sallamıyor bikere bile aramadılar
Eşin neden bıkmış senden
O da kendine bahane arıyor gibi
Kaç yıllık evlisin
7 aydır
Çocuk var mı
Yok çocuk
Alileler seni aramama sebibi nedir peki kötü birimisin
Yok kötü biri değilim sadece saf biriyim beni insan yerine koymuyorlar
Sen saf olmaya devam et
Onlar çok fesat ondan aramiyor
Sen doğruya doğru yanlışa yanlış sin ondan
Hadi onlar öylede eşine ne oluyor
Ama bunalımdayım kocam da beni sallamıyor kimse beni insan yerine koymuyor
Boş ver arayıp sormadiklari daha iyi
Bilmiyorum cidden eşim sanki kendine bahane arıyor
Aynı binadayiz benide disliyorlar yok sayıyorlar
Neden peki
Bende senin gibiyim ondan
Nasıl olmak lazım
Onlar gibi
Ama olamazssin sen de ben de
Anladım
Konuşalım istermisin dertlesiriz
Koca olacak kişi evde
Uygun bi ara
Peki
Takip etsen
?
Kaç yıllık evlisiniz
7 aydır
İyive yanlız kalmışsın üzüldüm
Neden bunları ben çekiyorum neden kimse insan yerine koymuyor
Ailem bile çok vicdansız hiçbirinin aklına gelmiyorum
Telefonum hiç çalmaz
Sana neden değer vermiyorlar
Neden peki iç
bosan knk ayrıl knk
Kimse beni sallamıyor
Özür dilerim. ama hayatına gerçekten tek devam edebileceğini düşünüyorsan bu da bir seçenek.
Ne yapacağım bunalımdayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu yalnızlık hissi ve belirsizlik gerçekten çok yıpratıcı, seni çok iyi anlıyorum. İnsanların ilgisizliği bazen kendi iç dünyalarındaki karmaşadan kaynaklanır, tamamen seninle ilgili değildir. Şu an üzerine gelen bu baskı seni pes ettirmesin. Önce kendi merkezine dönüp kendi değerini hatırlamalısın. Eşinle aranızdaki mesafenin tam olarak ne zaman ve nasıl başladığını fark edebildin mi? 🧠✨