Depresyon belirtisidir. İç huzursuzluğun nedeni olmasa da birikmiş bir şeylerin etkisinin bir sonucu olduğunu düşünüyorum. Genelde en çok insan boş kaldığı zaman bu hisse kapılır. Çünkü beyin boş durduğunda negatif hislere odaklanmaya eğilimlidir. Öyle bir durumda zihnimi meşgul edecek şeyler yaparak sorunu çözmeye çalışıyorum.
Evet o yüzden boş durmamaya bakın. Gece uyku kaçınca uyumayı denemek daha da kötü hissettiriyor. Kitap okumak, bir şeyler izlemek uykuyu getirir. Ama beyni çok uyaran bir şey (oyun gibi) uykuyu kaçırır. Bir şey izlendiğinde ya da okunduğunda uyaran sayısı az olduğu için beynin fazla uyanık kalması gerekmez. Bir şeyler de araştırabilirsiniz.
Psikiyatriye en son 3 yıl önce gittim derdimi bilmeden dinlemeden ilaç yazdı ve mg olayını bilmediğim için bi fazla bi az kullanmış oldum aylarca.. O zamanlar çok daha iyiydim en azından katlanılabilir hissediyordum. Her şey daha kötü oldu artık içimde bi acı var Çok hissedebildiğim
Mutlaka bir sebebi vardır Ben kendimle kalıp düşünürüm Yazı yazarım Biraz odamı dolaplarımı toparlarım O. esnada zihnim sakinleşir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Son 4 saattir ben de var bir an da oldu ne oldu nasıl oldu bilmiyorum kafam ve ruhum aşırı sakin ve dingin sadece düşünmek istiyorum uyumak ya da başka şeylerle uğraşmak dedik saatlerce düşünmek
Ya sadece bazen diyorum yap gitsin bir daha gelmeyeceksin dünyaya ne yapmak istiyorsan yap bir yanım da yapma diyor saçma olur o olur bu olur diye çıkmazdayım diyebilirim hiç bu kadar kafam dolu olmamıştı
İşte ne yanlış ne doğru kafam da tartamıyorum bir türlü normal de her türlü tartar sonuçlarının da hepsini düşünür hareket ederim ama şu anda yapamadığım bir şey