Çok yalnız ve üzgünüm, beni sevecek, destekleyecek, koruyup kollayacak bir ailem yok, hiç olmadı...
Sevdiğim insanların ise de kendi aileleri var, beni hiçbir zaman ailelerinden saymayacaklar, bu durum beni çok yıpratıyor ve üzüyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok yalnız ve üzgünüm, beni sevecek, destekleyecek, koruyup kollayacak bir ailem yok, hiç olmadı...
Sevdiğim insanların ise de kendi aileleri var, beni hiçbir zaman ailelerinden saymayacaklar, bu durum beni çok yıpratıyor ve üzüyor.
Cevap
19Cevap
İyi olmak için çalışmalısın. Kendi ayaklarin üstünde durmalısın. Evet zor durum, benzer hikaye bende de var lakin güçlü olmak ve gerekiyorsa her şeye koşup hakketmen gerekli. Aile dediğimiz kişiler bugün var yarın yok. Hepimiz aslında yalnızız, kaçımızın hayatında anlayan ve ilgi duyan kişi var?
Ben de böyle yalnız hissediyorum sevilmek istiyorum ama herkesin olduğu gibi yüzeysel değil gerçekten sadece doğru kişi tarafından sevilmek değer görmek sevmek değer vermek onun verdiğinin kat ve katını ama olmuyor işte umarım mutlu oluruz sen de üzme canını
Sadece bir kişi bir sevenimiz olsaydı yeterdi be...
gerçekten öyle ya ve hani şey o sevginin sonsuz kat karşılığını vermek için çabalardım o kadar değer verirdim ki ama işte hayat sanırım biraz tuhaf haketmeyen insanlar seviliyor
ama ben inanıyorum ya eninde sonunda haketiğimiz sevgiye kavuşacağız
O kadar doğru bir söz ki gerçekten de hak etmeyen insanlar seviliyor ve değer görüyor
maalesef öyle ve değerini de bilmiyorlar bu sevginin oysa neye sahip olduklarını bilseler ama işte ihanet ediyorlar o sevgilere
Sevgiden kast ettiğim sadece aşk değil normal aile ya da arkadaş sevgisi de olabilir
evet evet anladım ben demek istediğini de ama işte ben aile ve arkadaş sevgisinden ümidi kestim o yüzden sevicek doğru kişiyi bekliyorum arkadaşlarım falan hiç verdiğim değerin karşılığını vermiyor ailem desen duygusal olarak ne halde olduğumun farkında değil
senin ailen ve arkadaşların ile arandaki sorun ne
Ben onları aileden saymıyorum
Arkadaş ta konuştuğum en fazla 2 kişi vardır ama çok yakın değiliz
anladim boş ver üzme kendini en azından kendini sev olur mu seni başkaları sevmese bile çekemedikleri içindir kendini sev asla kendini sevmeyi bırakma
Sende üzülme kardeşim in şaa Allah bir gün hak ettiğimiz hayatı yaşarız
İnşAllah çünkü ben eminim ki sevilmeyi hakediyoruz ya tanımasam bile bence sen çok iyi bir insansın
Ailen Yoksa hiçbir şeyin yok bu dünyada Hanım kız tahminim o ki daha yolun başındasın sana bir abin olarak bu hakikati bilmeni kabullenmen8 ve kendi işini kendin görmeni tavsiye ederim çünkü bu hakikati ben çok geç yaşta anladım keşke senin yaşlarında iken birisi bana bunu söyleseydi
yetiştirme yurdunda mı büyüdün benim gibi? benimde ailem yok, evliyim ama 2. eşim olmak istersen yardımcı olurum sen bilirsin. bazen evli olmak bile çile gibi geliyor, boşanmıyor da
Saçmalama ne ikinci eşi !
Kimse sana yardım etmeyecek ancak sen kendini kurtarabilirsin bu psikolojiye gelince güçte geliyor hiçbir şey için geç kaldım deme başla 5 yıl sonra daha da kötü bir durumda olmak istemiyorsan.
Alışmalısın maaleser benim 12 yaşımdan beri bir babam yok hem de hayatta olmasına rağmen sürekli bir baskısını hissediyorum ama
Aile ne demek bir eve ait hissetmek ne demek hiç bilmiyorum 😢
Yoo ben vahşi his etmiyorum 😂
Ben hep onlara yabancıydım zaten
Yani seni söyleyecek birileri bulunur neden bu kadar karamsarsın ki yeter ki seni seveceğim diyen kişiye inan
Yaş kaç? Evlenmeyi düşünmüyor musun? Evlenebilsen kendin bir aile inşa etmiş olacaksın aslında ve bu dertler bitecek belki.
Benim de bir tarafım eksik gibi hissediyorum
İnan bende hiç iyi değilim yalnıztan sevgisizlikten ölücem
Herkes şanslı olmuyor her konuda. Bazıları da evlenip kendi ailesini yuvasını kuruyor misal
Sen aileni kıracaksın. Sen çok seveceksin aileni. Bugünün yarını var kuzum
Merak etme ınsallah hersey senın ıcın cok guzel olur, aılen neden boyle davranıyor sana
Kötü oldukları için
Ailenin eksikliğini maalesef hep hissedeceksin ama buna üzülme daha iyi bir aile inşaa edeceksin ileride
Herkesin bir ailesi vardır... millet neden okdar şikayetçi illaki sorunlar olur arada
Yanılıyorsun, bazılarının kimsesi yok
Neden baskı mı yapıyorlar sana... konuyu anlatır isen en azından biliriz
Agla once sonra elini yuzunu yika yat uyu dua edip uyu
Ben de iyi değilim kendimi çok kötü hissediyorum bu aralar
Yalnızlığa alışmalısın artık
napalım? böyle tipler hain olur dediklerini verince değer bilmezler
Kac yasindasin nerede yaşıyorsun
21
Neredesin peki
Sevgilin var mı ailen ya da ?
Çocuklarınla harika bir ömür nasip olur umarım🥹
İn şaa Allah teşekkür ederim
Kendin için yasamayı öğren başka çare yok
Hiç kimsem yok bu koca dünyada tek başımayım
Sevelim
Geçmiş olsun ne oldu
Yaaaa kuzum benimmm
Senin ailende biziz
Teşekkür ederim
Rica ederim🌹
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu derin üzüntünü ve yalnızlık hissini çok iyi anlıyorum. Aile bağlarının gücünü özlemek ve kendini ait hissetmemek oldukça yıpratıcı olabilir. Ancak unutma ki aile sadece kan bağından ibaret değildir; seni gerçekten anlayan, değer veren ve destekleyen insanlardan oluşan bir "seçilmiş aile" kurabilirsin. Bu süreçte kendine şefkatli olman ve ruhuna iyi gelecek küçük adımlar atman çok önemli. Sevilmeye ve ait olmaya layıksın. ✨💖