Güncellemeler
2 gü
Geçmiyor ya mütemadiyen haset kuduruk sinirli bir bokluym
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Biz gibilere değil meditasyon gidip Hindistan'dan gru master hastır kastır getirseler gene nafile...
Sanırım öyle
Kesinlikle
Bu iyi geliyo bu arada bende dinliyorum
istersen yapabilirsin
Tek çözüm spor, egzersiz, koşu. Yorulacaksın gtünden ter akacak. Bak mis gibi olursun mis. Ama yoruldım diye bırakmak yok. Sabah 6da çık tempolu yürü ya da koş. Tabi başlangıç seviyesi için insani davran kendine biraz.. Sonra gel bana aman ablam gtünü yiyim sağol de ehhe
Ya valla market biraz uzak ona çıkınca bile yürürken kuduruyom bu insanlar deli gibi niye yürüyo falan anlam veremiyorum hava olmuş kırk derece yapış yapışş
herkesi meditasyon yapmaya davet ediyorum
https://youtu.be/0aQlMcxd4LMMeditasyon yaramaz sana , papatya çayını dene olmadı psikolog..
Psikolog bi sıkım bilmiyor burjuva derdi anlar anca
Bana da mı sinirlendin :D
Yo👉👈
Peki :*
Bence gayet sakinsin, ne aşırı sakin ne az sakin. Sinir edici kaynaklar çok napalım
Hayalim herkesin fikrine saygı duyan bir dalyrk olmak
O imkansız, kendimi öyle hayal edemiyom. Herkesin fikrine, o fikirleri bilmediğim sürece saygı duyapiliyom ama öğrendikten sonra bazılarına saygı duymak imkansız. O fikirlere saygı duyarsam kendime saygım kalmaz çünkü
Öbür türlü hık diye gidicem damarlarım falan çatlıcak sinirden ahodlsls
Ben insanlıktan çıkçam diye korkuyom bazen, neyse sakinim
Ooommm da ummm da bir keramet yok git en çok neyi seviyorsan onu yap jahahs
Tatlı söyledim
Ne söyledin? Karnım aç hskjfs
Waffle söyledim bi de kendimi şımarttım kahve sipariş ettim fjdcjf
Afiyettt, ben de tantuni mi söylesem diyorum üzerine de kazandibi asfhfgşla abi yemek seçerken çok kararsızım kafayı yicem. Geçen gün Burger King'e gittim ne yesem diye düşündüm. Sonra karar veremeyince Big King, Steak House, Whoper ve Chicken Royal'i aynı anda söyleyip kova patates aldım yanına. Ama cola diyet!1!!!
Ben ne yersem yiyim kolayı zero alıyorum zaten asit eskisi gibi beynimi yakmıyor dsmclsşş
Tantuni aşırı küçük değil mi bi kez yedim ben sadece. Parmak kadar bi şey
Yanii olması gereken o, formumuzu koruyoruz diyet kola şart dkjfghdjk
4-5 tane söylücem
Aaaman onun yerine tüm ekmek söyle bi şey
Köfte ekmek mi söylesem 1.5 ekmek acaba
Sen bi bira göm ardına köfte ekmek aşırı iyi gider
Babamla bira sonra köfte ekmek yemeye çıkardık çk özendim şimdi ben tatlımı yicem
Hadi afiyet, ben de köfteme gömüleyim biramı da Ty'dan sipariş vereyim
Afiyet ossuun
Tenkuu!
atla gel bodruma seni 3 günde nefretten kurtarmazsam yol paranı ben ödeyeçeğim
Ben antalyada böyleyim
orası Antaya kral 2. Attalosun dünya da ki cenneti burası bodrum kral Mazelozun cenneti madem kral Attalosun cenneti işine yaramıyor birde bizim kralın cennetini dene sana çılgın gece hayatı önermiyorum tekne turları da önermiyorum kaledeki kulelerde içki de önermiyorum sadece kendini dinleyeceğin kimsenin seni tanımadığı çukur bük koyunda içindeki negatif enerjiyi boşaltıp pozitif eneri doldurmaya çalışmayı öneriyorum
Aynı durumdayım azcık millete sövüyorum rahatlıyorum
Gâvur âdetleri bunlar, beş vakit namaz kıl bre gafil
Sinirlilik konusunda senden aşağı kalır yanım da yok. Meditasyon, sakinleştirici hiç fayda etmedi.
