Mesela benim bir kuzenim var meslek lisesinden yeni mezun oldu ama ben ogretmenim diye kendini tanitiyor ustelik benden 1 yaş kucuk ve benim gerçekten guzel meslegim varken hiç dile getirmiyorum. Birde babaanneme çikariz arada gunluk elbiselerimizle kendisi dugun kiyafetiyle gelir amacini anlayamadim lakin takmak istemiyorum insanlari oneriniz var mi
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
02Bazen Bazı insanlar Öyle Haller gelir
Kafana Takmasan Senin için daha Hayırlı olur
O kişide Musallat Olabilir Ve Onun Yaptıklarını Güzel Gösterir Bu Yüzden O Yaptığı Her Şeyi Güzel Sanar
Ya abi çok sinir oluyorum hiçbir ozelligi yokken kendini ustun tutmaya calisiyor
Bak Bacım Kafana Takma
Sen Namaza Başla iç Huzuru Bulacaksın Ama Karşında Allah Seni izliyor gibi Namaz Kıl
Rabbimi Sev Onunla Konuş
Teşekkür ederim haklisin
Şeytan insanlara kendilerini Bir Şeymiş gibi Gösterebiliyor
Bu Yüzden Olabilir
Bu Hayatta Hiç bir şeyi Merak etme ki
Rabbim Onu Sana Yaşatmasın
İnsanın Başına Ne Gelirse Meraktan Gelir
Teşekkur ederim allah razi olsun
Demek istediklerimi Anladın mı
Anladim tabiki ama içimde oluşan şu duyguyu yenmek istiyorum sadece onun için değil mesela benim başka kiskandigim insanlarda var kiskanclik mi bilmiyorum ama yani hem dua etmek istiyorum hemde anlamadigim bir öfke doluyo içime vesevese buyuk ihtimal
Evet Vesvese dikkat et
Bu Tarz Durumlarda İyi olan şeyi seç Yani Onun için Dua et
Beni başka insanlara karşi dolduruyor mesela kuzenim nişanlandi yani allah var pek bi ozelligi yok kendi halinde bir kiz ama bi doldurusa geliyorum anlatamam sanki tum insanlar onu övüyor gibi
Evet dua etmeyi duşundum ama lakin bazi şeyleri kendimede istiyorum her insan gibi benimde hayatimda biri olsun gibi şeyleri
Bacım seni çok iyi anlıyorum
Herkes Hakkında iyi Konuş Dua et Rabbim Hakkında Hayırlı Olanı verecektir
Tamam çalişcam teşekkur ederim
Yüce Rabbimiz Ne zaman dilerse Olur Meraklanma Geç Olması Kötü olmasından iyidir
Ben Hala Bekarım
İnşallah hayirlisi olur hakkinizda
Sen Namazını Duanı Esirgeme
Rabbim bigün Yüzünü Güldürecek İnşAllah
Teşekkur ederim uygulayacam inşallah
Her insan Kendi Sınavını Yaşıyor
O Yüzden Kimse Hakkında Tek Kötü Laf söyleme ki
Onun Yaşadığı Veya Yaşayacağı Kötü şeyleri Sen Yaşama
Ya hiçbirinin kotu bir şey yaşadigi yokki babam yeni vefat etmiş birkaç ay oldu kuzenim dügün yapiyor ne bizi aradilar sordular gidip oynadilar orada evvela sorun yokta bi hatir alsaydilar keşke
Boş ver
Kendin Bi Meslek Sahibi ol
Evlen ve Sakın işini bırakma Kocan Zengin olsa bile
Yaşımız Yakın olsaydı Seninle Evlilik düşünürdüm
Ben meslek sahibi oldum babam sayesinde 20 yaşinda bi meslegim var ama tutuota hiçbir zaman onlar gibi davranmadim her neyse tavsiyeniz icin teşekkur ederim
Takmamak
Sorum zaten nasil takmayacagim
Direk takmamak