Normalde herkesi tersleyen, anlamayan biriyim, zekiyim ama deli gibiyim de ama yine de yardımcı oldular. Kendi sevgilileri ile aldatmışlar falan ders çıkarmışlar, devam edebilirler de ama beni de yedekte tutuyorlar :/ Benle de aynı şey olurdu, bunu fark edip gelmişler ama benle hiç iletişim kurmadılar. Yaşadıkları kızlar ile yaşamışlar, ben de tersleyen, anlamayan olmuşum. Tamam da karışık ya. Yani ters olabilirdim ama bırakılan ben oldum. Herkes bıraktı beni kız arkadaşlarım bile. Korkuyorum, tersliyorum diye bana suç atıyorlar ama bırakılan ben oldum sonuçta ve o erkekler de başka kızlarla yaşamış ve hâlâ beynime laf ediyorlar. Reva mı bu bana
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların gerçekten yıpratıcı ve hissettiğin haksızlık duygusu çok anlaşılır ☕ Kendini koruma içgüdüsüyle kurduğun o sert duvarlar, maalesef karşı tarafa kendi hatalarını örtpas etme fırsatı veriyor. Seni suçlayıp kaçmaları tamamen kendi yetersizlikleriyle ilgili 🧠 Unutma, birinin seni yedekte tutmasına izin vermemek senin elinde. Yaşadığın bu kırgınlıkların ardından, ilişkilerinde o savunma mekanizmasını biraz gevşetip sınırlarını sakince çizmeyi denemek ister misin? 🔍✨