çok yalnızim cok kimsem yok bi sevgili aile istiyorum, ihtiyaclarimi karsilayacak birini istiyorum neden bulamiyorum ya?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYalnızlığının temeline bakmak lazım o halde neden bu güne kadar yalnızdın neden bunu seçtin ne kadar süredir yalnızsın
Bir sürü soru var bak hepsine tek tek cevap vermelisin yalnız olmaktan bıkmak bir dönüm noktası ancak ne yapacağına karar vermek için neden yalnız olduğunu neden kimsesiz olduğunun asıl nedenin ne olduğunu anlaman gerekiyor
İnsanlar özü gereği yalnız doğar yalnız ölürler ve ölümle doğum arasındaki sürede hayatında birilerini isterler sevilme isteği paylaşma isteği birisine sırtını dayama isteği dahası güvende hissetme isteği gibi bir çok neden var
Lakin anladığım kadaryla sen bir süredir yalnızsın ve bu yalnızlığın bir nedeni olmalı çok sevdin karşılık göremedin ya da yarı yolda bırakıldın bir süreliğine kendini kapadın ama uzun süreli bir kapanış olmuş ki şimdi yalnızlıktan dem vuruyorsun
Yapacağın en akıllıca şey öncelikle sana ilk ilgi gösterene karşı kalbinin kapılarını açmamak duygusallığın yanında mantığını da devrede tutmak çünkü yalnızlıktan dolayı sevgisizliğe karşı bir zaafın var bu zaafın fark edilirse kullanılırsın..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, insan zaten yapısı gereği yapısı sosyal bir varlık. Dolayısıyla yalnızlıktan bıkmanız normal fakat eğer hiçbir şekilde çevreniz olmadıysa da bir şeyler yapmanız gerekiyor ki bundan sıyrılın. Yani ben de mesela sizin gibiyim. Telefon rehberine baktığım zaman rehberde arayıp da buluşabileceğim bir arkadaşım yok fakat meşgul olabileceğim bir şeyler bulabiliyorum hep kendime. Mesela buradan biri yazarsa cevap veriyorum ya da kendi kendime yetebilecek faaliyetler yapıyorum. Mesela bazen yürüyüşe çıkıyorum, ders çalışıyorum yani okulla ilgili bir şey olduğunda elimden geldiğince katılmış oluyorum böylelikle. Müzik dinleyip oyun oynuyorum yani günümü dolu dolu geçirmeye gayret ediyorum. Bunları önerebilirim size o yüzden. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
Merhaba,
Yani gerçekten bu insanların nasıl bu kadar abazan olduğunu anlayamıyorum. Ya bir sorudan bir bu kadar anlam çıkarmak nasıl bir kafadır ya. İnsanların acılarından, sıkıntılarından bile nemalanmaya çalışıyorsunuz. Ben hayatım boyunca bu kadar sansarı bir arada görmedim gerçekten.
Soruna gelecek olursak eğer, bunun için sosyalleşmekten başka çaren yok. İnternet ortamını kesinlikle tavsiye etmem. Çalışmıyorsan bir işe girmeni, bir eğitime katılmanı tavsiye edebilirim. Ancak bu tür yollar ile birileri ile tanışabilir çevreni genişletebilirsin.10 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Arayış içinde olma. Yani biri benim hayatıma girse yanımda olsa diye bekleme. Ne kadar çok beklersen o kadar çok geç gelir. Kendin kendinin yanında ol, sonra bir başkasını hayatına bekle.
