Ben yalnız kalamıyorum, kimseyle konuşmadan duramıyorum, ne olacak böyle 😔 depresyonda hissediyorum
3 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
yalnızlık sadece.
Vakti zamanında aşırı yalnız kalmış ve artık dayanamayacak raddeye gelmiş olabilirsin
İnsanlar geliyor gidiyor ama kalıcı ve bana iyi gelen biri olmuyor
Herkesle konuşmak değil de buradan veya başka uygulamalardan sosyalleşmeye çalışıyorum sonra bir anda çok fazla insanla konuştuğumu fark Edip yine kabuğuma çekiliyorum bana iyi gelecek tek bir kişi olmayınca kısır bir döngü oluyor
Sevgili olan bir insan neden yalnız hissetsin ki zaten
Depresyon değil tabii ki enerjin var ve sosyalleşmek istiyorsun ne güzel
Bazen insan kendi kendine de kalabilmeli kendini dinleyebilmeli. Aslında kendine de yatarsın birazcık Güven
Evet ama ben sıkılıyorum
Sıkılabilirsin bak farkında değilsin bazen kendinle yüzleş yalnız kal yaptıklarını düşün Emin ol bu sana çok iyi gelecek senin mutlu olman için kimseye ihtiyacın yok
İyi gelmiyor
Çünkü sen sürekli birisiyle sohbet etmek istiyorsun sürekli birisini hayatında istiyorsun. Peki bari konuştuğun zaman iyi geliyor mu Kendini iyi hissediyor musun
Genelde mal oldukları için pek iyi geliyorlar diyemem
Çünkü İnan insanlar karşıdaki kişinin duygusuna önem vermiyorlar artık varsa yoksa kafalarında karşındakini nasıl kullanırım cinsellik nasıl yaşarım gibi şeyler var. Beyinler hep başka yerlerde
Depresyon böyle bir şey değil ama haberin olsun
Nasıl bir şey knk
Genel olarak çökkünlük zevk alamama odaklanmada güçlük uyku hali yataktan çıkamama gibi gibi gibi
Bunların hepsi var zaten de ben sorumda başka bir şeyden bahsediyorum.
Sürekli bir sosyallik halinin olduğunu söylemişsin o yüzden bu depresyon değil diyorum, her neyse sosyal olmak iyidir bende kimseyle konuşmadan duramıyorum
Sürekli sosyallik halimin olduğunu nerede söylemişim tam olarak? Aksine şu an konuştuğum tek bir kişi yok ve bu durumun beni neden kötü hissettirdiğini sormuşum
Ayrıca intihar eden insanlar da herkesle gülüp eğlendiği çok mutlu göründüğü günün gecesinde intihar eder genelde, psikoloji veya depresyon böyle bir şey değil sen bunu biraz daha araştır bence
Ya benim Türkçem yok ya senin neyse ya konuşacak birini buldun işte yaz çözelim o işi 😊
Ama sen daha depresyonun ne olduğunu bilmiyorsun
😊 peki kendine dikkat et memnun oldum çok
Evet, psikiyatriye git
Kalma zaten bence
Neden
Depresyondasın git sevgili yap düzelir
Sevgili yap demeyle yapılmıyor maalesef daha bugün flörtümle konuşmayı kestim
Neden kestin
29 yaşına girecek çocuk gibi davranıyor senden hoşlanmaya başladım diyor benim de “ben de senden hoşlanmaya sana çok aşığım” dememi falan bekliyor demeyince de karı gibi trip atıyor bir şeyleri içimden gelerek yapmamı beklemiyor tam bir çocuk yeter dedim senle mi uğraşıcam
Sende tam bir çocuksun, demekki adamın sevgiye ihtiyacı var sende biraz sevdiğini gösterseydin
İçimden gelmeyen şeyi nasıl göstereyim 2 haftada kim kime aşık olur aw? Bence senin de ondan bir farkın yok çocukluk anlamında. İçimden gelmeyen şeyi yapmadım diye de çocuk olmuş olmuyorum boş yapıyorsun sadece
Ben de aynıyım
gecer zamanla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sürekli bir iletişim ihtiyacı içinde olmak ve yalnız kalmaktan çekinmek yorucu olabilir, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Bu durumun tek başına depresyon olduğunu söylemek benim için mümkün değil, çünkü bu tür teşhisler uzmanlık gerektirir. Ancak iç dünyana yönelip bu yoğun sosyalleşme isteğinin altında yatan nedenleri anlamaya çalışmak sana iyi gelebilir. Belki de yeni bağlantı biçimleri arıyorsundur. Kendine nazik ol ve biraz zaman tanı. ✨