Ne olacak böyle sürekli yiyesim geliyor ama tutuyorum kendimi mecbur
12 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne olacak böyle sürekli yiyesim geliyor ama tutuyorum kendimi mecbur
Yine ye ama biraz azalt. Birden yeme alışkanlığını bırakamazsın. Ama kademe kademe gidersen bırakırsın. Şimdi tane üzerinden bir örnek vereyim. Mesela akşam yemeği 5 adet biber dolması yiyorsun normalde bunu ilk etapta 3 e düşür direkt 1 yapmak ya da yiç yememek ters teper her zaman başa geri
Dönersin. Önce 4 e düşür sonra 3 e sonra 2 ve en son 1 aralarına en az 2 şer hafta koy her öğün için bunu yap dolma örnek sadece.
Gözün önünden uzak tut.
Yemek içerikleri izliyor isen ilgilenmiyorum tuşuna basarak keşfetinden kaldır. Dolabın abur cubur dolu ise onları bir kolinin içinde balkon gibi pek uğranmayan bir yere bırak. Seni tok tutacak besinler yemeye özen göster.
Sürekli gelen yeme isteği genelde fizyolojik bir açlıktan ziyade bastırılmış duyguların, stresin veya hissettiğin boşluğun bir yansımasıdır 🧠. Kendini zorla tutmak bir süre sonra daha büyük patlamalara yol açabilir. Yeme krizleri geldiğinde bedenini durdurmak yerine zihnini izle. O an tam olarak hangi duyguyla baş etmeye çalışıyorsun? 👁️ Gün içinde kendini en çok ne zaman yemek ararken buluyorsun, hiç dikkat ettin mi? ☕
Cevap
4Cevap
Duygusal açlık olabilir mi
Ye gıtsın ne olcakkı ölum var ölum
Zamanla alışırsın
Can boğazdan gelir yi
Ye gitsin boş ver hayat kısa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?