Kendimi küçümsüyorum ve insanlara istemsizce belli ediyorum
İki yillik üniversite okumamami kısa boylu olmami güzel olmamami zeki olmamami vs cok kucumsuyorum bazen isyana bile gidiyor bu durum hayatim cok tatsiz ne yapmaliyim
Kendimi küçümsüyorum ve insanlara istemsizce belli ediyorum
İki yillik üniversite okumamami kısa boylu olmami güzel olmamami zeki olmamami vs cok kucumsuyorum bazen isyana bile gidiyor bu durum hayatim cok tatsiz ne yapmaliyim
Hiçbir insan bu hayatta dört dörtlük değildir, bunu sende biliyorsundur illaki o zaman neden daha iyisi olmadığın için kendi kendini üzüyorsun? Hayata bir kere gelinir,10 kere ya da 100 kere değil. Kendini küçümsemek yerine, kendini olduğun gibi kabul etsen ne kaybedersin, hiçbir şey. Kendini başkalarıyla kıyaslama örneğin; o benden daha güzel, o çok şanslı gibi gibi kendi hayatınla kıyaslama içerisine girersen hayatın boyunca kendi yetersiz bulursun ve kendini yetersiz bulan biri kendini küçümser, hor görür ve özdeğeri olmaz.
Ama hiç bir hayalim gerçekleşmedi ve dualarimda kabul olmuyor yani bıktım bu hayattan insanlara bakiyorum benim gibi degiller ben neden bu durumdayim neden boyle her sey daha kötü
Cevap
4Cevap
Ben 5 yıllık okumama rağmen kendimi küçümsüyorum bu bir hastalık
Aga be 😂
Nedne kücümsuyosunki
Yapmıyorum yaaa 😂
aynı sorun bende de var. bir sürü psikaytri gezdim sonuç yok.
Kimse seni sevmiyor demek ki
Öyle galiba
Bunun yüzünden birileri seni sevmeye başlarsa iyileşiyorsun
4 yıllık okumak için hâlâ şansın var
Özgüvenli ol yeter
belkide öyle değilsindir..
Ama kimse farkli bi sey soylemiyor
ilk farklı söyleyen ben olurum belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?