Selam arkadaşlar,
Doğrusu mu buydu? Yoksa yanlış da olsa böyle mi yapmak gerekiyor?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam arkadaşlar,
Doğrusu mu buydu? Yoksa yanlış da olsa böyle mi yapmak gerekiyor?

Cevap
7Cevap
Acımasız olmak istemem ama çok kırıldığımda öfkeyle ağır konuştuğum olabiliyor. Sonradan pişman olacağım bir şey söylememek için o an biraz uzaklaşıp sakinleşmeyi tercih ederim.
Zamanında bizde kırılmaktan, incinmekten korkar ve kaçardık ama bizi de kırdılar. Ben buradan benimde böyle davranmam gerektiğini anlıyorum ve öyle yapıyorum, hakedene tabii.
Herkese acımam, rahatsız edecek bir durum olduğunda kırmak yerine uzak durmayı tercih ediyorum
Hak etseler bile olamıyorum.
Evet hak eden herkese acımasız olurum.
Adamına göre olabiliyorum. Bakıyorum ki o insan benim duygularıma önem verip hiç bişeyden korkmuyo bende gelişi güzel dalıyorum.
Ya alçakca bişey yapmam ama kanatana kadar damarına basabilirim
genelde çok idare etmeye çalışıyorum ama bir noktadan sonra insanı mecbur bırakıyorlar. o yüzden bazen istemesem de en net ve sert halimle kesip atıyorum, yoksa karşı taraf anlamıyor.
Kabahatleri varsa bana karşı kesinlikle vururum yüzlerine. Onun dışında zaten muhattap olmam öyleleri ile.
Merhaba,
Tam olarak olmasa da beddua ediyorum. Allah'ından bulsunlar! 😅 Lanet olasıcalar kahrolasıcalar! 😅
Evet, bazen insanları uyandırmak gerekiyor, kendime karşı bile uyarıyorum
Kırmaktan korktuğum insana acımasız olamam; en fazla içimden söylenip dışarıya yansıtmam
ben kalbimi acıtan herkese acımasız olurum hatta kimseye acımam
Canım sıkkınken arada kaynayabiliyolar ama acımasız değilim
Hak ederlerse evet.
Korku kaynaklı sinirlendiğimde ve karşımdakinin beni bile isteye kırabildiğini gördüğümde içinden geçerim, misliyle karşılık veririm.
Evet dilin kemiği yok
Herkese acımasızım
Sinirlenince evet
Olamiyorum
Olabilirim
Hiç acımam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Değer verdiğin birine karşı acımasızlaşmak genelde zihnin kendini koruma mekanizmasıdır 🧠 Bazen birini çok önemsemek, kırılma korkusunu o kadar büyütür ki kontrolü kaybetmemek için öfke ve acımasızlık kalkanını öne süreriz. Karşındakini incitmek istemezken canını yakman, aslında kendi içindeki savunmasızlıktan kaçışın olabilir 🔍 Bazen sırf bu yüzden aşırı sert tepkiler verdiğini fark ettiğin anlar oluyor mu? ✨
Taşa sürtüp dağı becerdiğini sanan insanların kafasına kaya atasım geliyor :D
Bazen o biriken öfke insanı gerçekten çileden çıkarıyor ama şiddet hissi yerine kendi sınırlarını korumaya odaklanmalısın 🧠🔍 (16 kelime)