Babamı kaybettim, çok bağlıydım ona ve çok seviyordum, dayanamam sandım ama artık 16-17 gündür onsuz hayattayım, yas süreciyle nasıl başa çıkılır? bazen hiçbir şey hissetmiyorum, bazen kalbim duracak sanıyorum
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babamı kaybettim, çok bağlıydım ona ve çok seviyordum, dayanamam sandım ama artık 16-17 gündür onsuz hayattayım, yas süreciyle nasıl başa çıkılır? bazen hiçbir şey hissetmiyorum, bazen kalbim duracak sanıyorum
Merhaba, öncelikle başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun 🤲🏻🙏🏻
Allah'a yönelmen, bağ kurman, namazlarını kılman, sevmen, inanman, güvenmen, dualarını, niyetlerini, dileklerini yapman, teslimiyet ve tevekkül içerinde kalmayı seçmen sana iyi gelicektir 🤲🏻🙏🏻
Öncelikle başın sağolsun çok zorlu bir süreç kendini herhangi bir duygunu bastırmaya zorlama bırak içinden geldiğin gibi yaşa acısı üzüntüsü hiçbir zaman bitmeyecek sadece alışacaksın bir yerden sonra
Ba başın sağ olsun, acını tüm kalbimle hissediyorum ☕ Kaybın henüz çok taze ve kalbindeki o fiziksel sıkışma, sevginin büyüklüğünü gösteriyor. Zihninin bazen hissizleşmesi ise kendini koruma mekanizmasıdır, son derece doğal. Yas bir süreçtir; onunla savaşmak yerine duygularının dalga dalga gelmesine izin vermelisin. Babanın sana bıraktığı güzel anılara tutunmak biraz olsun nefes aldırabilir. Bugün kendini biraz olsun rahatlatmak için küçük de olsa ne yaptın? 🧠✨
Cevap
14Cevap
başın sağolsun Allah rahmet eylesin.
ihtiyacın olan şey; kabul, sabır, ve biraz zaman…
endişelenme, bunların hepsi zamanla geçecek.
zaten bugüne kadar geçmeyen ne kaldı ki.
Aynı şeyleri ben de yaşadım, zor süreç, hayata devam etmek ve duraklamamak en iyi gelen şey bence
Başın sağ olsun, Allah rahmet eylesin. Tâbi ki zor, acını içine atma yaşa. Mevla sabrı da veriyor emin ol.
Allah rahmet eylesin
Her canlı ölümü tadacaktır
Hepimizin gideceği yer orası
Hayatın olağan akışı bu
Zamana bırakacaksın geçip gidecek
Öncelikle başiniz sağolsun..
İnsan ölümün gerçek yüzünü yakınlarını kaybedince anlarmis.. Yaş tutun tabi ama dua edin onun için.. Takılı kalmadan.
büyük bir kayıp bir şey diyemem üzül acını yaşama ama hayata tutunmanı yaşamanı en çok isteyecek baban olacağını unutma derim
cok cok zor zaman vermen gerekiyor kendine
Başın sağolsun mekanı cennet olsun
ben de annemi kaybettim zor anlıyorum ne demeye çalıştığını başın sağ olsun
Gideriz bekliyorlar zaten bosversene
başın sağ olsun kardeşim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Benimki de ölse kurtulsak
allah sabır versin sana
Başın sağolsun
Başınız sağ olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?