gelmiş bir cevap veriyorsan mertçe yaz arkadan şikayet etme xper kasmak için boş yazma
Hayatım berbat gidiyor neye elimi atsam elimde kalıyor?
gelmiş bir cevap veriyorsan mertçe yaz arkadan şikayet etme xper kasmak için boş yazma
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buradan uzun uzun anlatamam fakat hayatım hep kötü gitti ne arkadaşım oldu ne düzgün eğitim hayatım boyum da kısa zaten ruh sağlığım iyice bozuldu ne önerirsiniz okulda da olay yaşadım hoca bana kafayı taktı ne yapabilirim? Hayatım için
Cevap
5Cevap
sabret düzelir ve çabala
Sana fazla bile bu cevap. en mantıklı cevabı ben yazmışım derdin ne?
Eğer hala okumak gibi bir düşüncen varsa açıktan yazılabilirsin. Arkadaşının olup olmaması da bence bir eksiklik değil inan bana. İnsanın en iyi dostu kendisidir
Okuyorum son yılım ama danışmam hocası beni deli etti yanlış onaylıyor her şeyi şikayet edince de hocalar tehdit ediyor beni
boş ver okul bitene kadar hiç sesini çıkarma her yerde böyle insanlar var kimse kimsenin iyi olmasını istemiyor sen geleceğini düşün
Haklısın kendimi çok yalnız hissediyorum
Hiç arkadaşın falan yok mu peki
Kendine zaman ver meditasyon yap
20 yıl oldu berbat hayatım
Düzelceğine dair umudun var mı? Böyle bir umudun varsa harekete geç
Çabaladıkça olmuyor üzülüyorum
Olacağına dair inanmak çok önemli günlük bazı zamanları kendine ayır bazı zamanlarda çalış.
Allah'a sığın ve güzel şeylere odaklan.
İstersen dertlesebılirsin konusabılırız
Jmmm
Plur
Sorunu begendım
Çevreni ve çehreni değiştir düzelir.
Sorun o zaten çevremi düzeltemiyorum
Hoca niye taktı kafayı sana
İnan bilmiyorum ders seçimi yapmak istiyorum dedim mail atıyorum beni sallıyor yanına gittim okula darlama beni diyor danışman hocası onun yüzden istemediğim seçmeli dersi aldım okula da para veriyorum
Şikayet edebilirsin kaçınca sınıf
Ettim bölüm başkanına kadının arkasındayım diyor hatalı seçim yapmış kadın onun yüzden oldı diyorum adam arkadasındayım kadının diyor
Sen ne okuyosun
Özel okul
beşyolda okul İstanbul'da
muhasebe okuyorum
orada bi sıkıntı var o olmaz öyle şikayet edebilirsin kafalarına göre tercih yapamazlar
Evet kadın dakika başı mail atıyorsun diyor darladın beni diyor
Dakika başı da mail atmıyorum işimi yanlış yapmışlar
Senin suçun yok burada tüm hatalı onlar o yüzden hakkını ara öyle darlıyosun falan yok
Bölüm başkanı kadının arkasındayım dedi anla işte kadınla aşna fişne
Tehdit etti beni haklıyken
Sizden sorunlum en üst yetkili kim ise onunla görüş sonuç alırsın emin ol
Ders hocalatıma demesinler düşük not vermesin başka hocalarım evet dediğinizi yapacam zaten
Ya kime derse desinler senin geleceğin için kimse seçim yapamaz bu ne sacmalık bence sende yanlış yapıyorsun
Kadın onay verdiği için seçmeli dersler doldu ben de şikayete gittim bölüm sekreterine
Onayı yanlış çakışan derslere vermiş kendisini savunuyor orada
boyunu neden takiyon kiz halinle kac ki boyun
160 herkes uzun ama
tamam okeymis boyun fiziğini begeniyor musun
Boyum kısaaa
ya sacmalama yavrum normal bak uzun kiz seven biri olarak söylüyorum bunu
162 tam boyum ama uzun değil pek derdim tek o da değil
Plurrr
ciktim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yasadigin ust uste olumsuzluklar seni hakli olarak cok yormus ve tukenmis hissettirmis. Bazen her sey ust uste geldiginde zihnimiz sadece olumsuza odaklanma egrilimi gosterir. Hoca ile yasadigin durumu kisisellestirmeden, sadece surece odaklanarak cozmeye calismalisin. Unutma, kontrol edebilecegin tek sey kendi tepkilerindir. Kendine biraz sefkat gosterip bu zinciri kirmak icin kucuk bir adim atmaya ne dersin? Bugün sadece kendin icin yapabilecegin en kucuk olumlu sey ne olurdu? 🧠✨