Neden birden g*tleri havada geziyor? sevgili olmadan ne iyi ne düzgün biri diyorum. Sevgili oldukdan sonra adamların bir havası çıkıyor meydana sonrada beni terk ediyorlar..
neden böyle oluyor sizce?
Neden birden g*tleri havada geziyor? sevgili olmadan ne iyi ne düzgün biri diyorum. Sevgili oldukdan sonra adamların bir havası çıkıyor meydana sonrada beni terk ediyorlar..
neden böyle oluyor sizce?
Senin gibi güzel bir kızlar sevgili oldukları için öz güvenleri artıyor😊 Merhaba rahatsız ediyorum kusura bakma lütfen sorunun konusuyla alakası yok sence karşı cins olarak nasıl bir tipim var profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin objektif bir şekilde 25 yaşıma giricem Ocak ayında
kızla*
Güzel yorumun için tesekkürler nice güzeller var ama seven adam gibi seviyor bana niye böylesi denk geliyor anlamiyorum, tip yorumlamakda pek iyi değilimdir. Normal bir tipin var diyeyim.
Sevdiğin insanı hayatında odak noktası yaparsan inan bana g****** kalkıyor.. ben şunu anladım ki ne güveneceksin ne de kendinden ödün vereceksin.. aldığın değer kadar değer vereceksin ki bunun ortasındaki ince çizgiyi bulmak gerçekten çok zor.
Cevap
6Cevap
Türk kadınlarının çoğu egosu zirvede kolay değil türk kadınını tavlayabilmek ztn adamın özgüveni gelir kendine ztn başardım sonunda diye
Ben egolu birisi değilim tam tersi çok özgüvensiz biriyim ben şaşırıyorum hatta benden hoşlandıkları için o yüzden pek tavlanmam direkt oluruna bakarım ya olur ya olmaz kimseyi uğraştırmıyorum.
Güzelsin, demek ki bakıyolar 😂😂
Güzel kızla birinin özgüveni çok artar ztn :D
Herkes kendi çapında güzel ve nice güzel kiz var ama seviliyorlar bana gelince terk ediyorlar
Bende terk edildim :)
hep böyle oluyorsa sorun sendedir. sen bu hale getiriyosundur. bidahaki sefere farklı ol onlar senin agzına baksın
Çünkü böyle düşündüğünü hissettiriyorsun onlara.
İnsan hisli bir hayvan.
iyide onu hissetirme bunu hissetirme
sevgi aşk oyunlarla taktiklerle yürümez ki 😕 gidip adama iyi birisisin demesem adam kendini nasil değerli sanacak erkeklerinde sevgiye ihtiyacı var
belkide sen haklisindir ben çok hassasim zaten
Aşk konusunda şansızmışsın. Sen bir insana değer verdikçe o değerin karşılığını alamazsın. Hayatta hiçbir varlığa fazladan değer yükleme bence.
Güzel biriysen ve ilişki kurdukların sana göre daha çirkinse özgüven kazanıyor olabilirler
ne güzeller var yanında ki adam, adam gibi seviyor hep
bana denk gelenler mi hep böyle anlamiyorum
Erkek milleti işte
Ben terk etmem bir de benimle dene 🤣🤣🤣
Verdiğin değerdendir
dimi ya
çok değer veriyorum uğraşıyorum olsun diye sonra pat diye ayriliyorlar
Kaldırmayacaksın bir tarafını
haklisin
ama sorun benim secimimdede olabilir
ben erkek secemiyor olabilirim diyede düşünüyorum bazen
O zaten kesin😀