Bence olduğun gibi kalmaya devam et. Nefret doluysan vardır bir bildiğin
Seni nefretten kurtaracak bir daddy lazım asdddjdk
Bence daha çok nefretinin sebebini bul arın insanların nefretinin altında mutlaka sindirilmemiş bi Duygu yatar bu seni de çok yorar zaten
Sonra da kendini mutlu edecek aktivitelere yönel
Nefretimin sebebi insanların kendini aha 🤏 şu kadarcık bile geliştirmiyor olması. Ne Türkçe yazmayı bilirler, ne bi şey anlatırsın kulağına laf gider. Kimse önüne bakmayı bilmiyor, kendi hayatını ötekine empoze etmeye çalışıyor. Dertleri çok yavan, flört meselelerine üzülen insanlardan ne gibi bi entelektüellik bekleyeceğim
Bir şeyler sürekli moda, sürekli değişiyor. İnsanların el üstünde tuttuğu her şeyden kalitesizlik akıyor. Eğitimsiz, kitap okumayan sapık erkeklerin ve onlara yanık alık kızların olduğu saçma sapan bi yerdeyiz. Bu kadar denyonun arasında normal olmak anormal işte
Anlıyorum, kendini ait hissetmediğin insanların ve çevrenin içinde bulunmak bazen böyle hissettirebilir. Baktığımız zaman hayatta herkesin kendi yaşamından beklentisi farklı olabiliyor bundan dolayı da sorunları üzüntüleri ya da sevinç gibi duyguları da değişkenlik gösteriyor kendi düşünce tarzına uygun bi çevre edinmek düşünce tarzını destekleyen ortamlarda bulunmak daha iyi böylece sinir seviyen de minimuma düşer
kick boks daha iyi olur gibi djdjsn
L, jcjks gaza gelirim
Döv gitsin :D
Ruhunda cingenlik varsa papatya çayıda içsen işe yaramaz beni azarla bakim bi
Var galiba ya
Tam akrabalırımın üzerime salmak için evlenmem gereken kadın tipi keşke evlenseydik ama saçlarımın dökülmesini göze alamam
Hayır nefret etmeyi bırak
bi kum torbası al sen eve
Senin masaja ihtiyacın var
Yap gitsin iyi gelir
başla başla, başka türlü zaman geçmiyor
Nefret iyi bir duygu değil
Ben de nefret güzellemesi yapmadım zaten nefret harikadır mı dedik
Nefret seni yıpratır o yüzden bunu bilerek insanlara nefret dolu bakmamaya çalış
Yoga yap
Sağım solum çatırdıyo denedim onu da kaç gün yataktan çıkamadıydım
Kız o gençliğinden hala çıtırsınmdemek 👻
Devam etcektin geçerdi..
İyimserliğin çohoş 🐱
Papatya çayı iç
Papatya tarlası lazım gibi shzhsgshdlg
Garip birisine benziyor demeyeyim dedim tercüme ettin teşekkürler jfhfjf
Aşg olsun alt tarafı biraz cinleniyom
Yoooook
Neden nefret dolusun
Hayırdır be neye kızgınsin bu kadar?
İşte say say bitmez
Kafa dengi birisini görmek hoşuma gitti.. diğerleri concon da sende Harbilik var gibi..
Say sende gelmişine geçmişine say
Açık havada yürüyüş daha iyi gelir bence
Yürüyüş yapmayı sevmiyorum güneş alerjim de var
Yoga yap güzelim
Bilmem yapmalı mısın
Hayır sorununa odaklanmalisin
Yapmalısın
Namaste 😅
Yapsan iyi olur
Akşını izle
Kâğıda yaz her gün
Namaz kılın