Klasik kumral ve kahverengi gözlü bi kızım, bazen her şeyimi değiştirmek istiyorum ama bu sefer de herkes gibi olurum diye yapmıyorum 🫤
21 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Klasik kumral ve kahverengi gözlü bi kızım, bazen her şeyimi değiştirmek istiyorum ama bu sefer de herkes gibi olurum diye yapmıyorum 🫤
Cevap
2Cevap
bence bu kendini öyle görme algısı ben çok çirkin hissedip aynada izliyordum falan kendimi çirkin görüyordum herkes iltifat ediyordu inanmıyordum sonra model olabilecek bir yüzüm olduğunu falan öğrendim bence kendini öyle kötü görme o yüzden hatta bak bir yazı atabilirim tabi ne kadar detaylı inceler bir ai bilmiyorum ama yüz analizini detaylı oranlara göre yaptırabilirsin
kendi kendine değersizleştirme kendini daha dün böyle birisine denk geldim kendini çok fazla çirkin görüyordu
Yok ben kendimi güzel bulan biri değilim ve yanıldığımı sanmıyorum diger kizlarin yunan tanrıçası gibi çıktığı filtrelerde makyajlarda falan ben pek bir seye benzemiyorum acikcasi sjsndbek😂
Model olacak kadar yakışıklı bir yüzün varsa ne mutlu sana, ben burun estetiği olursam her seyin daha güzel olacağını düşünüyorum sahsen
bak işte herkes kendini olduğundan çirkin görüyor dün bunun için biriyle uzun uzun konuştum kendinizi öz güvensizleştiremeyin gerçekten yaşadığım için biliyorum hani şey kendine çirkin olduğuna öyle inandırmışki ama çirkin bir yüzü yoktu sen de güzel hissetmeyip güzel olmadığına inandırıyorsun ama bu senin bakış açın işte güzellik algılarına uymadığın için böyle sanıyorsun ama bu seni herkesle aynı değilsin diye çirkin yapmıyorki emin ol sandığından daha iyi görünüyorsundur en azından ya çünkü bizzat yaşadım bu tarz hisleri kendini manuple edip kötü göründüğüne inandırmaya çalışmak ve haklı çıkarak kendini doğruladığını sanıp üzülmek falan sadece manuplasyon kendine yaptığın ve bu sadece zarar veriyor
Evet güzellik algılarına uymuyorum ve hicbir zaman sokaktaki o bebek gibi kizlar kadar değer görüp sevilmiyorum :(
Inanki kendimi sevmeye çalışıyorum güzel giyinip temiz olmaya çalışıyorum ama yüzüm guzel olmadığı icin hicbir ise yaramiyor
ama belkide güzel sen sadece kalıplar yüzünden öyle sanıyorsun ayrıca olmasan bile şu söz çok saçma neden sevilmiyeceksin seven emin ol güzel bulur kimler seviliyor bence abartıyorsun cidden sen de dünkü kız gibi kendini küçümseyip duruyorsun ya
Kim sever bizi ya bi bak sokaktaki kizlara tiktoğa instaya falan yarisamam ben onlarla
Bide kizlar arasında asiri bi gömme ve rekabet var kendimi 1 saniye bile guzel hissetsem pişman oluyorum sonra
sana bir şey anlatabilir miyim
ben bu hisleri yaşadığım için başkalarıda kendini olduğundan daha kötü görüp böyle kendisini küçümsemesine moralim bozuluyor aynı senaryoyu dün yaşadım gerçekten ve bunları kırmalarını istiyorum böyle düşünenlerin çünkü çirkin olan birisi kendisini böyle görmez bunu ancak öz güvensiz biri görür güzel olmayan biri kendine kötü hissetirmemeye çalışır ama öz güvensiz biri güzel olsa bile çirkin sanar
Evet ozguvensizim ve bunu durduracak tek şey estetik ameliyati, üzgünüm ama güzel olmak ile güzel hissetmek arasında fark var
