Bu konuyu çok abarttım artık.
Aklım mutfakta 😃😃😃
Nasıl çıkacağım bu döngüden 😃 😃 😃

Yemek yememek istiyorsanız bağdemcik hastalığına yakalanın 😂😂😂 ben istemedim ama yakalandım 3 gündür acılar içinde kıvranıyorum normalde ağzım hiç boş dursun istemezdim yemek yemek istiyordum ama şimdi 3 gündür boğazımdan doğru düzgün bir lokma geçmedi suyu bile zor içiyorum maalesef 🙄🥴 bunun harici tavsiye vermek isteyen varsa alabilirim
Geçmiş olsun 🙏
Teşekkür ederim 😷
Şöyle bişey duymuştum herhangi bişey yedikten sonra vücut 2 saat sonra yakmaya basliyomus eger yediklerimiz yüksek glikoz iceren seylerlerse insulin hizli yukselip düştüğü icin cabuk acikmamiza sebep oluyomus daha sonrasinda yag deposundan yakmaya baslayinca da vücudumuz beyne sinyal gönderip ani seker yukseltmek icin yüksek şekerli olan şeyleri istememizi sağlıyormuş tatlı ve yağlı seyler oluyor bunlar genel olarak yani kisaca bunlari düşünerek şeker orani düşük sebzelerden tuketip veya sabah kahvaltida yumurta gibi seyler yerseniz sekeriniz hizli yükselip dusmuycegi icin cok etkilenip acikmassiniz ve canınız bisey istemez veya yine de cok istedi diyelim ki 4 - 5 saat bekledikten sonra istediğiniz şeyi yiyeceginize söz verin ve o zamana kadar bisey yemeyin bu sürelerden sonra yerseniz daha iyi olacaktır. Anlattığım sey glisemik indeks diye geciyor videosunun da linkini bırakayım ben bu sekilde yapıyorum faydasını gördüm gercekten ne zaman ağır şeyler yersem hemen acıkırım canım ozellikle tatli ister ama videodaki gibi beslenmeyi denedim basta zor olsa da isime yaradi umarim size de faydası olur :)
https://www.youtube.com/embed/zie5jNFqP4Y Anladım.
Çok doğru cidden
Aynen öyle videoda daha iyi anlarsiniz tabi ben cok anlatamadım uzun demezseniz izleyin :)
Yarın buna sakın bir şekilde bakacağım yazarım 🌺
Ya teşekkür ederim 🌸💚
Rica ederim 🌸
:)
Su an ayni durumdayim karnım acıktı. Ve kendimi oyalamaya çalisiyorum. Isin kotu yani diyete ve spora başladım. Gözümün önünden yemekler geciyor😋😋😋
Bende spora başlayacağım ama cesaret edemiyorum.
Bak bakalım sen kilo verirsen bende peşinden geleyim 😃
Ben zaten kilo veriyordum bu salgın yüzünden bıraktım 2 3 kilo aldım çok yedim. Onum için tekrar basladi m. Iki aya kadar en 7 8 kilo vermeliyim ve vericem😁😁
Ooo çok iddialı kolay gelsin 😎🌺
Teşekkür ederim 😘😂😅
Eeee zaten siz günlük spor yapıyorsunuzki hemen hemen her gün 🤣🤣
Teşekkürler 💙💙
banamı tşkler :)
@yenibirhayatt hayir eig için teşekkür ettim 😅
bende bana anladım :(
Rica ederim 😀
Selam,
Nefsine hakim olman gerekiyor... Yoksa kilolar alıp başını gidiyor maalesef 🙄
Birde karantina günlerinde hep evdeysek yandı gülüm keten helva 😔
Başka şeylere odaklan bak saat kaç olmuş yat yerine yahu 😡 😂
İyi geceler Allah rahatlık versin...
