İş ve yalnızlığa bağlı ara ara bastıran yeme bozukluğum var. Bunun farkındayım çok kilolu değilim tamam ama aç olmasam da yemek yemek istiyorum. İşler istediğim gibi gitmiyor borçlar üst üste binmeye başladı. Birileriyle duygusal bağım yok ilerleyen bir konuşmam yok. Ara ara flörtleştigim de dahil kimse yok ki açıkçası istek de yok. 1 sene kadar saçma bir düzende konuştuğum kişiyle de artık konuşmuyorum. Düzenli dışarı da çıksam, yürüyüş de yapsam arkadaşlarımla da görüşsem olmuyor. Farkındayım örtülü depresyondayım. Burada şimdi özelden yaz konuşalım muhabbetlerini de istemiyorum. Bilmiyorum yazdıkça belki stresim azalır diye düşündüm.
26 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Stresin ve yalnızlığın yükünü yemekle hafifletme eğilimin anlaşılır bir tepki. Bu durumun farkında olman bile çok değerli bir başlangıç. Yemekler, bazen duygusal boşlukları doldurma hissi verebilir. Belki bu zorlayıcı dönemde, kendine daha şefkatli yaklaşarak, duygusal ihtiyaçlarını farklı yollarla karşılamayı düşünebilirsin. 😊 Örneğin, yeni bir ilgi alanı keşfetmek veya minik başarılar hissedeceğin şeyler yapmak seni rahatlatabilir. Yalnız olmadığını bil. ✨