Ben mi kuruntuluyum yoksa bu durum normal mi?

12 senelik sevgilim eşim oldu 1 ay oldu evleneli 4 senedir zaten beraber yaşıyoduk. Şimdi çalıştığı yerdeki arkadaşı karısıyla beraber bize çaya geldiler 1 yaşında çocuklarıyla. Bende ilk defa tanıştım bu kişilerle neyse kadınlada muhabbet etmeye çalışıyorum eşim arkadaşıyla sigaraya mutfağa geçti o arada bu kadın duvardaki fotoğraflarımıza bakıp “ya eşin zaman geçtikçe daha iyi olmuş şu anda güzelleşmiş yakışıklı gerçekten” dedi ben bunu duyunca irite oldum yani bunu neden dile getirir orada bi ayar oldum zaten sonra eşlerimiz gelince kadın karşıda sürekli saçlarıyla oynamaya başladı böyle saçma bir şekilde saçlarını geriye atıyo elleri sürekli yukarda saçma bir şekilde ve kendi eşi konuşurken sürekli benim eşime bakıyo yani biri konuşurken ona bakılır benim bildiğim konuşmayan kişiye değil bir süre sonra benim eşimde saçma bir şekilde elleri sürekli kafasında saçını düzeltemeye başladı ya da eli sürekli ensesinde garip garip dikkatimi çekmeye başladı, ben ve kadının eşi normaliz gayet sabit normal insanlar gibiyiz yani ve şimdi onlarda bizi çaya bekliyolar Allah aşkına ben acayip rahatsız oldum ama eşim buna normal diyo yani öyle bakıyo siz olsanız ne hissederdiniz? Bu normal mi ben mi kuruntuluyum anlamadım insan hissediyor ama biz onlara gidersek aynı şekilde rahatsız olursam ne yapıcam eşim benim şizofren falan olduğumu düşünüyo bu şekilde takıldığım konular olunca ama yani rahatsız edici değil mi?

Ben mi kuruntuluyum yoksa bu durum normal mi?