AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
Eşit değiller ama eştirler. Allah erkeği daha Zeki yaratmış ama buna mukabil tembellik hormonu nu daha fazla vermiş. Erkekler daha zeki kadınlar daha çalışkan.
Alınganlık yapmaya gerek yok - veren ler Hayatınızda kaç tane Zeki espri yapabilen espirilerine katıla katıla güldüğünüz bayan var? Kimseyi aşağılamadık realite bu.
kadınlar daha çalışkan dediğin için eksiledim.
Erkeklerde tembellik hormonu daha fazla ise demek ki kadınlar daha aktif eaha çalışkan kötü bür şey değil ki bu.
kötü değil ama doğru da değil. tembellik hormonu diye bir şey de yok.
Sen şimdi yorgunluk asiti de yok dersin o zaman :)
o ne la :) laktik asit falan mı?
Hah bak bunu bildin kaç kişi laktik asiti biliyor sanki :))
allah erkeği zeki yaratmış mı gerçekten kjglfjhş ya da onu uyduran erkek fazla uyanık olduğu için böyle bir ayrıntı mı eklemiş..
Enâniyet olacak ama inan tanıdığım en geri insanlar bile senden zekidir. Garip bir konuşma Tarzı falan. Allah el ayak akıl vermiş google ye yaz bak. Kaç tane Zeki kız tanıyorsun hayatında? Kaç kafın ne Buluş yapmış? burada cahilce random gülüyor ya.
@pemberuhemici
20. Yüzyılın ortalarına kadar ilk çağlarda edinilen fiziksel gücün devamıyla kadınlar hep eve kapatıldı bunu da hesaba katsana? Kuvvetli olanın üstün olduğu dönemde kadın ezildi evet ama zeka çağına geçince eski hükmedişlerinin etkisiyle aynı şy devam etmedi mi? İnsanlığın var oluşunun %98'i bu şekilde geçti ve bunu düşünemeyip hala kaç kadın buluş yapmış diyorsun. Çevremde ise dolusuyla zeki kız var. Yaşadığım yerde kızların beynini evlilik hayaliyle yıkamıyorlar. Ama sorun sende değil, Türkiye hem kadın hemde erkek yönünden bu konuda biraz zayıf tabi..
La 20. Yüzyıl'ı kadar engellendiniz de madem şimdi ne duruyorsunuz? Neyse senin zekan sana benim zekam bana. Zekilikten kastın sinsilik arkadan iş çevirme ise bu konuda hemfikir olabiliriz. @pemberuhemici
Şimdi kim duruyor ya? Bu kadar mı uzaksın gündemden? Hem zekadan bahsediyorsun hem de hiçbir bilimsel dayanağı olmayan din kökenli saçmalıklarla konuşuyorsun. Sizin gibi yobazlardan ancak bu beklenir.
Abim daha çocuksun saçma sapan konuşma. Yobazlıkla ne alakası var? Yobaz kime denir ne demektir? Laf konuşmak için konuşan bir kadın ne kadar Zeki olabilir? Beim söylediğim şeyleri dine bağlayacak kadar beyinden akıl ve mantıktan uzak konuşuyorsun. Hangi söylediğim din kökenli? @pemberuhemici
"Allah erkeği daha zeki yaratmış" cümlesinden gördüğümüz üzere ilk saçmalayan sensin değil mi?
Abim zekidir git hadi, gram beyninle saçma sapan konuşuyorsun bir alttan bir üstten bir Akım diyosun bir pokum. Yukarda da dedim senin zekan sana benim zekam bana. Sinsilik arkadan iş çevirme bunlar zeka ise zekisiniz. Yok değilse istediğin zaman istediğin yerde zekalarımızı kıyaslayabiliriz. burada bir ikisi sana gaz vermiş muhtemelen şu kız Yorumları çok Zekice falan diye ama unutma eşeğe gaz verirsen kendini yarış atı sanarmış @pemberuhemici
Not ortalamamın 3.8 olması da gaz vermiş olabilir idk.. Ha bir de boş zamanlarımda mümkün olduğunca her konudaki bilimsel tezleri okuyorum, sen de dene. Böylece allahcığının kadın ve erkeğe eşit zeka vermiş olduğunu öğrenebilirsin.
