Nasıl hür olabilirim nasıl bu düşüncelerden kurtulabilirim?

Öncelikle konuya şöyle başlamak istiyorum: linçleneceğimi bilerek ne düşünüyorsanız düşünün bu benim kendi görüşüm keşke Kürt olmasaydım bunu bütün samimiyetimle söylüyorum ben artık özgür olmak istiyorum Türk kızlarına bakıyorum çok şanslılar istedikleri hayatı yaşayabiliyorlar bizse sadece hayatı izleyelim Kürtlerin ataerkilliğiyle boğuşalım hepsinin tek bir bakış açısı var kadını bir mal olarak görüyorlar bu konu tartışmaya kapalıdır hele şu aşiretçilik ıy yani bazen şaşıp kalıyorum Türk kızları niye aşiret isterler rahat mı batıyor o kadar güzel bir hayatın varken mesela niye? Türk bir ailede doğmayı o kadar çok isterdim ki çünkü Kürt aileleri kadar din din din diye dayatma yapmıyorlar abi belki inanmıyorum bizimkiler şu andan itibaren evliliğim üzerine hayaller kuruyor sanki mecburmuşum gibi sanki ben istiyormuşum gibi senin düğününü şöyle yapıcaz böyle yapıcaz diye bi sorun bakalım önce bi ben istiyor muyum diye yani demem o ki bunun ırkını aşağılamakla alakası yok Afgan olsaydım yine aynısını düşünürdüm eskiden Kürt olduğum için zorbalandığımda çok zoruma giderdi ancak şu an eskisi kadar ağrıma gitmiyor bunları niçin konuşuyorum çünkü konuşacak kimsem yok konuşacak içimi dökecek hiçbir arkadaşım yok onun için buraya yazıyorum yargılayanlara da cevap vermicem

Nasıl hür olabilirim nasıl bu düşüncelerden kurtulabilirim?