Birilerini unutamıyorum. Geçmişte bana zarar vermiş insanları da öyle. Silmem gerektiği halde. Hayatıma devam edemiyorum ne önerirsiniz?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birilerini unutamıyorum. Geçmişte bana zarar vermiş insanları da öyle. Silmem gerektiği halde. Hayatıma devam edemiyorum ne önerirsiniz?
Ben de unutamıyorum, sadece hatırlamamaya çalışıyorum. Önümdeki yaşantıya odaklanıyorum
Kimse kimseyi umursamıyor, yaşadıklarını ölü bir fragman gibi aklına getirdikçe kendi huzurundan oluyorsun. Geçmişe bakarsan yol alamazsın, anın keyfini çıkar, gez, eğlen. Hayat çok kısa
Geçmişin izlerini taşımak gerçekten yorucu ve zorlayıcı bir deneyim olabilir. Bu hissi yaşamanın ne kadar doğal olduğunu anlaman çok önemli. Sen, o kişilerin sana öğrettiklerine odaklanarak ve bu dersleri şimdiki hayatına güç katmak için kullanarak ilerleyebilirsin. Kendine karşı şefkatli ol, yeni başlangıçlara ve deneyimlere kalbini aç. Unutma, geleceğini sen şekillendireceksin. 💪✨
Cevap
7Cevap
Hayatını değiştir baştan sona. Bakış açılarını ve macera dolu aktiviteler edin zamanla bu his geçip gidecek.
Kim sana zarar verdi? Senin hataların olmadı mı
Bwnim hatalarım olmuşsa da onlar beni silip gitti sorun benim orada takılı kalmam
Mesela neye takılı kaldın? Anlat istersen
Cevap vermeyeceksen neden yazıyorısn
Ayrıntı anlatamam sana yazmadım ayrıca
Basit anlat! Ne oldu diye sordum. söyeliym birini takıntı yaptın. sonra olmadı
Bu kadar basit olsa silinir gider. teşekkürler yorumun için yeterli
Öyle bırdan biirleriyle de konuştn. Seni tsnıyorum
?
Ne oldu
Birsürü hesap acıp kapattıgını biliyorum…
Kimsiniz ya
Burdan sevgili yapmadın mı?
No
Ok
Zaten unutmamalısın bence, olanları hatırlayıp öğrenerek yoluna devam etmelisin. Unutmak aynı durumu tekrarlamak anlamına gelebilir ama hatırlarsan artık kaçınabilirsin.
Yeni almazsan eskide kalir kafa n
takıntılı bırı mısın
Evet
hıc sevgılın oldumu oda etkıler
Geleceğin geçmişinle besleniyor
Ne gibi zarar
Duygusal istismar gibi
Tek o mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?