Ben 10 yıldır dışarı çıkmadım gezmedim dolaşmadım arkadaşım sevgilim olmadı , hiç aktivite hobi kaliteli zaman geçirmedim çünkü lise 1 terkim 26 yaşındayım 96 kiloyum kilom var dişlerim çürük saçım bakımsız boyum kısa çatlaklarım var vücudumda engelli kimliğim var.. ve sosyalleşmesini gezmesini hiç bilmiyorum çok yabancıyım dışardaki hayata çok eziğim hiç bir şey bilmiyorum yıllardır odamda bilgisayar oynuyorum akıl ve ruh sağlığımı bile kaybettim çok kilo aldım obez gibi midem oldu , kendimi hiç sevmiyorum 26 yaşında göstermiyorum sesim dış görüntüm hepsi çocuk gibi hiç sorumluluk alamıyorum işe gitmek bile hayata küskünüm bu yüzden ne yapacağım ölene kadar bende battı balık yan gider misali evimde yiyor içiyorum sonu yok böyle..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
1Knk ne kadar kısasın merakettim doğrusu. Sorun boy değil gibime geliyor.
1.72 kısa değil belki ama 10 cm daha uzun olmalıydı , evet ilk sorun en büyük sorun boy değil aslında diğer yapamadıklarım...
Knk ben senden tam 10 cm kısayım : ) inan bana boyun kısa değil. Buna rağmen evde oturup kendini harabetmen çok kötü olmuş. Senin boyunda olmak için bir bilsen nelerimi verirdim. Ama kısmet sana verilen bu. Sen de diğer eksi özelliklerini saydın ya işte sana verilenler de bunlar. Maalesef bunlarla yetinmek zorundayız. Arkadaş da zaten lise terkim demişsin. Benim de fazla arkadaşım yok 1-2 tane ama onları da bazen arkadaşım olarak göremiyorum 2 kız görünce g*tleri kalkıyor beni bir başıma bırakıyorlar : ). Peki bunlar dışarı çıkıp hayatı yaşamama engel mi? Hayır. Kimse o toprağa senle beraber girmeyecek o yüzden hayatını yaşa derim ne istiyorsan onu yap gez toz. Sosyalleşmeyi bilmiyorum vs s*ktiret hepsini.. Varsın rezil ol farketmez.. Neyi nasıl biliyorsan öyle yap. Zaten ne yaparsan yap hep durduğun yerden memnun olmayacaksın...
Ama yaşın genç daha zamanla uzar belki senin belki genetiktir bilmiyorum benim annem babamda kısaydı.. evet gerçekden boyum kısa değil takmıyorum zaten çok , taktığım diğer yapamadıklarım , ama insan işte düzeltikçe daha iyi olmasını istiyor , benim kilo yüzünden ve spor yapmadığım için senelerce o yüzden sabit kaldı yoksa uzayabilirdi , gelişimini ben kendi ellerimle engelledim , Valla benim dışarı çıkıp hayatı yaşamama engel çok sebep var hayat beni yuttu yedi ezik gibiyim hiç elimden bir şey gelmiyor sosyetik çocukları normal kişiler gibi değilim kendi sorumluluğu alamıyorum sosyal fobim var zaten başarabildiklerimde ortada , bir kuzenim var amcamın oğlu benim tam tersi bir hayat sürüyor o sefasını sürüyor ben cefasını çekiyorum... kuzenimde bende sonunda toprağa gideceğiz belki ama o bir çok şeyin tadına bakarak ölecek ben hep onu izlicem bu kahrediyor işte ne zaman düzelmeye kalksam hiç bir şey bilmeyişim ezik halimle hep boynumu büktüm hayatı şekillendiremiyorum kendime çok zor geliyor düşün bu yaşa kadar çalışmamışım bile hiç hiç zayıf olmamışım , bende istiyorum hayatı yaşamak gezip tozmak sevgili arkadaş sosyallik özgür hissetme şehir şehir tek başına gezmek , sevgiliyle bir yerde oturmak gezmek para kazanmak istediğin mesleği eline almak kendini sevmek instagram hesabı açmak post atmak özgüven kazanmak bilsen ne kadar istiyorum ama beni bunlara engelleyen çok sebep var be kardeşim üstesinden gelemiyorum yıllarımı çaba içinde geçiricem bir şeylerim olsun diye o da belki bende bu yüzden bastırmıyorum çok battı balık yan gider misali yaşıyorum , sosyalleşememek çok üzüyor beni ve çok gerekli sosyallik dediğimde sevgili arkadaş gezme aktivite özgüven dışarda zaman geçirmek , olmayınca ruh hastası oluyorum , 10 yıldır hayatı salıyorum ne iş ne okul ne arkadaş ne bir şey ağaç gibiyim hiç yerimden kıpırdamıyorum bilgisayar oyna ye iç sıç bu kadar 16 yaşında düştüm bu duruma 26 yaşına geldim , ne demek istiyorsam ne yaparsam yapayım hep böyle mi kalacağım ,
Yine de sen bilirsin. Bir şey bilmemek ayıp değil.. Yaşın bir azcık geçmiş olabilir ama zararın neresinden dönersen kardır. Yakında akıl hastası olacaksın tamam herkesin kompleksleri vardır ama bu kadar kompleks fazla. Düzelmen belki 1-2 yılını alacak ama en azından hayatının geri kalanında pişman olmayacaksın emin ol. Dişim çürük mü diyorsun? Git yaptır.. Kilon mu var? Hiç değilse her sabah 6'da kalk üşenme mahalleyi turla. Zaten o saatte kimse dışarda olmaz o yüzden utanmana da gerek yok. Diyete başla sağlıklı beslen. En önemlisi bilgisayarda geçirdiğin süreyi kısalt. Her gün bir öncekinden 10 dak daha az vakit geçir bilgisayarda böyle böyle alışacaksın. En önemlisi motivasyon konuşmalarını dinlen youtube'da bir sürü var. Çünkü motive olmazsan "aman yapsam nolur" diye erteleyeceksin hep.. Hadi daha fazla erteleme..
