12 senelik sevgilim eşim oldu 1 ay oldu evleneli 4 senedir zaten beraber yaşıyoduk. Şimdi çalıştığı yerdeki arkadaşı karısıyla beraber bize çaya geldiler 1 yaşında çocuklarıyla. Bende ilk defa tanıştım bu kişilerle neyse kadınlada muhabbet etmeye çalışıyorum eşim arkadaşıyla sigaraya mutfağa geçti o arada bu kadın duvardaki fotoğraflarımıza bakıp “ya eşin zaman geçtikçe daha iyi olmuş şu anda güzelleşmiş yakışıklı gerçekten” dedi ben bunu duyunca irite oldum yani bunu neden dile getirir orada bi ayar oldum zaten sonra eşlerimiz gelince kadın karşıda sürekli saçlarıyla oynamaya başladı böyle saçma bir şekilde saçlarını geriye atıyo elleri sürekli yukarda saçma bir şekilde ve kendi eşi konuşurken sürekli benim eşime bakıyo yani biri konuşurken ona bakılır benim bildiğim konuşmayan kişiye değil bir süre sonra benim eşimde saçma bir şekilde elleri sürekli kafasında saçını düzeltemeye başladı ya da eli sürekli ensesinde garip garip dikkatimi çekmeye başladı, ben ve kadının eşi normaliz gayet sabit normal insanlar gibiyiz yani ve şimdi onlarda bizi çaya bekliyolar Allah aşkına ben acayip rahatsız oldum ama eşim buna normal diyo yani öyle bakıyo siz olsanız ne hissederdiniz? Bu normal mi ben mi kuruntuluyum anlamadım insan hissediyor ama biz onlara gidersek aynı şekilde rahatsız olursam ne yapıcam eşim benim şizofren falan olduğumu düşünüyo bu şekilde takıldığım konular olunca ama yani rahatsız edici değil mi?
- 11 ay
Ups büyük sıkıntı kadın hisleri genelde çıkar. Çok iyi sentezlemişsin eller saçlarda, kocanın ki ense de vs. bu tip şeyleri kocana söyleme ve yüzünü asma. Biz kadınlar akıllı varlıklarız git gel samimi ol, bak bakalım duruma. Sana tavsiyem çocuk yapma şu an. Hiç bir şeyi çaktırma. Çünkü şizofren gibi ithamlar kendini sorgulamana neden olacaktır. Evliliğin normal seyrinde olsun ama gözünü açık tut
01 Yorumla- Soran11 ay
Aslında eşim fark etmeden bu ensesiyle oynamaya başladı yani sonrasında hatta sordum dedimki sen insanların yanında neden ellerin sürekli kafanda diye söyledim yani ama farkında değilim diyo yani kötü düşünmek istemesemde başka insanların eşleriylede oturduk kalktık hiç kimsenin karısından bunu hissetmedim evet eşim dikkat çeken biri bunu biliyorum ama yani dilede gelmez sen evli barklı kadınsın eşin duysa ne hisseder iyi misin 😒 Ama işte biz çaya gittiğimizde aynı durum olursa bilmiyorum ya kötü gerçekten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erkekler işlerine gelmeyen bi durum olduğunda kadını şizofren ruh hastası senin kuruntun diye demorelize ederler zaten
17 Yorumla- 11 ay
@özgemst yok ya o kadar da değil
- 11 ay
Ben böyle konularda usta değilim. Bana yakışmaz bu gibi şeyler
- 11 ay
Öyle zaten
- 11 ay
Karşılık verir misin lütfen benden sana gelene karsi.
Şimdiden teşekkürler Özge
- 11 ay
Ya çok kötü bir şey yine de o ortamda kadina 1 2 laf soksaydin iyiydi sonradan düşünmekten iyidir
02 Yorumla- Soran11 ay
Eşim böyle bir şey yapsam laf sokma vs gibi beni ciddi anlamda hırpalardı hç hoşlanmaz onun çevresinde rahatsız olduğum kişilere kaf söylememe veya birşeye tepki vermek istersemde veremem sessiz kalmak zorunda kalıyorum öyle biri değilim ama eşim bu konuda hassas çevresindeki insanlara laf söylemem onu rahatsız ediyor hele böyle bir ortamda kadına laf soksam beni affetmez falan öyle bir durum yani. Kadının kocasıda safmış öyle gözükmüyo ama elin kocasına “yakışıklı kocan var “ dediğini duysa kimbilir ne der ne düşünür adam , ama benim eşime görede bu durum normal çok komik ama asla rahatsız olmadı yani laf sokamam o yüzden çünkü eşim rencide olur ama ben olabilirim sorun yok
- 11 ay
Onun için değişmen çok kötü mesela Aslında lafını söyleyen birisin ama kocan için söyleyemiyorsun. Bence sen yinede onun affeymemesini önemseme ya sonuçta sonra bu düşünceler seni üzüyo seni düsünse bunları düsünür kendi isyediği gibi olmaz
- 11 ay
Kadınların aklı kötü gibi Allah korusun
00 Yorumla
Detaylı bilgi