Demek ki okumak ile anlamak arasında çok fark var okuyormuş ortalama 3,8 miş :))) mesele buysa kpss puan ım 96 şimdi ben snden daha mı Zeki oldum? zeka meselesi buna bakmaz. Neyse Allah sana okuduğundan faydalanmayı dinlediğinde anlamayı nasip etsin. Ve bence ortalamanın 3,8 olması zeka dan ziyade senin azmin ve çalışmandan dolayıdır ha hiç çalışmadan yaptım dersen o zaman helal olsun derim. @pemberuhemici
Burada Türkiye'de ki ezberle ortalama yükseltilmiyor, belirtmek isterim. Okuduğunu anlamadan üniversite mezunu olabileceğin, üstüne bir de çok bilmişlik taslayabileceğin (bkz; sen) nadir ülkelerdendir Türkiye. Herkes sizin gibi ezber mezunu değil yani..
Bura dediğin neresi bilmiyorum ama ortalama 24-25 ülkeye gittim. Bir çok ülkede okuyan arkadaşım var sistem olarak en zorlarından biri türkiye ki okuma ile okul mezuniyeti ortalaması ile zeka ölçülmez. okuduğunu anlamadan geçemeyeceğin iddiasında bulunmak zannımca " komik " oldu. Ama burada seninle ürik asit yarıştıracak değilim. Benim ortalamam 2,5 senin 3,8 miş daha zor bir üniversite de vs Yukarıda dedim yine diyorum istediğin platform da seninle zeka testine de varım keşke şunu ölçebilecek ortak bir ortam olsaydı. Bu ukala tavırlarını net sonuçlarla kanıtlayıp seni susturmak güzel olurdu. @pemberuhemici
Türkiye'de öğrenmeye yönelik bir sistem olduğunu kimse ispat edemez, tamamen ezbere yönelik ve en aptal insanlar bile ezberle iyi yerlere geliyor. Kaldı ki burada zeka tam olarak ortalama ile ölçülüyor. Eğitim seviyesi yerlerde olan bir ülkeye "En zor" sıfatını kullanman daha komik oldu.
Sence eğitimi sıkıntı olan yerde mi okumak zordur kolay olan yerde mi? @pemberuhemici
Eğitimdeki sıkıntının ne olduğu önemli değil mi? Tekrar söylüyorum, ezbere dayalı eğitim insanları aptallaştırmaktan başka bir işe yaramaz. Öğrenmek ile ezberlemek arasındaki farkı biliyorsundur umarım?
Hangi ülkede ne okuyorsun? Bu arada canım sen Yaşından dolayı biraz gurur ve inat yaptın ama tamam sen zekisin. Sizin sistem daha zor. büyüksün. Kabul ediyorum. @pemberuhemici
Eksileri yemişsin :)
Ilginç değil mi eig de ki vatandaş daha keskin söylemiş o artı almış :))) söylemeyi bilemedik. @kripton94
Cevap vermek var aslında ama ön yargılı bir insanla konuşmanın mantığı yok Halen üstün aşağı tartışması yapılıyor İkiside birbirine muhtaç tamamlayıcı görmek yerine üstün görmeyi tercih ediliyor Dine bakarsak kadının üstün olduğu yerler var Erkeğin üstün olduğu yerler var
Sende haklısın hz İsa ya sormuşlar en zor şey nedir diye o da " anlamayana anlatmaktır " demiş. Donanım olsun fiziki olsun arada fark var ama bunu üstün aşağı olarak değerlendirmek yanlış. Eşit değildir ama eştir tamamlar diyorum kabul etmiyorlar. Hayırlısı @kripton94
asla kabul etmem. ya eşit ya biri üstün.
