Sanki hayatımı yaşamıyor gibi hissediyorum?

Arkadaşlar nedenini bilmiyorum yani etrafa bakıyorum diğer insanlar giyinip tatile gidiyorlar ben evden dışarıya adım bile atmıyorum her gün evdeyim kıyafet sayım belirlidir yani ne giyeceğimi bilemiyorum gezmeyi çok severim ama cepte para yok iş arıyorum iş yok yaşıtım kızlar gezip tozarken mutlularken ben böyle sıkışmış gibiyim. Bir sevgilim var ama varlığı yokluğu bir 2 senelik ilişkimiz ama kendisi gezer tozar yurt dışı bana gelince sıradan bi kafeye götürür bırakır eyvallah asla demem niye getirdin diye ama kendi gezip beni hiç umursamaz. İyiliklerimi görmez derdimi sıkıntımı söylerim kavga çıkartır. Ondan önceki hayatım güzeldi eğlenceliydim arkadaşlarım vardı spora giderdim arkadaşlarımla sonra bişeyler oldu herkesten koptum şu an bir arkadaşım bile yok sadece sevgilimleyim. Beni aldattığını yakaladım yine affettim. Hayat çok zor yaşadığımı hissetmiyorum sanki 70 yaşında bi kadının hayatını yaşıyor gibiyim öyle sıkıcı bir hayatım var İş bulamıyorum spora gidiyim yine desem spor salonları olmuş 3 4 bin napiyim yani bu kafa dağılmıyor diğer kızlar gibi diğer yaşıtlarım gibi yaşayamıyorum benim eksiğim neydi anlamadım öyle çirkin bir kız da değilim napıcağımı bilmiyorum benim gibi yaşamıyormuş hissi olan arkadaşlar var mı yoksa tek miyim

Sanki hayatımı yaşamıyor gibi hissediyorum?