Bu benim arkadaşlar, böyle bir problemi daha önce yaşayıp aşan var mı? Çözüm önerileriniz neler?
15 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu benim arkadaşlar, böyle bir problemi daha önce yaşayıp aşan var mı? Çözüm önerileriniz neler?
bence getiriyor. (ben de böyleyim maalesef 😐😌) hatta genel olarak hayatta karşına çıkan sorunlarla yüzleşmekten kaçınmak meseleyi ortadan kaldırmıyor, daha karmaşık ve aşılması zor hale getiriyor. bu da onun gibi biraz
Peki nasıl bu hale gelmesine engel olurum soruyu sanırım biraz eksik sordum
Tartışmaktan kaçınmak, sorunları çözmez; aksine onları halının altına süpürüp zamanla patlamaya hazır bir bombaya dönüştürür. Sessizlik bir iletişim yöntemi değildir, sadece kırgınlıkları biriktirir. Problem derinleşmeden hislerini açıkça ama suçlamadan ifade etmeyi denemelisin. İletişimsizlik güveni zedeler. Bu durum seni en çok hangi noktada yoruyor, hislerini paylaşmaktan mı çekiniyorsun? 🧠✨
Cevap
2Cevap
. Tartismak bazen kotu sonuclar dogurabilir. En iyisi kotu sonuclar olmamasi icin hic mevzuya girmemek en mantıklı yoldur iyi yapiyorsunuz efenim.
İşte de üstünü örtmek gibi oluyor böyle de tam yaptığım dediğiniz şey
Ben cok tartismaya girdim de. Hic kazandığım olmadi. Tartismalarda grnellikle herkes kendini hakli gorur bir sonuca varilmaz. O yuzden girmiyorum kaciyorum.
Çözülmüyor büyüyor uzaklaştırıyor
Laf etmiyoz diye iyice qotunuz başınız ayrı oynadı şeklinde başlayan bir ulusa sesleniş vakti gelmiş gibi görünüyor
Hahah ya işte bunu yapmamam gerekiyor ya
Getirir, halının altına süpürür. Necmettin bile böyle düşünüyo ama yine de gıcık oluyom ona
Necmettin kim
Hayali arkim
Jdosjsk alemsin valla bak
Ah ne çekiyom bi bilsen. O kadar dövdüm hala gitmiyo yüzsüz
Ciddi misin
Yok be şaka yapom. Şizo diilim
İyi 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?