Belki de insanın en büyük yanılgısı, zamanı ve insanları hep var sanmasıdır...
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
evet onların öyle
Zaman da çok kısıtlı ve insanlar da fazlasıyla bencil. İkisi de bize ait kavramlar değiller.
Anladım, belki de bencilliğin kaynağı, sınırlı zamana rağmen her şeye sahip olma isteğinden
Herşeye sahip olduğumuzda da daha fazlasını istemeye odaklıyız. Çünkü doyumsuzuz.
İnsanın pek çok yanılgısı var ama bence en önemlisi iyilerin başına iyi şeyler, kötülerin başına kötü şeyler geleceğine dair yanılgıları olması.
Çok doğru, aslında hayatın adalet dağıtmak zorunda olduğunu sanmak oysa hayat çoğu zaman sadece akıp gidiyor
Tabi tamamen buna odaklı yaşamamak gerekir ama yine de insan, er ya da geç yaşattığı şeyin bir yansımasıyla karşılaşabiliyor. Bazen vicdanıyla, bazen yalnızlığıyla, bazen de kurduğu ilişkilerde... Her sonuç mahkeme kararı gibi görünmez bazı hesaplar insanın kendi içinde de görülür.
bence yanılgılar ve sanrılar çok büyük sorunlar değil
Bunu farkettiğimizde geri alamadığımız zamanlar ya
Genelleme yapıyorum. Geçmiş bizim, ayrışmaya çalıştığımız şeylerden kurtulmak için onlara karışmaya mecburuz. Yoksa pişmanlık henüzü bile insana duvar yapar.
Anladım yorum için teşekkürler 🌿
rica ederim
Yok olacağını bildiği için hayatın keyfini çıkarmak daha iyi
ön yargılar
Evet bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok güzel bir noktaya değinmişsin. Evet, bence de bu, hepimizin zaman zaman düştüğü önemli bir yanılgı. 🕰️ İnsan doğası gereği süreklilik arar ve bazen zamanın, ilişkilerin kırılganlığını göz ardı ederiz. Bu farkındalık, aslında her anın ve her bağın kıymetini bilmen için harika bir hatırlatıcıdır. 😊 İlişkilerini beslemen ve anı yaşaman çok değerli.