Peki o zaman Sence hangisi üstün? Fizik, duygu, güç, dayanıklılık vs
bence beyin olarak aşağı yukarı eşitler. çok az fark vardır ve kim önde bilemiyorum.
İkisininde farklı konularda üstünlükleri var bu yüzden dengeli bir eşitlik diyorum.
Çok uzatmayın Bölündükçe bölündük bari kadın erkek diye bölünmeyelim yeter!
bu çok saf bir düşünce. toplum zaten kadın erkek diye hep bölünmüş durumda. bu her yerde böyle. hiçbir zaman eşitlik olmayacak. mesele kimin üstün olacağında. son zamanlarda kadınlar kendi lehlerine çevirmeye başladılar durumu.
ama bizim konumuz burada toplumsal mevzular değil.
mevzu ne biliyor musun her insan kendi içinde bir parça anarşist ve barış diyenler saf.
güzeeel :)
Erkek diyenlerin hepsine burdan bir sey demek isterdim fakat siteden atilmak istemiyorum..
erkekler kendini ne şet sanıyor kızlar neredesiniz oy verin
Cinsiyetten çok karakteri güçlü olan üstün olur. Ama totale vurursen erkek üstündür
Türkiye sanıldığı gibi kadın şiddetinde dünya birincisi değildir!, büyük 34 ülke arasında tecavüzde sondan üçüncüdür. yabancı gelişmiş ülkeler bu konuda bizden daha kötüdür.
İkimiz birleştiğimde olan" biz" ikisinden de üstün.
Kadın tabikide biz 5 düşünürken onlar 20 düşünüyor tabi bir kısmı böyle genelleme yapmak yanlış olur
Aptalmısın kızım sen bu ne tepki böyle az önceki yorumuma sen dahil değilsin işte o yüzden genelleme yapmadım senin. gibiler yüzünden böyle mal kız çok piyasada çünkü
genelleme yapmak yanlış olur ne demek laaaan! niye yanlış olsun be. ruh hastaları sizi.
Git destek al bence durumun iyi değil
ee idare edin lan!
Tanıdığım insanlara göre yorumlarsam çok sık değişkenlik gösteriyor
erkek üstün ama kadınında üstün olduğu anlar vardır hep erkek üstün olamaz
Erkek ustudur bunu kabul edin artik feministlik yapmayin :)
Fikren ve ruhen eşit. Yapısal olarak her iki cinsinde birbirine üstünlükleri var.
Airbus 370 tipi uçagı kaldırabilen bir kadınla
akşama kadar bir dişi kaldırmayı hedefleyen erkek tabiki bir olamaz
Ele alırsak erkek beyni ağırlık olarak Kadınlarınkinden daha ağır basıyor:d ama ele almaya gerek yok önemli olan işlevi:d
Ne yazık ki ne kadar eşitlik istesekte eşit değiliz.
Ayrıca kadın zeka bakımından daha üstündür. Çünki erkek sonuç odaklıdır, Kadın detaycıdır
ama kadınlar zeka bakımından üstün olsalardı toplumda da eşitliği sağlayabilirlerdi bence en azından.
daha kendilerini dövecek, eziyet edecek hatta öldürecek erkekleri bile ayırt edemeyip onlarla evleniyorlar. bu mu zeka :)
Düşüncelerin çok saçma benim söylediklerimle senin söylesiklerinin arasında hiç bir alaka yok.
alaka var. sen kadınların daha zeki olduğunu söylüyorsun, ben de bunun doğru olamayacağını söylüyorum. sebepleriyle birlikte.
Kafes dövüşünü düşün.. Hiç bir çıkış yok ve karşındakide izbandut gibi bir herif... onu gücünle alt edemezsin Güç erkeklere verilmiştir. Ama zekanla alt edebilirsin ;) ama sende bunu anlayacak zeka yok :*
işte zekasıyla alt edemiyor kadınlar ben de onu söylüyorum ya.