😀 😀 😀 sağol iyi geceler 😄
Gülme kız 😡 Ciddi bir şey konuşuyoruz şurada 😡 Tey Allam yaa 😂 sonra kilo alacak sonra da
"- Kilo aldım Spor yapmadan yemek yiyerek nasıl zayıflarım? " Diye soru soracaksın bizde 🙄🙄🙄😲😲😲 diye bakıp kalacağız cevap yazamicaz 😔😂😂😂
Ben bunu yarın sorayım 😃
Ohaaa 😲🤭 ahahaha 😂😂😂
Desene dertsiz başıma dert aldım 🙄
İnşallah görmem bu soruyu 😔😂😂😂
Cevap
25Cevap
Çıkarmak çok zor benim gibi yap ve kendini rahat bırak 😄
Rahat bıraka bıraka durum vahim olmaya başladı 🙈 😃
Neeeee sütlaç mi 🙄😮😮
Sağol canım ben almiyim 😀
(Derken sesi titriyordu 😂)
Ben acıktıysam başetmiyorum
aklomda olucagına midemde olsun😂😂
bpsver direnme önce su iç-baktın olmuyor göm gitsin😂
Gömecem 😄
Ohhh şifa olsun 😂
iradeni kullanarak😃😃 ben de aksamlari spor yapiyorum yorulayim uykum gelsin diye hem de zaten hareketsiz kalamiyorum geliyorlar bana. Sen de dene bence iyi geliyor:D
Can sıkıntısı valla bende öyleyim yemeğin yerine başka bir şey koymak lazım galiba
Yemeğin yerini ne tutabilir ki 🤔😄
Hmm sakız çiğnemek diyeceğim yine acıktır diyeceksin ☺️
Evet hemde daha kötü yapıyor 😃😃
Tüh ne yapsak ☺️ ben dondurma yiycem sende kap bir şeyler artık ☺️ battı balık yan gider selülitler ele gelene kadar devam ☺️
Sizden bana hayır yok gidip yiyim 😄😄
Ehh ne diyim hep beraber yanlara doğru yayıldık ☺️
Ben bugün puding kaçamağı yaptım o yüzden sende ye kilo al 😄
Ohooo ben bugün neler yedim bir bilsen 🙄😄
Islak kek var şu an mutfakta gitmek istemiyorum oraya 😁
1 dilimcik😏
Kan şekerine dikkat etmelisin ve eğer seversen içtiğin suya çubuk tarçın atıp bşr süre bekletip tüketebilirsin. Lan basıncı ve şekeri dengede tutacağı için açlık hissini alacaktır. ya da elma vs gibi meyveyle bu hissi durdurma pekala mümkün.
Düzeltme ( kan basıncı )
Çilek var dolapta çikolataya batırıp yemek geliyor içimden benim meyve yeme anlayışım bu 😂
Kendini ödüllendirme o zaman🎈
Şimdi yaprak sarması gömdüm aynı sorun bende de var sürekli mutfağa gidiyorum sonunda yatağı oraya taşıcam.
Bol su bol egzersiz ve tarçınlı süt içince iştah kesiliyor hele egzersizde çektiğin yorgunlukla yiyemiyrdun bile😂
Neden çıkarasın ki :) Gece yemek yemek kadar muazzam bir şey olabilir mi
Bol bol su için. Meyve yiyin. 1-2 saat uyuyun. Kahve için.
Baska seylerle ilgilen ve aksam yemegi sanatını ileri al biraz
Üç kere inşirah oku içini rahatlatır yemeğe gerek kalmaz
Gün içerisinde dengeli beslenirsek bu saatte aklımıza yemek dışında herşey gelir😬
Bence kendine eziyet etme, az birşeyler atıştır, daha fazla ertelersen yine dayanamayacaksın ve daha çok iştahla gireceksin mutfağa ne var ne yok silip süpüreceksin 🥪🍔🍕🍰🍧🍟🍞🍒🍎🍳
Yedikten sonra alacağın kiloları düşünmen yeterli olacaktır 🤭
Bende hep acikiyorm midemi ac bırakamam az bisey atistirirm yine😃
Mutfağa giden tüm yollara aet çek, o zaman yiyemezsin.
Set *
Kapıyı kilitleyip anahtarı balkondan atsam yarın gider alırım 😃
Eğer zayıflamak istiyorsan çok isteyip de giyemedigin bir Jean yatağının yanına kat gördükçe yemek yeme isteğini bastirir
Bende var bu sıkıntı canının çektiği şeyin masumunu ye mesela tatlı çektiyse meyve gibi
YAZI DÜŞÜN!!! BAAK BUNUN YAZİ VARR DİPCCCİİKK GİBİ KIZLAR GİYECEK ÇIKACAK BIZ AAAYY DIYE IC GEÇİREN OLMAYALIM 🤷♀️
Ben bunun tadını önceden tattım yemiycem ve aç değilim de psikolojik olarak sonra yemiyorsun
Kelin ilacı olsa başına sürermiş bende öyleyim
Yarasa çorbasını düşün
yazı denızı tatılı falan dusunun:))
Beynini başka şeylere yönlendir
Yemek yiyerek😂🤣😂🤣
İştah kesici şeyler iç
"Üşeniyorum çok üşeniyorum" de içinden sürekli
Meyveli sakızlarla 😅
Mankenleri incele ahaha
Örümcek ve böcek yiyen insan videoları izle
Yoğurt ye mısır patlat
Kafani dağıtacak bir şeyler bulabilirsin