Dayanamıyorum artık hiç bir şeye sanki kendi hayatımı yaşıyor gibi hissetmiyorum?

Büyüdüğümde birinin beni çok seveceğini düşünürdüm her şey güzel olacak sanardım 19 yaşındayım ama hala annem hayatımı kendi hayatıymış gibi yaşamamı istiyor ben hiç özgür gibi hissetmiyorum sosyal medya hesaplarımı kontrol ediyor wpyi kendine bağlamak bile istedi arkadaşlarımla konuşmalarımı okuyor sürekli kendi istediklerinin olmasını istiyor ve ben artık bundan bıktım benden gizli bir şey yaparsan bende senden saklarım diyor gitmiş en nefret ettiğim kişinin ailesiyle konuşup kızımdan uzak dursun saçmalıkları yapıp beni rezil etmiş haberim bile yoktu sonra birisiyle çıktım çıktığımızı biliyordu sonra ayrıldık barıştık annem sürekli mesajlarımı okumak istiyordu çocukla konuşmalarıma karışıp şunu yaz bunu yaz dedi sonra çocuk anladı daha fazla rezil olmamam için daha fazla çocuk olduğumu düşünmemesi için ondan ayrıldım ilk öpücüğümünde sahibiydi sürekli dengesiz davrandığımı düşünüyordu ayrıldık en sonunda o da kriz geçirdi sonra o başkasıyla çıktı bende başkasıyla flört ettim onunla olma şansımız yoktu ben onun için annesinin sözünden çıkamayan bir aptaldım sonra en nefret ettiğim kişiyle inadıma dost oldu dediğim hiç bir şeye inanmadığını söyledi annem sonra ilk öpücüğümü buna verdiğimi öğrendi sanki dünyadaki en iğrenç şeyi yapmışım gibi tepkiler verdi ailesiyle konuşacağım falan dedi sonra vazgeçti ama konuşmasından çok korktum zaten biz birbirimizi severek ayrıldık annem üniv sona kadar sevgilin olmayacak başka kimseyle öpüşmeyeceksin falanda dedi ben zaten birini sevmeden kimseye yaklaşamam ama bana yaptığı baskılar beni çok bunaltıyor çocukla ayrılma sebebimizde kendiydi ilk öpücüğümü verdiğim kişinin de evleneceğim kişi olmasını istediğini söyleyip duruyordu hayatımdaki her şeye karışıyor ben hiç kendimi birey gibi hissedemiyorum sosyal medya hesaplarımda yazan kişileride sürekli tersletiyor en yakın arkadaşlarımlada arkadaşlığımız bitti annem güzellik ve kariyer önemli dedi yıllarca burnumu takıktım nefret ediyordum yaptırtmadı kariyer dedi modellik istedim dizilerde oynamak istedim onada hayır dedi bir tek giyinişte onu dinlemiyorum ondada sürekli kendini sergiliyorsun diyip duruyor ben artık bıktım arkadaşlarım yok sevdiğim adam başkasıyla sevgili oldu annem sürekli beni programlamaya çalışıyor çocuken asosyaldim hiç konuşmazdım gibi bir şey lisede sosyalleştim ama artık eskisi gibi yeniden olacağım gibi bunun en büyük sebebi de annem ama farkında değil artık başkalarının mutluluğu bile canıma acıtmaya başlıyor.
Dayanamıyorum artık hiç bir şeye sanki kendi hayatımı yaşıyor gibi hissetmiyorum?