Kendi adına konuş bence.. alt edemeyenler o zekasını kullanamayanlardır bana göre..
ulan şiddet gören bir sürü kadın var neyin kendi adına koşması ya?
Bak kızım. Senin amacını düşünceni anlıyorum tepkini anlıyorum. Şidden gören öldürülen vahşice tecavüz edilen kadınları savunmasındasın. süper bir düşünce aynı fikirdeyizde ayrıca. Ama sorun yanlış. Zeka olayı değildir bu.. zeka farklıdır baskı düzeni farklıdır. En az senin kadar tepkiliyim bütün bu olanlara karşı. Bunları yapan şerefsizlere karşı... onlarca o* çocuklarına karşı. Ama olay zeka değil bunu anlamıyorsun. Olay cahillik. Yetiştirilme... zeka değildir. Olay o o* çocuklarının kanında gezen leşten akan kanın daha değerli olduğu pislikçe akan kandır. Düşünme farkıdır. Erkeklerde zeka olsaydı düşünce olsaydı cahillik yerine aydınlık olsaydı hiç biri yaşanmazdı.. her erkek için değil tabiki.. sözüm meclisten dışarı...
Anlatabiliyor muyum?
anlatabiliyorsun ama sana katılmıyorum. erkekler kadınlara bunları yapabiliyorsa dünyayı onlar yönettiği için yapabiliyor. yöneticiler kadın olsaydı bunları yapmaya hiçbir erkek cesaret edemezdi. ve dünyayı erkekler yönetiyorsa onlar daha zeki demektir bence.
Geri kafa yapısıdır anlattıklarımı anlıyorsun ama bunu anlayamıyorsun.. neyse herkesin kendi düşüncesi seni aydınlatmak istedim ama dediğim gibi neyse..
sen kimsin ki beni aydınlatıyorsun ya :) o kapkaranlık dünyanla. fikirlerini savunmaktan bile acizken.
Ben kim mi oluyorum :) kısaca anlatayım. Bir İnsan.
Sen kim oluyorsun onu da söyleyeyim.
Baskııcı bir yapıdaki cahil bir insan. Kendi kararlarını herkese doğrulatmaya çalışıyorsun Yanlışsın.. Ve Karanlığın en dibindesin... Ben görevimi yaptım Sende kendine yakışanı..
e yuh! tamamen çarpıtıyorsun. kendi fikirlerimi başkalarına kabul ettirmeye çalışmak gibi bir derdim yok. tartışıyorum sadece herkesle. tartışmayı seviyorum, hepsi bu. ama sen medeni bir şekilde tartışamayacak kadar ilkel bir insansın. hemen hakaretlere başlıyorsun. bu cehaletin ta kendisi işte.
Hakaret mi? Asla.. Bir konu üzerinde tartışmak istiyorsan tartışmayı bilmelisin. Karşısındaki görüşler ve kendi görüşlerim. Sen kim oluyorsun lafını kullanırsan tartışmada o çatışma olur. E haliylen karşındaki insanda kim olduğunu söyler.. hak edene hak ettiği gibi bir muamele söz konusu... Devrimci bir insanım gidip faşistlerle tartışsam emin ol daha iyi olur...
yahu sen başlattın kabalığı. sende zeka yok diye başladın daha ikinci üçüncü mesajında.
Yanlış anlamışsın o lafımı. Herkeste zeka vardır. Anlatmak istediğimi o düşüncelerle anlayamazsın..
yav hee he. kıvır bakalım dansöz gibi.
Dansözler kıvırır dediğin gibi üzerime alınmadım bile..
alın alın. sana söylüyorum. biraz daha kıvırırsan dansöze döneceksin.