ya ama bak emin ol öz güvensiz olduğun için kendini böyle görüyorsun ve inanmak istemiyorsun bu senaryoyu o kadar iyi biliyorum ki bir kez başrol olarak yaşadım ve sonra bir kaç kezde izledim gördüm kendine eminim ki haksızlık ediyorsun öz güvensizliğin en ileri hali bu kendini manuple etmek
Bilmiyorum
Yani sosyal medyadaki kızları görünce o olmayan ozguvenim de altüst oluyor
ya onların hepsi birbirinin aynısı ve hani bence kendi fikrim hani tamam bu pek bir şeyi değiştirmez çoğunluk güzel buluyorda bence sıradan ve çirkinler tamam çirkin abartıda güzel gözükmüyor ve çoğu ışık açı efekt makyaj falan arka yüzünü bilmiyorsun sosyal medyanın ve zaten birbirinin aynısı şu parlak sarı saçlı tiplerden midem bulanıyor neyse yani popüler olanın dayattığı güzellik algısına göre kendini kötülememelisin sana uzun uzun bak anlatabilirim bu öz güvenini kazanman için tabi istersen
cidden diyorum faydası olucak çok iyi biliyorum çünkü bu hissi ve aynısını yaşan birine daha dün rastladım bu sitede neyse dinlemek istersen gizliden çıkıp yazabilirim
Cevap vermediğine göre dinlemek istemediğini düşünüyorum o yüzden sadece şunu diyeyim en azından bak kendini gördüğünden çok daha iyisisin emin ol öz güvensizlik sürekli kendini kötülemeye iter bunu kırıp aşınca farklılığının güzel olduğunu görüceksin kendini küçümseme
Hayir çıkabilirsin gizliden
Anlayışlı birine benziyorsun
çıktım şimdi anlayışlı bulduğun için teşekkür ederim empatik olmaya çalışıyorum ve yardımım dokunabilecekse birine yardım edebilmek güzel çünkü ben anksiyetik biriyim ve bunu aşamıyorum hani kendime yardım edemiyorsam en azından başkalarına ederim diye düşünüyorum her şeyi kafaya takıyorsam başkalarının sorunlarınıda takarsam bu sefer en azından yardımcı olup iyi bir şey yaparım falan
yani aşamayınca anksiyeteyi en azından bunu yapayım diyorum
İstek attim :)
Herkes güzel yaratılmıştır kendinizi bu kadar küçümsemeyin bence
Ama güzellik algisi, estetik operasyonları ve bakim diye bir şey var
Ben kendimi cok geride kalmış hissediyorum
Siz çok güzel olayım herkes beni beğensin istiyorsunuz galiba eminim çok güzelsindir ama ya toplumda ya da ailede ya ilişkilerinde istediğin ilgiyi alamıyorsun galiba ama hatırlatırım. Yüzünde kocaman doğum lekeleriyle doğan insanlar var ya da Vertigo hastası olanlar var. Böyle düşünmek bu açıdan bakınca çok anlamsız yani
Evet çünkü kimseden ilgi görmedim ve bende iyi geri dönüşler alıp sevilmek istiyorum doğal olarak ama işin kötüsü böyle bir şey hic olmadi
Bak seni çok iyi anlıyorum. Bende bu tarz şeyler yaşadım hatta ben ailede çirkin olduğum için babamın benden utandığını falan düşünüyorum yani. Tertemiz güzel bir yüzün vardır eminim. Klasik olmak farklı olmaktan daha iyi ama sanki. Yüzünde bir yara da olabilirdi. Bu yaşıma kadar hep değer görmek istedim. Ama anladım ki insan sevilmeden ve beklemeden de varolmayı bilmeli hayatta. Böyle düşünme lütfen güzelliğinin farkına var
Ah keske🥲
Maalesef burnum ve sivilcelerim yüzünden hicbir zaman kendimi güzel görmeyeceğim