ben bir plan yaptım , işe giriyorum çöpçülük ve ya başka bir şey , boğazımı da tutuyorum , az yiyorum feast food bırakıyorum hem zayıflıyorum hemde para geliyor 4 binle kendime bakıcam dişleri saçı yaptırcam kilo gidecek , sesimi de kalın yapıcam bi de olgun göstersem çatlaklarım lazerle para yetecekse azaltıcam , engelli damgasını kaldırmak için avukatla konuşucam , açık lise yazılcam ünivde denicem istediğim mesleği yaşım kaç olursa olsun gerçekden denicem ama şu sosyal olamamak hiç bir zaman beni çok üzüyor ya yine sadece evden işe işden eve biri olursam yine sosyalleşemezsem çevrem olmazsa gezemez sap gibi ezik gibi kalırsam diye düşünüyorum , Yani ölsem sorumluluk alamıyorum çok korkuyorum sorumluluk almaya benim işe gitmem evlenmem şehir dışına gitmem ne bileyim tek başıma korkutuyor sorumluluk alamazsın diyerekden sosyal fobim var zaten.. diş yapılması için para gerekli takılcak dolgun kanal impirant , boğazımı hiç tutamıyorum sürekli yemek derdindeyim midem sürekli aç , 2 kere denedim daha önce hiç öteye gidemedim ya şimdi işe girmek bile bir sorun bende abimden dileniyorum , bana bakan bir annem abim var onlarda boğazıma bakıyor ya onlarda olmasa diyorum yalnız kalacağım. kendi sorumluluğumu almadığım için eee bir yandan pişmanlıklar sevip sevilmemek değer vermemek gezememek
Bravo knk güzel planlamışsın ama sanki şu lazer ve avukat işi bir az gereksiz gibime geldi onları en sona bırak derim. Bir de part time işçi ilanları falan bak internetten çöpçü olmak zorunda değilsin illa. Okumak da güzel zaten okumak için yaş farketmez 30+ fakülte arkadaşlarım var ve okumanın sana katacağı birçok artı var mesela sosyalleşmek. Bunları gerçekten yap. Bu arada sabah 6'da kalkıp koşmak veya yürümek aç kalmaktan daha sağlıklıdır. Ama yemeği azaltabilirsin tabağındaki. Başarılar dilerim sakın vazgeçme olur mu?
Knk inan bana alışma süreci noluyor. Gezmek bu yüzden önemli zaten etrafını tanıman için gerektiğinde nerelere gitmen lazım onu kafanda tartmak için. Hayat bir keşif zaten. Yeni yerler görmek istemez misin hani bunun bir şey bilmekle alakası yok etraf tıkabasa insan veya konum uygulaması google ben genelde onu kullanırım.
Yani bir plan yaptım evet ama ne kadar uyarım sadık kalırım bilmiyorum , işe gitmek için bile abime söyledim araştır diye o da yapamayacağımı bildiği için pek takmıyor galiba annemde her sabah erkenden kalkabilcen mi diyor , yani çatlaklarım var kilo yüzünden sinirim bozuluyor bacaklarımda omuzlarımda filan azalsa iyi olurdu , üstüme konan bir de engelli damgası kısıtlaması var bir yere müracat etsem hukuken tek başıma edemiyorum abimin onayı lazım çok sinir bozucu kalkması gerek o kimliğin aynen en sona.. Benim abilerimde hep çöpçü ailecek bunu yapabiliyoruz , beni kim işe alır ki ne dış görünüş var ne diksyon ne bir şey , işe gireceğime ben bile inanamıyorum ya neyse.. Ya zor gelmese bir şey sosyalleşmek İstanbul'a gitmek ne bileyim zor gelmese bir cafede bir arkadaşınla sevdiğinle oturmak ne bileyim aktivite yapmak zor gelmemeli sosyal fobim var yani sosyal olmakdan da korkuyorum , Midem çok genişlemiş onun küçülmesi lazım 5 yıl önce normal olmuştum ama şimdi olamıyorum en son geçen sene eylül ayında gittim spora çok ağır geldi spor diyet hastalandım ve bu hale geri düştüm.. tek yapabildiğim yemek yemek bilgisayar oynamak mastürbasyon yapmak yemek içmek sıçmak mıdır diyorum bazen evet diyorum
Vazgeçtiğim yok ama sabıra sıkıntıya katlanacak kadar da göze alamadım kendimi , ben 10 yıldır gezmedim bilmiyorum ki farklı bir şehir bi ortam görmedim beynim robot oldu artık , ne arkadaş ne sevgili ne gezme ne yeni yeni şeyler tanımak , varsa yoksa hep bilgisayarda günlerinin geçmesi sosyal medya takip etmek..
Knk zaten hata yapa yapa öğrenirsin. İnternette bir sürü motivasyon konuşmacısı var savaş cebeciyi öneririm izle ve motivasyon yükselt gerisi gelir zaten.
UMarım
sosyal fobim var aslında
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!