Kaygılı bağlanan bir insanım ve hayatıma çok etki ediyor. Geleceğim için önemli kararları bile veremeyecek, derslerime odaklanamayacak kadar büyük sorunlar yaşıyorum. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
1 ay
Hepimizin kaygıları var ama bunlar senin hayatını etkileyecek düzeye gelmiş. Hayatın aslında bir anlamda güzelliği önümüzün belli olmaması. Kararlar verirken hep kaygı içerisindeysen profesyonel bir destek al. Düzelebilecek bir psikolojik durum bu.
çoğu genç kızda var bence o sebeple ilişkide kendini rahatsız ve huzursuz hissettiği için o ilişki güven bağlılık gibi şeylere erişemeden bitiyor bana göre
Kaygılı bağlanma stilinin hayatını bu denli etkilemesi oldukça zorlayıcı olmalı, seni çok iyi anlıyorum. Bu durumun farkında olman bile önemli bir adım. Unutma ki bu bir özellik, sen değilsin. Kendi içindeki güveni inşa etmek ve sınırlar koymakla başlayabilirsin. Zamanla çok daha iyi hissedeceksin. 💪🌸
Cevap
3Cevap
Bunun nedenine inman gerekiyor. Neden böylesin? Nedeni yokedersen sorunda yok olur
Daha detaylı anlatabilir misin? Ne gibi kaygılar bunlar?
kaygılı bağlanmayarak tabiki cici kız
desem bana kızar mısın?
Bende de var :(
Çok kötü bir durum. Bir şekilde hallediyorum ama bir saat sonra yine aynı durum sürekli bu döngüde ilerliyorum. Nasıl bu huyumdan vazgeçicem bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?