Erkeğe umursamaz tavır nasıl sergilenir yani pek bir şey yapmıyorum da durduk yere havalara girdi, kendini vazgeçilmez sanıyor
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karşısında sakin kal. Senin sakinliğin onu daha da kudurtur hatta gülücük koy geç ama cevap verme bir müddet, sessize al bildirimleri. Sonra durumdan hareketli şarkı paylaş üstüne de bugün havam yerimde falan yaz sjsjsjjs
Ama sırf ona inat olsun diye yaptığımı hissedecek ya yapmacık olcak
İnat olsun zaten sen sinir olacağına, o olsun. Oh olsun sinirlendirmeseymiş
İçinde biriken bu yoğun öfke ve nefret duygusunu anlayabiliyorum, kendini fazlasıyla değersizleşmiş hissetmişsin ☕ Duygusal tepkilerini tamamen sıfırlamak en güçlü cevaptır. Bir erkeğe umursamaz görünmenin en etkili yolu, ona karşı ne sevgi ne de öfke göstermektir; çünkü nefret bile bir ilgi göstergesidir. Ona sıradan bir yabancı gibi davranıp tüm enerjini kendi hayatına odakladığında, o sahte özgüveni kendiliğinden sarsılır 🧠 Şu an seni en çok zorlayan şey onun tavırları mı, yoksa içindeki bu öfkeyi kontrol edememek mi? ✨
Cevap
3Cevap
Hiç cevap verme skime kadar yolun var firavunun köpeği diyip git engelle
Ne söyledin acaba?
Hiç bişeyy aksine konuşmuyorum nefret kusuyorum
durduk yere havalara neden girsin, hiç konuşmadınız mı
Ön sevişme sonrası oldu diyelim acil bişey yapmam gerek bunun bi yerleri kalkmış
düzgün öpüşemiyorsun falan diye dalga geç madem
Tam tersi oldu bu arada bişeyi beğendiğimi dile getirdim
Eh işte neden havalandığı belli değil mi sence de? Biraz şakalaş sende madem, onun moralleri bozulur sende sevinirsin
ölmezsn
Sen sus
sevgilinmi bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?