Hiç iyi değilim, ne yapmalıyım?

1 yıldır evliyim eşimle son zamanlarda anlaşamıyoruz ve psikolojik şiddet görüyorum hemde fiziksel şiddet görüyorum size hikayenin en başından anlatayım aynı yerde çalışıyoruz orada tanıştık. O zamanlarda hayatımın en zor dönemlerimi yaşadım en yakın arkadaşım tarafından gizlice telefonumdan banka hesabıma girip 100.000 tl kredi çekip kendi hesabına aktarmasıyla dolandırıldım ve bunu ziraat hesabıma bir kaç gün girmediğim için farkedemedim (olayın gelişmesi uzun baya ama olay gerçek). Ben daha sonra çok zor durumda kaldım yeni işe başlamıştım bütün maaşım krediye gidiyordu ev arkadaşlarımla olan evden çıkmak zorunda kaldım cebimde 5 kuruşum yoktu bir kaç gün sokakta yattım daha sonra gecekondu tarzı bir evde eşyasız elektriksiz susuz 1 hafta kaldım çalıştığım yerde yattım bir kaç gün o evde de kaldım üstüne üstlük o zamanlarda tacize de uğradım bu olayları aileme anlatamadım şehir dışında çalışıyordum ailemden uzakta o zaman annem kemoterapi görüyordu kanserdi o yüzden aileme de bişey anlatamadım annem bisey olursa diye anneme o esnada anneme …. O esnada eşimle tanıştım onu çok beğenmiştim ilk gördüğümde aşık olmuştum ve o zaman o olayları bilmiyordu başıma gelen. ve bu sırada çalıştığım yerdeki herkes bu durumu öğrendi çünkü ev arkadaşımla aynı yerde çalışıyorduk ve herkese anlatmıştı. özellikle bunu duyan erkekler başka başka amaçlarla yanaşmaya çalışıp rahatsız etmeye başladılar beni. ve namusuma varana kadar iftira attılar. Çünkü bunları yaşarken hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya devam ediyordum dünyam başıma yıkılsa da. Dedim benim hayatım arttık bitti bu olay 2020 de oldu. biz eşimle görüşmeye başladık hemen bu olayları anlatmadım. Daha sonra dürüstçe anlattım (aradaki olayları geçiyorum ) ve evlendik daha sonra eşim bambaşka birine dönüştü şu an da da bana hakaretler ediyor küfürler ediyor geçen gün de fiziksel şiddet uyguladı ve bunları yaşadığımı bile bile ayrıca kalbimde bir rahatsızlık var stresten dolayı ilerleyebiliecek bir hastalık doktor stres çok yaşamazsan ilerlemez dedi ama yaşarken ilerler dedi eşim bunları bile bile bunları yaptı ve her seferinde yüzüme vurmaya başladı seni tanıdığımda sefil bir haldeydin diye ben seni o bok halden çıkardım diye. Ve geçen gün de 1 yıldır korunmamamıza rağmen çocuğumuz olmadı rahim filmi çekildim doktor çocuk sahibi olmamanın imkansız olduğunu söyledi bana ve eşim senden çocuk olmaz en iyisi başka birinden yapayım dedi daha burada anlatamayacağım kadar uzun bir sürü olay var. O evlendikten sonra 4 ay sonra işten çıkarıldı eski bir mahkemesi sonucu ben onun arkasında oldum her zaman yüzümü dönmedim herkese karşı savundum şimdi işe geri döndü ve bana dediği şey davadan kazandığım parayı başka biriyle yiyeceğim sana kalmayacak. Ve ben evlenirken hiçbir şey istemedim sadece 30 gr altın herşeyi de ortak yaptık ortak ödedik kendi maaşımızla ben onun evine taşındım yeni eşya bile aldırmadım ŞİMDİ SÖYLEYİN DOSTLAR BEN KAFAYI YEMEMEK İÇİN NE YAPABİLİRİM …..

Hiç iyi değilim, ne yapmalıyım?