Arkadaşlar sınıftan 2 arkadasım var Bi kız bir erkek. Hergun konusuyo, hergun beraberiz, birlikte among us a girerdik, konuşurduk, eve birlikte dönerdik, bir iki kere dısarı çıktık. Ben Instagram sohbet grubu actım işte birkaç kişi bide ortaokul arkadasım vardı. Ben bunu ve bir arkadası vardı, priwden takıplesioduk onuda aldım. Dedim beni tanıdın mı? Tanıdım dedi, napıyon falan dedim. Biz arkadaş değiliz sadece aynı sınıftayız dedi. Nankörlük diz boyu, zaten kız da engellemiş beni mainden. Olum çok koydu la zaten yeni yeni arkadaş edinmeye başlamıştım. Valla kescem kendimi yeter ya ben kime ne yaptım niye kimse beni sevmiyor? Niye kimse şey etmiyor ya? Tek en iyi arkadaslarım onlardı la, Baska samimi olduğum yok. Ben küfür etmiyorum, cinsel şeyler konuşmuyorum diye kötü olduk yaw. Ya arkadas insanın hiç mi ortaokuldan bile arkadası olmaz hiç mi ya? Kime ne yaptım ben. Ulan telefona elimi atıyorum, sohbet muhabbet edecek arkadasim yok ya😔. Şimdi okul baslicak ben nereye oturcam? Ben kiminle konuşcam? Kime derdimi anlatcam? 1 sene boş boş dostsuz kalıcam. Zaten çok zor şeyler yaşadım. Ben bir tane ya fazla değil bir tane arkadasım olsun istiyorum ya... Ama yok oldu diyorum kanka falan, yok adam hemen satıyor. NİYE BÖYLE OLUYOR. Ama ben buldum bende var bişey, kan mı çekmiyor napıyor, sorun bende. Ben artık bir arkadaşım olsun istiyorum...
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen bensin bu konuda ciddiydim elimi nereye koysam ya sinir hastası çıktı ya da beni hor gördü bende artık kimseyle konuşmuyorum konuşursam da ona bağlanmıyorum ki sonra dan kalbim kırılmasın eğer istersen konuşuruz seninle kaç yaşındasın benden büyük olabilirsin
17
😓 benden büyüksün
Konuşabiliriz yinede instagram varsa @freesdue istek at ablacım
Instagram sık kullanmıyorum
Olsun ablacım, sadece derdini anlatırsın. Merak etme kuran üstüne yemin ederim kötü biri değilim. Sadece dertleşmek istersin diye düşündüm. Yine de sen bilirsin...
Yok ondan değil de ben sık sık girmediğim için mesajları göremem sende kendisi konuşalım dedi niye yazmıyor gibi düşünebilirsin
Düzelir dua et
Duzelmez abi, ben naptım bilmiyorum ama. Ben bunlara bişey yapmışım insan heryerden durup dururken engellemez. Baktım şimdi bu erkek mainden de engellemiş. ALLAH BENİM BELAMI VERSİN ARTIK NE DİYİM!
Böyle düşünme ama
İnsanlar bana böyle düşündürrtürüyorsa ben napayım hacı
Dua et sadece Allah a güven inan yardım i ondan bekle yter