Ne için kıvırıcam pardon :) kim için? Senin için mi :D sana birşey söyliyim mi şu hayatta senin kadar cahil bir insan görmedim çabalıyorsun anlıyorum :) ama başaramıyorsun tökezliyorsun.. ha birde şu var öyle laflar söylerek ne kazanıyorsun :D boyun uzuyor sanırım
sen bana gerizekalı diyerek ne kazanıyorsun acaba? önce bunu konuşalım. sen başlattın çünkü. bana saldırıyorsun hala.
Sana gerizekalı diye birşey söylemedim. Sen öyle algıladın. Orasıda beni hiç ilgilendirmez. Anladın mı?
işte buna kıvırmak denir. söylediğin şeye söylemedim demek.
En sonda kendine harbi harbi Gerizekalı dedittiriceksin ama. Neden kıvırayım ki ayrıca? Bir şeyi söylersem arkasında dururum. İnsanları kırmak en son yapacağım şeydir. Durup dururken kimseye gerizekalı demem ben. Sanada demedim. Eğer dersem zaten fark edersin. Direk söylerim Gerizekalısın diye. Öyle dolaylı yoldan anlaymama gerek yoktur pat diye söylerim. Sanada öyle birşey söylemedim. Düşünce yapısı farkı işte. Kimseye birşey anlatamazsın...
"sende zeka yok" ne demek açıklar mısın rica etsem?
"sende bunu anlayacak zeka yok" yazmışsın copy paste yaptırıyorsun adama. ne demek oluyor bu?
Copy paste yi yanlış yapıyorsun bunu anlayacak var başında. Da sen hayırdır kızım illa küfür mü edelim. Diyorum kırmayım üzmeyim illa kaşı beni diyon ne bu özgüven ne bu ego? Bak şimdi bunu hakaret olarak algılayabilirsin. Sabrımı taşırıyorsun çünkü. Birbirimizi kırmadan istersen ufakta FUCK OFF okey?
sen ziktir git mina koyim. dalga mı gecion l*n benle?
kırmadanmış, cok da sikimdeydi.
ne farkeder neyi değiştirir tamam hepiniz benden üstün olun hadi olsun ne olacak ki
Kesinlikle kadın cennet sizin ayaklarınızın altında
kişiye göre değişir mesela bir kadın bir erkekten zeki olabilir başka bir erkek başka bir kadından zeki olabilir. neyse
yapma yaaa
dalgamı geçiyon gardaş
e yani!
hahahaha
bu soruyu sormak kesinlikle yanlıştır hani nasıl bir sonuca varcazki neyin üstünlügünü tartışıyoruzki erkek üstün desek ya da kadın üstün desek elimize geçen ne olcak
erkek ve kadın beyni farklı işler üstünlükte yoktur eşitlikte
Eşitler ikisinin de üstün olduğu farklı yönleri var.
ne gibi?
Kadın insan, erkek insanoğlu
Neset Ertas :)
bir insanoğlu çıktı anlayan :) site gelişiyor valla
Erkek tabiki.
Kadında bunu kendine yediremeyip saçma sapan şeyler uydurur sürekli.
Kadınlar insan. Biz insanoğlu..
daha önce söylendi birkaç kere :)
Olabilir. Ama öyle.
Beyin mi bıraktınız l*n bizde. cümleten mavi ekranız biz
Kimse üstün değil. Kimse ezik de değil. Kimse eşit te değil
ne kadar da kadın demek isterdim ama gerçekler acıdır :D
Erkek tabi ki bilim adamlarından ve icatlardan belli değil mi?
çok zeki insanların erkekler arasından çıkması bir şey göstermez. burada ortalama önemli. en zekilerin erkek olduğu doğru ama en salaklar da erkek!
Aslında ikisinin beynini kıyaslamak mantıksız çünkü yaşam biçimleri bile farklı. Bayanlarda erkeklere verilen sorumlulukları kaldıracak güç yok küçümsemiyorum yanlış anlama yaratılış olarak böyle
Kadın ve erkek eşit değil ama birbirinden üstün de değil. üstün olduğunu söylemek te ırkçı bir söylem olur
eşit değilse bir taraf üstündür. elma ve armut kıyaslanabilir.