İnsanların zaten sürekli sivilcelerim laf etmeleri ve burnuma yaptıysan falan cok guzel olursun demeleri moralimi bozmaya ve kendimi cirkin hissettirmeye yetiyor. Hicbir zaman sokaktaki o cici bici kizlar gibi olmadim ve hissedemedim bebek gibiler resmen
Yahu yavrum sen çok saf kalmışsın kuzum benim canım. İnsanlar senin bu duygusal yönünü fark edip bu şekilde senin üzerinden ego kasıyor seni yerip kendini yüceltiyor resmen. Halbuki sen o insanlara ben doğalım bir kere artık herkes estetik yaptırıyor falan deyip bu şekilde bozsan sende onların olumsuz tarafını yüzlerine vursan bu tarzda saçma ve olumsuz eleştiriler almazsan çok güzel bir kızsın sadece etrafından çok art niyetli hemcinslerin var
Ama sonucta güzeller yani ben boyle bir şeyi onlara desem ne demesem ne
Estetik ameliyati olayim diyorum ne onay çıkıyor ne de para yeterli kalıyor
Valla ben şahsen yoruldum o kadar güzel kızın arasında sönük kalıp sürekli ikinci planda kalmaktan
Seni çirkin olduğunu düşündürten onlar aslında yani en başında böyle insanlar olmasaydı böyle düşünmeyecektin ve hiç şaşmaz estetik dahi olsan o insanlar seni yine eleştirecek ve sana yine kendini çirkin hissettirecek onlar da güzel değil normal bir tipte aslında sadece davranışları yüzünden sana çok güzel geliyor
Yok aslinda oyle zorbalanan biri olmadim ama bilirsin iste güzel sayılan hicbir ozellik bende yoktu bu yuzden kendimi sevmek bana hep zor geldi
Tr deki kızlar bribirine çok benziyor zaten ombreliler , akyazlar, çakma sarılar bunlar kendi icinde herkes benziyor birbirine Sen yine bence farklı kesimdesin
Hahaha evet sokakta gördüğüm her 10 kızdan 8i yanık platin diger 2si de çakma akyazlar
Çakma akyaz nasil oluyor bazilari kumral siyaha boyatiyor onlar mi
Evet de herkes asiri özenti ve sahte geliyor bana, e tabi toplum bunlari güzel kabul edince benim gibileri sıkıcı kaliyo
Makyaj tarzını değiştirebilirsin
Yüzüm sivilceli ve elekeli oldugu icin fondöten kapaticiyi hatta nemlendiriciyi bil3 kaldiramiyor cok makyaj yaptığımda bile Yüzüm hemen o makyajı emiyor ve yüzüme hicbirsey sürmemişim gibi duruyor, o yüzden makyaj yapmıyorum zaten
Şey yapabilirsin. Cildini sabunla temizleyip direkt kapatıcıyla alt makyaj. Kapatıcı daha koyu o kusma yapmaz çok ve lekeleri kapatır. maybeline iyi bu konuda
Yani fonfoten kullanma
Lekeleri az cok kapatıyor ama başım kadar sivilcelerim oldugu icin yüzüm kıpkırmızı kaliyor, en azindan cildim düzenlenen kadar makyaj yapmayayım diyorum ama sadece nefes almak bile aknelerimi tetikliyor😂
Ilaç kullan cok etkili vardı bitane unuttum. Arkadaşlarımın yüzü dedigin gibiydi simdi kaymak gibi oldular 1 senede
Kullandım o ilacı
Ama tekrar başıma bela oldu sivilcelerim, benimkisi hormonel
doğal en iyisi
Ama cok sıkıcı ya kahverengi göz kumral sac🫤
aynı sorun 🥲
🫤
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini böyle hissetmen oldukça doğal bir süreç. Güzellik algısı dışarıdan çok içsel bir deneyimdir aslında. Seni farklı kılan, o "klasik" dediğin özelliklerinin içindeki benzersiz detayları fark etmen, kendine özgü bir çekicilik yaratır. Kimseye benzemek zorunda değilsin, sen zaten teksin. 🌟 Kendine iyi bakmayı unutma.