14 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Tekrardan teşekkür ederim ☺️kusura bakmayın ama özelden kimseyle görüşmüyorum 🙈☺️
Soran+1 yılHer seyin bir ilki vardir takip attim size belki kucuk bir kivilcimi ateslediniz :))
- +1 yıl
Belkide ama üzgünüm..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
58Cevap
Yalnız hissetmek, ilişkilerinizin veya topluluk bağlarınızın toplumsal veya duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamadığının bir işaretidir. Yalnız olduğunuzda kendinizi kurban gibi hissetmek kolaydır, güçsüz ve eliniz kolunuz bağlıymış gibi hissettirir. Yalnızlığı kişisel yetersizliğinizin bir işareti olarak değil, sosyalleşme çabalarınızdaki eksikliklerin bir sonucu olarak görün. Bazı insanlar çok sayıda aile bireyine sahip olacak kadar şanslıdır fakat diğerleri kendi ilişkilerini kendileri inşa etmek zorundadır. Çoğumuz için yalnızlık, zaman, emek ve duygusal enerjinin yardımıyla üstesinden gelebileceğiniz bir mücadeledir. Adım atmanız ve eski ilişkileri tazeleyip, yeni ilişkiler için etkinliklere iştirak etmek sizi kendinize getirecektir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba.
Öncelikle yalnızlıkta bir seçimtir. Kimi mutludur da öylece.
Sizin ki mutsuzluk ve şikayet hali. Ancak, bunda etken olarak bir başkasının sizin bakımınızı üstlenmesini beklemeyip, kendi ayaklarınızın üzerinde onurunuzla durmalısınız. Sonra ilişkilere, sosyal yaşamınızı çeşitlendirebilirsiniz, elbette...
.
#Neşeliadam00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 926 cevap paylaştı. Kendini aç.. arkadaşlık sevgililik dostluk bunlar için şans ver birilerine
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bi turlu olmuyo :(
+1 yılSilkelen kendine gel. İhtiyaçlarını önce kendin karşıla. Yoksa dik duramazsın.
13 Yorumla
Soran+1 yılNasil yapacagim birine ihtiyacim var bunlar icin :(
- +1 yıl
Kimseye ihtiyacın yok ki. Neden illaki birisi olmalı anlamadım.
Soran+1 yılNasil yok yalnizligimi. nasil gidericrm
Erkeklerden daha da soğumana sebep olacak birçok abaza saldıracak şimdi kesin. İnşallah gardın sağlamdır.
10 Yorumla
+1 yılDaha yeni uyandım da şunu fark ettim ulan hem cinslerim hiç mi uyumuyorsunuz? %80 i full yürümüş maşallah.
10 Yorumla
+1 yılonu herkes istiyor yani çoğunlukla herkes diyelim buraya bu soruyu yazarak bi şey elde edemessin biri sana gel karşılayacam ben dese gidecen mi hayır eee amacın ne yani boşuna bi soru ha yok ben kafama yatan adama yazacam diyosan o ayrı
01 Yorumla- +1 yıl
yalnızım derken bile yalnızlığa sığınıyorsun
+1 yılAz olsun öz olsun zaten kalabaliklar içinde yalnız kalmak en kötüsü. Sirf birisi olsun diye aramak yerine istediğin gibi birini aramak hayat kaliteni arttiracaktir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 835 cevap paylaştı. Takıldığın arkadaşlarını, ortamını değiştir. Daha önce gitmediğin yerlere git, gezdiğin yerler değiştir, yeni hobiler edin. İllaki birileri çıkacaktır karşına
00 YorumlaNasip bende aradım ama bulamadım ilk başlarda insan üzülüyor kendinden genç insanlar evlince benimde olsun benim ne eksiğim filan düşünüyordum ama sonra takmamaya karar biraz geç oldu ama artık bunları düşünmek yerine birikim yapmaya odaklanacağım. Birisi olursa en azından maddi sıkıntı olmadan evlenebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulupta başına bela mı edecen nerede pislik varsa o. c varsa hayatımıza soktuk hayatımızı sktiler çekip gittiler
26 Yorumla
Soran+1 yılDeme. oyle herkes ayni degildir
Soran+1 yılNeler yasadin
Cevap sahibi+1 yılEmin ol her kim olursa olsun aynıdır hiç kimse sütten çıkma akkaşık değil bu hayatta herkes çıkarları için birlikte olur insanlığa gelince uzak durur Rabbım tabiki vicdansız anlayışsız insandan muhafaza eylesin bazılarında Allah korusu yok kafasına göre yaşıyor dilediğini yapıyor
Soran+1 yılSorumun cevabi bu degildi bunlar senin tecrubelerin. Neler oldu
Cevap sahibi+1 yılSana şunu diyim her insan kendi çıkarında gerçekten seven birisi yok yani şöyle mesela siz birsey yaşarsınız suçu sana atar direktmen kendi kusurlarını asla görmez mesela ben daha konuşmadım benim hakkımı alacağım çok şey var aslında o kadar haklıyım ki ama kime değer verirsen haksız duruma düşüyorsun elbet seversin ama inşallah doğru kişi sev hayatını karartma
Cevap sahibi+1 yılBen pişman degilm asla ama keşke doğru kişi çıksaydı sözünde dursaydı ben mesajları okudukça saçmalıktan başka bisey göremiyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyaçlarım derken? Çalışmıyorsan işe gir ve arkadaş ortamın oluşsun çevre edin çok zor şeyler değiller.
