Çok utanıyorum kendimden tiksiniyorum bu sebepten dolayı hayatıma nasıl devam edeceğim?

Arkadaşlar ben geçen sene birine aşık oldum o benim ilkim oldu. Ona inandım. Dikkat çeken beğenilen bir kızım flört ettiğim insanlar oldu ama her zaman kimseye güvenmemeyi bilirdim fakat bu adama aşık oldum. İlk birlikteliği yaşadım bir süre sonra beni terk etti canım çok yandı. Okulumu bıraktım psikolojim çok bozulduğu için. Geleceğimi bile mahvetti onunla aynı şehirde yaşamak istemedim kendi memleketime döndüm psikolojim çok bozulduğu için kendi kendime cinsel birliktelik yaşayan kadınlar var gayet normal diyip normalleştirdim ona kinim nefretim kötü şeyler yapmama sebep oldu iki kişiyle birlikte oldum ikisinde de bir şey hissetmedim kendimden tiksindim. Evlilik hayali kuran biriyim ciddi bir insanım. Randevu aldım zar dikimi için. Geçnişe sine çekme zamanı geldi dedim her şeyi unutma vakti.. derken dün arkadaşımla dışarı gezmeye gittim 2 kişiyle oldum dedim ya onlardan birini yolda yürürken gördüm tam yanımdan geçti ikimiz göz göze geldik ama tanımıyor gibi geçip gittik bu benim içime çok battı başımdan kaynar sular indi. Geçmişimden öyle birini hiç görmek istemiyorum. Yanımda eşim, hayatımın askı da olabilirdi kendimi bu durumda çok kötü hissederim. Eğer ileride evlenmek istersem bahsettiğim iki kişi orada burada konuşur mu? Erkekler nişanlanan bir kızın falan arkasından konuşuyor mu rahatça veya nişanlısını tanıyorsa bir şey der mi?

Çok utanıyorum kendimden tiksiniyorum bu sebepten dolayı hayatıma nasıl devam edeceğim?