Arkadaşlar, ciddi anlamda sürekli yalnızlıkla sınanıyorum. Arabam var, param var ama arkadaş çevremle dağıldık. 1 yıldır içimi dökebildiğim kimse yok, sevgili de yapamıyorum, gitmiyor nedense?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi bunu dediğiniz için bir sürü kişi atlar Ama ben şöyle söyleyeyim bazen insan Gerçekten yalnız kalabiliyor artık şanssızlık mı diyeyim çevrenizdeki insandan anlayışsızlığı mı diyeyim bilmiyorum
Peki siz niye yalnız kaldığınızı düşünüyorsunuz?
Maddi imkanlar hayatı kolaylaştırsa da maalesef ruhsal tatmin ve gerçek bağlar satın alınamıyor 🧠 Bazen farkında olmadan insanlara sadece dış şartlarımızla yaklaştığımızda, derinleşmeyen yüzeysel ilişkiler kurarız. İnsanlar sahip olduklarına değil, onlara nasıl hissettirdiğine çekilir. Sence yeni insanlarla tanışırken kendi iç dünyanı ve kırılganlıklarını göstermekten kaçınıyor olabilir misin? 🔍✨
Cevap
14Cevap
Bende de sosyal çevre var para yok kim neye ihtiyaç duyarsa onunla sınanıyor sanırım
Bana içini dökebilirsin para pul da istmem
Paranın bir önemi yok gerçekten dışarıdan o iyi denilen ama yapayalnız biriyim
Yalnız bazen iyidir insanları gözlemlersin iyi gelir bazen ise illet olur. Bazen birisi karşında dursun akıl vermesin yorum yapmasın sadece seni dinlesin istersin
Kimseyle denk hissetmiyorum kafa olarak ben ince düşünen bir insanım herkes kendi hayatına daldı ailem çalışmama izin vermiyor ders çalışıyum diyorum azim yok öylece evde soluyorum beynim de susmuyor
İnce düşünmek bir suç olmalı en az 5 yıl hapis cezası almalı
At beni araba alalım bira edelim sohbet içini dök 😉
Alkol kullanmıyorum
Tamam soğuk bir kola olsun. Çevren niye yok yeni bir sehiremi tasindin
Araba ve para bağ kurmak için gereken bir şey değil insanlarla nasıl bağ kurulur bunu öğren önce
Ben onun için demedim onu gezecek imkanım var ama arkadaşım yok diyorum
Bende diyorum ki insanlarla bağ nasıl kurulur bunu öğrenmelisin önce, araştırıp bilgiler edinip deneyerek olur bu iş
İnsanlarla bağ kurmayı biliyorum bugüne kadar ki bağlarım mecburi koptu ve yeni biriyle bağ kuracak çevre yok
Cevap burada çevre yok. Yeni bir çevre edinebilirsin
Yaşadığım şehir yobaz bir şehir
Nerede yaşıyorsun?
Kayseri
Bahsettiğin tür şehirlerin sosyetik yerleri olur küçük yerlerde olsa aradığın gibi bir çevre bulabilirsin
Evet var ama ben gösterişten hoşlanmıyorum o insanların tek derdi gösteriş marka vs
O zaman şehir değiştirmen gerekecek sanırım en mantıklı çözüm bu
Bunu yapmam için ailemi reddetmem gerekiyor çaresizim işte
Onu da yapamıyorsan ya belirli bir çevrede kendini olduğun gibi kabul ettireceksin ya da seni rahatsız etmeyecek şekilde küçük tavizler vererek bir bağ oluşturacaksın
Haklısın keşke biri gelip çekip kurtarsa beni bu durumdan
Biri mutlaka gelir kurtarır seni o durumdan ama ne zaman gelir belli değil
İnancım kalmadı
Umudunu tüketme her zaman diri tut
Görücü geliyor içim atmıyor ben kendim bulsam karşımdaki bana farklı gözle bakıyor mesela?
Doğru gözle bakan insan kalmadı ki bu devirde çok zor, her zaman hayırlısını iste
…
İnce elemek gerekiyor artık insanları
Araba para yalnızlığı bastırmaz
Gel dertleşelim
sosyalleş sende
Çevrem yok ne yapayım
sosyalleşmek için gruplar var onlara katıl
maddi durumunu ön planda gösterme ilk başta
Gitmeme sebebi ne
Mutluluk ve mutsuzluk ikiside geçer
Şehir nere
Ben varım ya