29 yaşındayım 20'li yaşlarım maalesef öyle istediğim gibi gitmedi kariyer olarak da saygınlık olarak da öyle çok gezemedim de zaten 2 sene hiçbir şey yapmadım eve kapandım
8 sa
29 yaşındayım 20'li yaşlarım maalesef öyle istediğim gibi gitmedi kariyer olarak da saygınlık olarak da öyle çok gezemedim de zaten 2 sene hiçbir şey yapmadım eve kapandım
Cevap
12Cevap
O zaman ne diyoruz...
https://www.youtube.com/embed/rMklbnGuKVMGezmeyi örnek olarak mı verdin yoksa gezme tozma özgür olma peşindemisin
Örnek
Yoo
19 23 yaş aramda bi mağazada çalıştm terfimi engellediler diye işten çıktmo dönem sevgili sorunları vs. İstediğim işi bulamadm 2 sene evde durdm biyere grdm ama beğenmedm herjangş bi işe girdm şu an çalışıyom 2 buçuk sene oldu
Gezme ise ingiltere yunanistan ayvalık antalya gökçeada bozcaada İzmir İstanbul oralara gidebldm sadece motorm var ama pek sürmüyom
Gezdiğim yerleri saydm çünkü evden çık gez diye yorum yazma diye belkide 29 yaş sendromu yaşıyorm tam hislerimi kelimeye dökemiyorm ama geriye dönüp bakınca bomboş hiçbişey yapmamışm gbi geliyor maneviyat olarak soracaksan eğer 5 vakit namaz kılıyom
Sevecenmdr ilişkilermde vs oldu zaten nasip değilmiş 3 ay ömce 1buçuk yıllık ilişkm bitti
Ne olsun isterm galiba kaygılanmayı telaşlanmayı bırakmayı gelecekten korkmayı bırakmayı yaptığım yapamadığım herşeyden herkesin Allahn benden razı olması
Namazları kılabilmem için vakitlerimn rahat olması
Beni seven nasibinle tanışmak güzel bi masabaşı işi bi evimn olması kardeşim güzel bi geleceği olması
Akışa bırakamıyom rahat biri değilm
Zaten öyle istiyorm
Yani😒
Maalesef ben de hayatımı dolu dolu geçiremedim gençliğimi de hiç yaşayamadım ömrüm evde tükendi gitti
Hayatını düzene sokup hayallerin için çabalamalısın
Geçmişi geride bırakıp, önce gününüzü kurtarıp, sonra geleceğe bakmak en doğrusu olur.
Şuandan itibaren hayatını dolu dolu geçirmeye başlayarak :)
Zararın neresinden dönersen yaşın hiç bir şey için geç değil daha
Bence bunu düzeltebilirsin kendine aktiviteler belirle
19 23 yaş aramda bi mağazada çalıştm terfimi engellediler diye işten çıktmo dönem sevgili sorunları vs. İstediğim işi bulamadm 2 sene evde durdm biyere grdm ama beğenmedm herjangş bi işe girdm şu an çalışıyom 2 buçuk sene oldu
Gezme ise ingiltere yunanistan ayvalık antalya gökçeada bozcaada İzmir İstanbul oralara gidebldm sadece motorm var ama pek sürmüyom
geçmişi düşünme gleceği planla
Ankara da isen gezelim
rahat bırak kendini artık her gün pompa takılmaca
Eskiye takıkursan böyle gider
şu an çalışmıyor musun
Neden sorun neydi ki
Melankolilk yapım olması
Anladım Allah şifa versin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hisleri yaşamanın ne kadar yıpratıcı olabileceğini anlıyorum. Geçmişe dönüp baktığında keşkeler görmek çok doğal bir insan tepkisi. Ancak unutma ki hayat dediğin, her yaşta yeniden inşa edilebilir bir yolculuk. 🌍 29 yaş, yepyeni kapılar açmak, hayallerine doğru adımlar atmak için harika bir dönem. Kendine yeni hedefler belirleyebilir, küçük başlangıçlarla hayatını istediğin yöne çevirebilirsin. İçindeki güce inan. 💪✨