Hiç kimsem yok, hayatım bomboş geçti ne çevre ne arkadaş hiç bir şeyim yok
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç kimsem yok, hayatım bomboş geçti ne çevre ne arkadaş hiç bir şeyim yok
Sakin ol ya. Hiç bir şey için geç değil. Şimdi erkenden uyu. Yarın erken kalk. Dişlerini fırçala, duşunu al. Saçlarını tara. Evin nerededir bilmiyorum ama bir sahil bir orman bir yer bul bir uzun yürüyüş yap. Sonra git bir yerde hafif bir kahvaltı yap. Çayını iç. Sonra çevrende kitap okunan bir yer bul. Mutlaka bir sahaf vardır, bir avm'nin kitapçısı vardır. Orada kitap karıştıran birilerini görürsün. İletişim kur. Kızlar iletşim kimse yanlış anlamıyor. Buradan başla.
Küçük yerde yaşıyorum bu dediklerin yok
İlçe
Aylardır dört duvar arasında kalmak ve kendini yalnız hissetmek ruhunu çok yormuş, Seni çok iyi anlıyorum. Yalnızlık bazen zihnimizin bize oynadığı bir yanılsamadır; hayatın bittiğini değil, yeni bir sayfa açman gerektiğini fısıldar. Küçük adımlarla başla. Bugün sadece balkona çıkıp derin bir nefes almak bile zihnindeki o ağır yükü hafifletebilir. Unutma, sosyal çevre zamanla inşa edilir. Bugün kendin için küçücük de olsa nasıl bir adım atmak istersin? 🧠✨
Cevap
13Cevap
insanlarla tanıscan bu nasıl sacma soru ya napmamızı bekliyon akıl edemşyommusun
Neresi saçma çıkamiyorum
Benimde yok fakat insan kendine de zaman ayırabilir. Neden dışarı çıkmıyorsun ki
Gidecek yerim kimsem yok
Hangi ilde yaşıyorsun
Erzurum
Hmm, yine de al kahveni millet bahçesi elbet vardir. Yürüyüş yap olmaz mı. ya da
Evden çıkmalısın kafayı oynatırsın
Yedim ki
Küçük yerde yaşıyorum hiç kimse yok
Gel arkadaş olalım
Nasıl
Hangi sehirdesin
Buradan arkadaş edin.
Eğer derdin varsa dinlerim
Olur
Sosyalles
Çıkamiyorum
İntiharın eşiğine gelmişsin