Hayat çok kötü ne yapacağım?

Arkadaşlar sınıftan 2 arkadasım var Bi kız bir erkek. Hergun konusuyo, hergun beraberiz, birlikte among us a girerdik, konuşurduk, eve birlikte dönerdik, bir iki kere dısarı çıktık. Ben Instagram sohbet grubu actım işte birkaç kişi bide ortaokul arkadasım vardı. Ben bunu ve bir arkadası vardı, priwden takıplesioduk onuda aldım. Dedim beni tanıdın mı? Tanıdım dedi, napıyon falan dedim. Biz arkadaş değiliz sadece aynı sınıftayız dedi. Nankörlük diz boyu, zaten kız da engellemiş beni mainden. Olum çok koydu la zaten yeni yeni arkadaş edinmeye başlamıştım. Valla kescem kendimi yeter ya ben kime ne yaptım niye kimse beni sevmiyor? Niye kimse şey etmiyor ya? Tek en iyi arkadaslarım onlardı la, Baska samimi olduğum yok. Ben küfür etmiyorum, cinsel şeyler konuşmuyorum diye kötü olduk yaw. Ya arkadas insanın hiç mi ortaokuldan bile arkadası olmaz hiç mi ya? Kime ne yaptım ben. Ulan telefona elimi atıyorum, sohbet muhabbet edecek arkadasim yok ya😔. Şimdi okul baslicak ben nereye oturcam? Ben kiminle konuşcam? Kime derdimi anlatcam? 1 sene boş boş dostsuz kalıcam. Zaten çok zor şeyler yaşadım. Ben bir tane ya fazla değil bir tane arkadasım olsun istiyorum ya... Ama yok oldu diyorum kanka falan, yok adam hemen satıyor. NİYE BÖYLE OLUYOR. Ama ben buldum bende var bişey, kan mı çekmiyor napıyor, sorun bende. Ben artık bir arkadaşım olsun istiyorum...

Hayat çok kötü ne yapacağım?