Eksilemeseydin tartışırdım
eşitiz. değilse de kadının üstün olmasını tercih ederim.
Kadın insandır erkek insanoglu. Kadının üstünlüğünü kabul edebilecek insanoglu yaşamıyor komplekslerinden dolayı :)
nerden belli kadının üstün olduğu? beyinlerini ele alarak dedim dikkat edersen. doğurganlık falan konumuz değil bunlar.
Beyin olarak fark etmiyor cinsiyetle alakalı değil. Fiziksel olarak güç müç önemli değil doğurganlığı olan üstündür.
Erkek mutlu her zaman.
Şiddet nedir bilmez
Korkusuzca özgürce gezer
Hep rahattirlar.
Her zaman eşitliğin yanındayım.
Elbette kadın daha üstün
dimi çok net yani :))
bu da soru mu şimdi mallık bende ya.
hangı konuda ve hangı ulkede
Kimse kimseden üstün diildir üstünlük takvada dır
kadın gibi gözüksede erkek.
kadın gibi mi gözüküyor? ankete bakılırsa öyle gözükmüyor.
hayır, normalde "herkes eşit" ya (!)
nasıl gözüktüğünden bahsediyorduk?
sen de bir karar ver, demin erkek dedin şimdi eşit diyorsun.
dünya tarihinde rol oynamış kaç tane bayan var?
bilmem :) zıfır mı?
Bence kadınlar üstün. Birçok sebebi de var. Ama erkeğin gücü var diye o şıkkı işareyetliyenleri anlamıyorum. Kadın olmasa siz doğmazdınız.
gücü var diye işaretlememiştir herhalde kimse ya. beyinlerini kıyaslayın diye o kadar da belirttim!
Niye atar yaptın ki? Hangisi üstün dedin bende cevap verdim!
atar yapmadım yaw.
Bugün aç kalsanız ağlamaktan başka bir şey yapamayan cinsinle mi karşılaştırıyorsun bizi
ben henüz fikir beyan etmedim :)
Anket yapman bile onur kırıcı
allah allah :)
Karadeniz tarafinda sirtinda çocukla cay toplayan. Turkiyenin genelinde yaninda bebek tarlada calisan. Modern hayatta dahil hem elin işini hem ev işini hem koca işini yapan. Hem yururken bile namusunu korumak zorunda olan. bir gulse adi çıkan aglasa aglak olan. muhatap olmasa suratsiz olan mi senin bugün ac kalsa aglamaktan baska bisey yapamaz dediklerin. He bide annende kadin hani seni 9 ay karninda tasiyan dogrurken 38 kemigin ayni anda kırılması kadar acı ceken.
Tbh 21. Yüzyıl şehir kadınlarının çoğu sadece daha iyi görünmek için ble günlerce aç kalıyor saçma bir örnek vermişsin.
Gerçekler acıdır ironi yapmayın
Üstün olan kimse yok bence
genelleme olursa beyin olarak erkek
çene deseydin kadın derdim
Yarın yazacağım. İyi geceler.
Kesinlikle kadin güçlu
Ben daha üstünüm ( kibir havalarda yine )
Üstünlük takvada. Fark yok.
neden hep mantıklısın burcun ne senın?
hep mantıklı mıyım? hep derken?
farklılıkları vardır, birbirini tamamlayan..
Maalesef ki erkek üstün
maalesef hem de :)
Kişiye ve duruma göre değişir
Her iki cinsde esittir.
kadın dedim ama aslında yerine göre değişir
Erkek bir gömlek üstün. Çünkü eksik dir kadin...
doğru dalga yok bir kere.
İnsan olan üstün tabisi
Kadın tabi ki köpeği olunacak varlıklar
herkez eşittir fakat bazıları daha fazla eşit
Erkek dicektim.. kadin. dedim yannislikla :)
fıtratımız gereği de erkek üstündür