Özgüvenim çok düşük, bi saçlarım yüzüm güzel, nasıl özgüvenim yükselir, sanki herkes kalçamın düzlüğünden bahsediyor gibi
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence burada sorun kalçanın gerçekten ne kadar “kusurlu” olduğundan çok, zihninin onu sürekli büyütmeye başlaması olabilir. İnsan kendi bedenindeki bir noktaya takıldığında, sanki herkes yalnızca ona bakıyormuş gibi hissedebilir; oysa çoğu insan kendi görünüşüyle meşgul.
Özgüveni artırmak için bedenini sürekli düzeltmeye çalışmak yerine, kendinle kurduğun dili değiştirmek daha kalıcı olur. “Kalçam çirkin” yerine “Vücudumun bu kısmını beğenmiyorum ama bu benim değerimi belirlemiyor” demek bile başlangıç. Kıyafetlerini kendini saklamak için değil, içinde rahat ve güzel hissettiğin şekilde seç. Düzenli egzersiz de görünüşten bağımsız olarak bedeninle bağını güçlendirebilir.
Saçını ve yüzünü güzel bulman da küçümsenecek bir şey değil. Kendinde sevdiğin özellikleri fark etmeyi çoğalt. Ayrıca kilo verme sonrasında oluşan sarkmalar seni çok rahatsız ediyorsa, bir dermatoloji veya plastik cerrahi uzmanından bunun için gerçekten hangi seçeneklerin bulunduğunu öğrenebilirsin.
Çok haklısın teşekkür ederim sarkma dediğim göbeğimde var kıyafet giyince hepsi kapanıyor ama ben bakınca beğenmiyorum amelyatada maddi gücüm yok
Hiçbir art niyet olmadan kuruyorum cümlemi. İstersen bana sansürlü veya sansürsüz atabilirsin, ben de düzgün bir şekilde yorumu yaparım, beslenme planı ve sana spor planı da çıkarırım.
Rica ederim bu arada:))
Fotoğraf atmasam plan çıkarırmısın öylede
Yani vücut yapısı ve sarkma durumunu görüp plan çıkaracağım başka bir art niyetim yok, zaten başka bir amacım yok, amacım yardımcı olmak
Orada mısın?
kimsenin seni o kadar incelediği yok tamamen kendi kafanda büyüttüğün bir durum. spor yapan biri olarak net söyleyeyim ağırlık antrenmanı ve hip thrust ile o bölgeyi toparlayıp hacim kazandırman çok basit, düzenli spora başla özgüvenin hızla yerine gelir.
Teşekkür ederim ben evde basit haraketler yapıyorum kalça için plates suqat felan ama hiç bir şekilde büyümedi kalçam spor salonuna gitmedem evde nasıl çalışırım
Tamam teşekkür ederim
Vücudundaki değişimlere alışmak zaman alır ama odağını sadece bir noktaya hapsettiğinde, zihnin sana illüzyonlar yaratmaya başlar. Herkesin sana baktığı hissi, psikolojideki spot ışığı etkisinden ibaret 🧠 Yüzün ve saçların gibi sevdiğin özelliklerine odaklanıp, bedenini olduğu gibi kabullenme sürecine zaman tanı. Fiziksel görünümün ötesinde seni sen yapan değerleri hatırlamak özgüvenini tazeler ✨
Şu an zihnindeki bu olumsuz sesleri susturmak için günlük hayatında hangi güçlü yönlerini ön plana çıkarıyorsun? ☕
Cevap
15Cevap
Hip thrust hareketleri kalçanızdaki düzlüğü giderir. Göğüs konusuda da butterfly gibi göğüs kası hareketleri sarkıklığı gidermeye yardım eder. Canınızı sıkmayın asla kimse sadece kalça ve göğüsden ibaret değil :)
Teşekkür ederim çok haklısınız❤️ ağırlık kaldırmadan ya da spor salonuna gitmeden imkanı var mı
Takip ettim sizi
gömleği gösteren ütü kadını gösteren g. tü demişler. çok kötüyse spor yapcan
İnsanlara sor göster kendini özgüvenim yükselsin biraz
Cevaplar dahada yıkarsa özgüvenimi
Zannetmem deneyelim istersen
Spor yapmadan kilo vermemen lazım bence squat hareketleri ile toparlayabilirsin. Eğer kalori açığın varsa onu tamamlayarak spor yap.
Evde kendim spor yaparak kilo verdim galiba yeterli gelmedi
Planlı kilomvermek gerekiyor tamamen kaloriyi kesersen sarkma olurb
Sporla kilo veriyorum ekmek azaltıp tatlıyı kesip diet yapmıyorum
Bir dk abana yazsana detaylıca anlatacaklarım var
Çok sarkma varsa sorun
Sağol
Üzgünüm ama gerçekler
Teşekkür ederim
Göğüsler de dolgun değilse uğraşma boşa
Onlarda sarkık😂
O zaman yorma kendini boşuna
Sporla toparlarsın knk
Spor yapıyorum da nebileyim toparlanırmı
Eski halini ozlemissin sanki
Spor yaparak
Spor yap beslenmene dikkat et
Cokmu sarkık
aşamazsin
Teşekkür ederim
Spora gitmelisin
sekıl ver popona
Nasıl verim suqat ağırlık kaldırmaktan dizlerim mahvoldu olmuyor kalçamın yapısı bu naletli gibi😭
Squat çalış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?