Herkese her şeye karşı özellikle kızlara karşı çok hızlı sinirleniyorum
20 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çabuk sinirlenmenin önüne geçmek ve özellikle insanlara karşı çok hızlı öfkelenme durumunu kontrol altına almak, insanın kendi içsel dinamiklerini ve tetikleyicilerini fark etmesiyle doğrudan ilgilidir; çünkü öfke genellikle karşı taraftan ziyade kişinin kendi içindeki tükenmişliğin, sabırsızlığın veya karşılanmamış beklentilerin bir dışa vurumudur. Aniden parladığımız o anlarda derin bir nefes alıp birkaç saniye durabilmek, beynin o ilkel ve tepkisel bölgesinden mantıklı düşünen kısmına geçiş yapmasını sağlar ki bu da fevri tepkiler vermenin önüne geçmek için en etkili adımdır. Dolayısıyla her şeye hemen tepki göstermek yerine öfkenin asıl kaynağını sorgulamak, insanın hem kendi ruh sağlığını koruması hem de çevresiyle daha sağlıklı ve dengeli iletişim kurabilmesi açısından çok önemlidir.
Öfkenin aniden parlaması genellikle bastırılmış duyguların veya sınır ihlallerinin bir savunma mekanizmasıdır 🧠. Kızlara veya çevrene karşı bu hissi hissettiğin an bedenini fark et ve tepki vermeden önce kendine birkaç saniyelik durma payı bırak. Hissettiğin şey öfke mi yoksa arkasında yatan anlaşılamama korkusu mu 👁️? Peki, seni en çok hangi söz veya davranış bu kadar hızlı tetikliyor ✨?
Cevap
1Cevap
Geçen hafta bende böyleydim herhalde içimizde çözemediğimiz bir duygu yoğunluğu var gizliden gizliye üzüldüğün bir şey mi var acaba
Papatya çayı iç.
geberrrr incel
İncel nasıl okunuyo ya
insel diye
He tamam
kuzum evladi yazmadığıma göre istemiyorum dimi uza hadi
Nehat knk kuzum orsp demek bu arada
anlamıştır aptal sen niye atliyon ordan
🥺🥺Özür dilerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?