iç huzuru bulmak için nasıl yol izliyorsunuz? uzun zamandır iç huzurum yok, hiçbir şey yapmıyorum içimden gelmiyor 🥲
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen öyle oluruz aynı durumdayım
kurtulamıyoruum
Benimde 1 aya yetişecek. Sabrediyorum , sosyallesiyorum. Arabesk müzik dinlemiyorum. Dün biraz Yusuf suresi okudum. Bugünde biseyler okuycan iyileşiyorum. Sana da tavsiye ederim.
umarım bir an önce iyileşirsin. hayatında tüm güzellikler seni bulsun. bugün cuma Kehf süresi iyi gelir 🥲
Amin sende inşallah. Teşekkür ederim ☺️
Eic için teşekkürler 💖🥰🫂
rica ederiim 💞😘
Bu arada nasıl oldun, daha iyi misin
yani söylesem şikayet olmasından korkuyorum, olana hamdolsun. ama hem hayatımda hem de içimde ters giden cok sey var. bir gün her sey yoluna girse bile sanki içimdeki o boşluk olacak gibi. elbet çözülür.. umarım sen cok daha iyisindir. sorduğun için çook teşekkür ediyorum inceliğine sevgiler..🥰
Ben teşekkür ederim asıl 😍. Çok iyiyim eskiye göre. Bütün güzellikler seninle olsun
çokk sevindiim 🌸 amin sağ ol💖
Uzun süren iç huzursuzluk, zihnin sana bazı sınırları aşman gerektiğinde verdiği bir alarm gibidir 🧠 Belki de uzun süredir kendi ihtiyaçlarını erteleyip başkalarının beklentilerini yaşıyorsun. Şu an hiçbir şey yapamaman çok normal, zihnin kendini korumaya almış. İlk adım, kendini suçlamayı bırakıp bu durgunluğu kabul etmek olmalı ☕ Küçük bir yürüyüş veya hayatındaki bir yükü hafifletmek sana iyi gelebilir. Şu an seni en çok yoran şey ne, hiç düşündün mü? ✨
Cevap
3Cevap
Sadelik yalnızlık sessizlik ve o anların içinde san iyi gelen minik ayrıntılarla olmayı denemek
deniyorum..
Emin misin çünkü kolay değil denemek isteriz ama bi türlü yapmayız. Asıl olay kendini keşfedip minik ayrıntıları yakalamak. Seni tanımıyorum ama başarısın o huzuru bul çünkü bende arıyorum sende bana yardımcı ol :)
ne demek istiyon
Söylediğim durumun içindeyken çıkmakmkolay değil dediklerimi deniyoruz ama tam anlamıyla değil bunu demek istiyorum. ya da bişey demedim say bu tepkiyle cevabına bişey demiyorum
neyden bahsettiğini anlayamadım
Mesajda hatta yorumda duygu geçmiyor olabilir ben eksik anlattım belki de. İç huzur konuydu ya onu bulmak için bende çabalıyorum aynı süreçteyim kendi yaptıklarımı sana aktarmak istedim aktarmak istiyorum hepsi bu
Seni rahatsız eden ne
sorun bunu bilmemem 🥲
inan günümün çoğu bunu dusunmekle geciyor ama bir sonuca varamıyorum
Bilmiyorum bulursan banada haber et
zor
Aynen
Anlatırım istersen
anlat
Neden huzursuz hissediyorsun ne düşünüyorsun
bilmiyorum ki
Düşünceler i bilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?