Döngüye alınmış hep başa saran bir plak gibi hissediyorum kendimi , A ile B arasında hep aynı tekrarlar var iken , farkına varamadan biraz sen olmuşum ve artık duyamaz olmuşum sözleri... Sahiden böyle mi görüyordu gözlerin? Gereksiz sorular , lüzumsuz cevaplar kendimi ne çok yormuşum... Ömrümün kaçıncı güz'ündeyim... Birazcık daha sen kalabilseydim keşke, Silik olan izlerini takip etmekteyim...
Ve büyüsü bozuldu her şeyin... Zaman daralıyorken bir telaş sarıyor içimizi, Artık pek de ayırt edemiyorum ikimizi... Kim ayıklayacak ruhumdaki giz'lerini?
Bir başkasının gölgesinde kaybolup kendi sınırlarını yitirdiğinde, zihin bu döngüyü koruma mekanizması olarak tekrarlar 🧠 Kendine yabancılaşman, ruhunun aslında özüne dönme çığlığıdır 🔍 O başkasından kalan izleri temizleyecek tek kişi yine sensin, dışarıda bir kurtarıcı arama ☕ Şu an o plağın iğnesini kaldırıp kendi sesini duymaya başlamak için ilk adımı nasıl atacaksın? 👁️✨
Gülümseyerek kaçmak en kolay savunma mekanizmasıdır ama bu döngü seni tüketmeye devam edecek 🧠 Artık kendin için bir şeyler yapma zamanı geldi 🔍 (22 kelime)
Evet maalesef haklısın. İnsanın bazı dönemleri gelir ki her şey bir kısır döngü gibi aynı şekilde başa sarıp durur ve istesen de o girdaptan çıkamazsın, uzaklasamazsin
Herkes olmak zor. Çünkü insanları kontrol edemezsin, giderler. En sağlam bağlar bile gün gelir kopar. Kendi varlığını bir başkasının varlığına bağımlı hale getirirsen gittiklerinde ayakta kalamazsın.
Herkes gider insanın kendisi kalır geriye. O yüzden kendini sevmek, saymak, olduğun gibi kabul etmek çok çok önemli. Kendinle olan bağın sağlam olsun ki her koşulda devam edebilesin gurban :))
Yapay Zeka Cevapladı
Bir başkasının gölgesinde kaybolup kendi sınırlarını yitirdiğinde, zihin bu döngüyü koruma mekanizması olarak tekrarlar 🧠 Kendine yabancılaşman, ruhunun aslında özüne dönme çığlığıdır 🔍 O başkasından kalan izleri temizleyecek tek kişi yine sensin, dışarıda bir kurtarıcı arama ☕ Şu an o plağın iğnesini kaldırıp kendi sesini duymaya başlamak için ilk adımı nasıl atacaksın? 👁️✨
Atmayacağım muhtemelen... Ehehrhr
Gülümseyerek kaçmak en kolay savunma mekanizmasıdır ama bu döngü seni tüketmeye devam edecek 🧠 Artık kendin için bir şeyler yapma zamanı geldi 🔍 (22 kelime)
Hı hı hcbvv