Kendimi hep yetersiz ve çirkin hissediyorum, özgüvenimi nasıl toparlarım?
23 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendimi hep yetersiz ve çirkin hissediyorum, özgüvenimi nasıl toparlarım?
Cevap
11Cevap
sosyal medyayı kapat, çevreyi daralt, kabuğuna çekilip yeni alışkanlıklar edinmeye odaklan bak bakalım hissediyor musun hala yetersizlik duygusunu. kıyas çok zehirlidir. insanı güçlendiren şey dünden daha iyi olma hali değil bu amaçta gösterdiği çabadır.
Çok güzel yorumlamışsınız tam olarak da öyle teşekkür ederim
Mesel guzellikte degilde cocuklugunla alakali olabilir belki. Ya da kök ailenle.
Birde komplekslisin benim gibi. Ama inan bana ufak ufak deneyimleyerek aslinda cirkin olmadigini gorursun. Ama ilk basta biraz ozguven ile kucuk adimlarla ilerlemek iyidir.
Kendini kesfet nelerde yeteneğin var onların üzerine yuru zamanla basrdgni gördüğünde ozguvenn de artar
Bunu dün de sordun sev kendini kızım sev sanki dünya da senden başka harika bir varlık yokmuş gibi hissttir kendine
Güzel arkadaşlıklar edin askım cevrenden aldıgın destek de özgüven icin cok onemli, kendini ne kadar iyi hissedersen o kadar da güzel hissedersin
Benim gibi yakışıklı bir erkekle manita olunca direk şunu düşüneceksin vay canına 😮😳 bu çocuk benle sevgili olduysa demek ki bende fıstık gibi bir kızım 😈😎
Git yeni insanlarla taniş reelde ama kendine değil hep ona odaklan sen konuşurken o neyapiyor izle çünkü kendini unutursan kendi özünü anlarsin
Bunu denedim ama belli bir süreden sonra kendimi yetersiz hissedeceğim bir şey bulurum o kişide ve yarışmaya başlıyorum hırslanıyorum bide ya da o kişide bir hata görüyorum direkt mesafe koyuyorum
Kendinde beğenmediğin özellikler neler ve değiştirmek için çabalıyor musun
Aslan burcu müsun
Hayır ikizler 😅
Tipini ve fiziğini merak ettim
Belki de öyle değilsindir. Dm den at bi bakıp yorumlayayım. Kendine haksızlık ediyorsun belki de
Sevgi eksiklğin olabilirnmi
Kendine gelir misin lütfen ya
Fazla yüklenşyorsun kendine
Bilmiyorum ben de iyi değilim bu aralar
Sana bunu bizzat söyleyen oldu mu
Bakım yap
Videolar var bunun için ytde onlara bak
Yorum yapamam
Bakayım
Hiç bir şey yapma
Nasıl birisiniz ki
Yapay Zeka Cevapladı
İçindeki o acımasız eleştirmenin sesini duyuyorum ve bu yükü taşımanın ne kadar yorucu olduğunu hissedebiliyorum 🧠 Aynaya baktığında gördüğün şey, zihninin sana oynadığı algı oyunlarından ibaret olabilir. Kendine yüklediğin bu olumsuz etiketler, zamanla kendi gerçekliğin haline gelir. Bedenini ve değerini başkalarının standartlarıyla değil, kendi biricikliğinle ölçmeyi denemelisin 🔍 Seni en çok neyin yetersiz hissettirdiğini hiç düşündün mü, bu ses gerçekten sana mı ait? ✨