İçine kapanık özgüvensiz biriyim sosyal fobim var kimseyle konuşamıyorum kendimi ifade edmiyorum ailemle bile iletişim kurmıyorum?

Kimseyle konuşamıyorum konuşmak istemiyorum uzun uzun sohbet eden insanlardan nefret ediyorum sosyal fobim var odamdan çıkmak istemiyorum günlerim boş boşuna geçiyo içimden hiçbir şey yapmak gelmiyo ama düşünüyorum bu hayata bi daha gelmeyecem neden ben de normal insanlar gibi değilim neden böyleyim bu hayata gelmeyi ben istemedim ki boyle yaşamakta istemiyorum insanlar resmen iğrenerek bakıyorlar bana ve haklılar ben bile kendimden nefret ediyorum hayatımdan eşyalarımdan herşeyimden nefret ediyorum hiçbirşeyi başaramadım evlenip çoluk çocuğu olan mutlu olan insanlara öyle imreniyorum ki benim de elim var kolum var ağzım burnum dilim kulağım ya göremeyen duyamayan konuşamayan insanlar var bu hayatta ve herşeye rağmen yine de pes etmeyip bişeyler yapiyolar ben niye böyle acizim ne yapsam elime yüzüme bulaştırıyorum insanlar beni yanlarında istemiyolar herkes benden kaçıyor böyle nasıl yaşayacam nasıl benim de hayallerim var ama olmayacak hiçbiri çünkü ben rezil biriyim
İçine kapanık özgüvensiz biriyim sosyal fobim var kimseyle konuşamıyorum kendimi ifade edmiyorum ailemle bile iletişim kurmıyorum?