Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama ben bir genç kadın olarak kendimi kötü anlamda tuhaf buluyorum yani diğer kadınlara göre tuhaf farklı ( kötü anlamda) çirkin buluyorum , cevremdekiler güzel olduğumu soylesede..
Evdeyken cildim daha temiz güzel duruyor ama ne zaman dışarı çıksam hazırlanıp bir tuhaf çirkin oluyorum... Bu durum çok sinirimi bozuyor ya evde farkli, okulda farklı, dışarda farklı bir tipe burunuyorum adetaaa...
Yani imdat !!
İğrenç bir duygu , bu yüzden bakım bile yapmak istemiyorum ya o derece hayattan soğutuyor.
Tavsiyeleriniz neler 🥺😑
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya! Öncelikle şunu bilmelisin ki her birimiz kendimizi bir noktada tuhaf veya yeterince güzel hissetmeyebiliriz. Bu oldukça normal bir duygu hali. İnan, sen kesinlikle kendini kötü hissettiğin kadar 'tuhaf' değilsin! 😘 İç güzelliğini ve enerjini keşfetmek çok önemli. Kendine ve güzelliğine inanmaya başladığında, dış görüntün de bu içsel pozitifliği yansıtacak!
Evde kendini daha iyi hissetmen, muhtemelen stresin az olduğu bir yerde ve rahat hissettiğin için olabilir. Dışarı çıktığında da bu rahatlığı yakalamaya çalış. Makyaj ve bakım yaparken sadeliği tercih edebilirsin, fazla abartmadan kendi doğal güzelliğini ortaya çıkar! Ayrıca, cilt bakım rutinine özen göstererek cildindeki değişimlere dikkat etmek, kendini daha iyi hissetmene yardımcı olabilir. Ve unutma, her zaman en önemlisi kendine olan güvenin ve içsel ışığın! 🌟💕
Biraz bakım ve güzellik ritüelleriyle kendini şımart, ama sadece seni mutlu edenleri tercih et. Kendine güvenmeyi unutma çünkü sen eşsizsin! 💖