00 Yorumla Kaymakamlığa baş vurun ya da İl Sosyal Hizmetler Müd. arayın. Kayıtsız kalmazlar. Allah yardımcınız olsun
00 YorumlaBende onu diyecektim hemen talibin çıkar üstüne alınan kekolar doludur 😂 bulursun inşallah istediğin gibi biri
00 YorumlaYalnızlık iyidir seni daha da güçlü yapar ama aşırısı değil
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet ne yazikki asirisindayik Şu an :(
Soran+1 yılOlsa buraya yazarmiyim
Soran+1 yılNasil:(
Sana bağlı samimi dürüst olursan bulursun bence Sence neden bulamıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılGene mi sen :/
+1 yılUlan varda çözümü tehlikeli işte
Ters bir insana denk gelirsen vay haline00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence size finansal veya sanal köle lazım siz ne isterseniz onu yapacak asla sözünüzden çıkmayacak biri
04 Yorumla
Soran+1 yılCok mantikli da bu sen mi olacaksin? :)
Cevap sahibi+1 yılBu durum hoşuma gidiyor efendim siz de isterseniz eğer elimden geldiğince yapabilirim
Soran+1 yılTovbe ya e.. kortmuyum ben
Cevap sahibi+1 yılHayır bunun esctlukla hiçbir alakası yok aslında. Cinsel bi beklentim yok
+1 yılerkeklerin cogu bosta be peynirli chetosum size niyet belli ediyoz adimiz abazaya cikiyo ama yanlizlik zor ihtiyac bi sekilde hallolur ama ama bizide anlamayip abazan yapan. Velet cinsleriniz var oyuzden manuel takil sende 😉😉😉😉
01 Yorumla- +1 yıl
Yanlizlik seni alir gotirur bod koy popona rahman gotsin
+1 yılsiteden insanlarla tanışın..
iyi bir analizden sonra..00 YorumlaBende brnim ihtiyaçlarını karşılayacak kadına açım varsa öyle biri alsın beni
00 YorumlaAz önce bende buna benzer bir soru yayınladım demek ki yaygın bir sorun arkadaş istiyor insan fakat olmayınca olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBedenin ihtiyaçlarını karşılayan olmak isterim. Karşılıklı anlayış saygı sevgi dahilinde.
00 Yorumla
+1 yılAile istiyorum derken? Biyolojik aileniz var mı? Varda hissiyat vermiyorlar mi?
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Çıkar karşına..
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin ciktimi
+1 yılVallahi Yalnızlık iyidir Ben sana söyleyeyim
04 Yorumla
Soran+1 yılBasta iyiydide sonradan olmuyor ya
- +1 yıl
Olur olur boş ver
Soran+1 yılNasil asacagim bu durumu
- +1 yıl
O zaman kendine bir tane arkadaş olacaksın sever gibi ya da gerçekten seveceksin ya da Aşk yapacaksın
Acele yok o seni bulacaktır 😉
10 Yorumla
+1 yılSeninle tanışmayı çok isterdim çok
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 335 cevap paylaştı. nasıl ailen yok? kimse kimsesiz değildir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde yok valla hayat çok sıkıcı bide tek yaşıyorum o daha kötü..
