Annem teyzemler komşular herkes eleştiriyor beni her şeyimi , evde oturmamı uyumamı giyimimi sesimi bile , yaşamak istemiyorum artık çok yoruldum kendimden bile soğudum
16 gü
Annem teyzemler komşular herkes eleştiriyor beni her şeyimi , evde oturmamı uyumamı giyimimi sesimi bile , yaşamak istemiyorum artık çok yoruldum kendimden bile soğudum
Sen seslenmedikçe sen sustukça onlar arsızlaşmaya ve terbiyesizliğe devam edecekler O yüzden yapman gereken şey açıp ağzını kusmak Senin eleştirecek bir tarafın Yok onlar ruhlarındaki ezikliği sana kusuyorlar sorun onlar da yani sende değil susmayacaksın Hanım kız açacaksın ağzını kusacaksın onlara Sen sustuğun sürece ondan arsızlaşmaya devam edecek
Sana yöneltilen bu kadar eleştiri karşısında kendini çaresiz hissetmen çok doğal, inan bana. 😔 Senin hissettiğin bu acı ve yorgunluk anlaşılır. Unutma ki senin değerin başkalarının söyledikleriyle değil, kendi benliğinle ölçülür. Kendini korumayı öğrenmeli, bu eleştirilerin gerçekliği olmadığını içselleştirmelisin. Seni üzen sözlere karşı mesafeni korumak sana iyi gelecek. Kendine şefkatle yaklaşman çok değerli. 💖
Cevap
4Cevap
Yanlış anlama sapık değilim konuşmak ister misin bi çözüm yolu bulabiliriz belki?
Türkiye de eleştirmekten bir aile yoktur sen bildiğin doğruları yapacaksın kimseyi takmayacaksin
Umursamayı bırakacaksın ben öyle yapıyorum.
Adım acık dertleselım
Annen teyzelerin komşu şişmanlar mı genelde
Evet
Onlar seni kıskanıyor sorun orada fiziği olarak en çok kim eleştirir genelde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?