00 Yorumla
+1 yılailen yok derken nasıl ya? ihtiyaç sevgiyse o bol
00 Yorumlaadres verip gelip karşılayalım
00 Yorumla
+1 yılNe arıyosun bi insan mı?
İhtiyacını kendin gör insanları kullanmayı bırakın.37 Yorumla- +1 yıl
İyi dedin kralllll
Soran+1 yılInsan tabiki, bazi ihtiyaclar tek giderilmiyor ne yazikkibunun kullanmakla ilgisi yok saptirma soruyu lutfen
- +1 yıl
Gizli üye boş yapma Sdfflfşfdld ( bu nasıl bir isim ya ) doğru diyor
Soran+1 yıl@YorgunPanda0 oyuncaklarinla mesgul ol evlat dert buyuk
- +1 yıl
Derdin çoktur hangisine yanasınnnn
Soran+1 yıl@YorgunPanda0 git uyu artik
- +1 yıl
Tamam be
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. İhtiyaçlarını karşılayacak derken
00 YorumlaBurdayım işte yaz bana
10 Yorumla
+1 yılSen apaçık bir enayi arıyorsun..
010 Yorumla
Soran+1 yılNe icin
- +1 yıl
İhtiyaçlarını karşılaması için.
Soran+1 yılAsla.
- +1 yıl
Kendin öyle demişsin soru da.
Soran+1 yılEnayilikmi oluyo bu
- +1 yıl
Senin ihtiyaçtan kastın ne allasen?
Soran+1 yılYazdirma iste her sey
- +1 yıl
Yazdırma mı?
Soran+1 yılNe giciksin ya sen git su sorudan
- +1 yıl
İhtiyaçlarımı karşılasın dersen işler değişir. Neyse ben karışmayirum kim istiyorsa o karşılasın senin ihtiyaçlarını.
Zamanı gelmemiştir heyecan yapma amqk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusal ihtiyaci herkes hissediyor tabiki.
06 Yorumla
Soran+1 yılTek o degil bedensel baska ihtiyaclarda yoruyor tatmin olamayinca
Cevap sahibi+1 yılValla bende yalnızim seni anlıyorum. Hepsi bir bütün aslında işte insan tek başına yapamıyor.. Tanısmiyor musun hiç kimseyle
Soran+1 yılNe yazikki
Cevap sahibi+1 yılNeden ortamın mi yok peki? Nedeni ne yani
Cevap sahibi+1 yılİstersen konuşabiliriz
Cevap sahibi+1 yılHello
+1 yılSalatalık alabilirsin
00 YorumlaErkek ve adam arasında ki farkı bilerek ara
10 Yorumla
+1 yılAnana söyle seni evlendirsin görücü usulü ile
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 17,7b cevap paylaştı. Rahat ol knk önce hayatında bir şeyleri değiştir
00 Yorumla
+1 yılNefes aldığına dua et
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bi git
- +1 yıl
İstersen sana yardımcı olabilirim
Soran+1 yılBu isminle yardim turun cok belli
- +1 yıl
Neden böyle olduğun belli 😂
+1 yılNeden yok sence 🤔
02 Yorumla
Soran+1 yılPasif ve asosyalim ondandir
- +1 yıl
Yazan vardır illaki sec içlerinden işte
- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılKolay kolay bulunmaz
00 Yorumla
+1 yılBen de yalnızım
00 Yorumla
+1 yılbul bir erkek
00 Yorumla
+1 yılZordur kimsesizlik
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılAz kaldı bulacaksın
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 625 cevap paylaştı.
+1 yılAramıyorsun bence
00 Yorumla Düşünürsen tanısabiliriz
00 YorumlaIyimisinnnnnn
00 YorumlaBelkide buldun
00 YorumlaArkadaş olunur 😊
00 Yorumla
+1 yılBende arıyorum
00 Yorumla
+1 yılBen varım artık istersen follow me ❤
01 Yorumla- +1 yıl
Abazan değilim niyetim ciddi
Adaylar çıkmış